Wiejski ogród cz.15

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Wiejski ogród cz.15

Post »

Ech, bujna wyobraźnia postawiła mi przed oczami obraz samej siebie pokazującej, co pan kucyk robi pani kucykowej, żeby były małe kucyki... trudno, moje dzieci będą wierzyły w bociana, dopóki same nie odkryją, o co w tym wszystkim biega ;:306
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Marysiu... Lecę obrabiać fotki, bo apetyt rośnie w miarę pokazywania... I tak mnie to cieszy, jak dziecko cukierek... :D
U mnie pada i ciemnica na zewnątrz, że tylko w domu siedzieć
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Pat e tam..... placówki za Ciebie to załatwią ;:306 i mówisz że Flo jeszcze takich pytań nie zadaje? ;:185

Dorotko no to wpadłaś po uszy, ale zdjęcia wstawiaj ;:63
i nic nie wróży że za oknem będzie lepiej, a Ty dzisiaj masz wolny dzień?
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu!...Świetne opwieści o kaczorkach Iwonki...kucykach Pati....ładują pozytywną energią. Hormony szczęścia przy takich historyjkach na maksa... ;:306 ;:306 ;:306
U mnie pochmurnie, ale z temp, 7C ...wyobraź sobie,ze cebulowe na siłę pokazują się spod ziemi....a nagietki, laki stokrotki....prawie w wiosennej formie.Pozdrowionka! ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Marysiu ponuro dzisiaj na dworze ;:174 i jakieś chmurzyska ciągną od Ciebie jeszcze ;:145 a tyle naplanowałam na dzisiejsze przedpołudnie, agapanty jeszcze nie okryte ;:202
NAJPRZYJEMNIEJ BYŁOBY PRZYKUCNĄĆ PRZY tWOIM KOMINKU ;:173
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

mar33 pisze:Marysiu ponuro dzisiaj na dworze ;:174 i jakieś chmurzyska ciągną od Ciebie jeszcze ;:145 a tyle naplanowałam na dzisiejsze przedpołudnie, agapanty jeszcze nie okryte ;:202
NAJPRZYJEMNIEJ BYŁOBY PRZYKUCNĄĆ PRZY tWOIM KOMINKU ;:173
Marysiu, przepraszam, że u Ciebie, ale mam pytanie do Marii... Napisz, proszę, może być u mnie, co by Marysiu wątku nie zaśmiecać, okrywasz Agapanty i zostawiasz w gruncie na zimę...?
Dziękuję bardzo... ;:196
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Marysiu :wit witam w ten pochmurny dzień ;:196
Mario ja też podepnę się pod pytanie Doroty - czy agapanty zostawiasz na zimę w gruncie tylko okryte????? Z góry dziękuję za odpowiedź .
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Marysiu,miłego dnia życzę ,chociaż pochmurny ,(przynajmniej u mnie) ale taki wyciszony :tan
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Genialna historia o kaczkach ;:306 Marysiu, życzę Ci powiększenia hodowli kurek ;:138
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Marysiu u mnie po pochmurnym ranku wyszło słoneczko i jest na prawde ładnie ,u ciebie raczej tez powinno byc słoneczko :uszy ;:3 Przyjechały różyczki...ale cieszą te badyle no ;:306
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Marysiu ;:196 ledwo zostawić forum na kilka dni a tu co ... już mi znikłaś! ;:302 heehee dobrze że Ci znalazłam! No ale ile zaległości ma do nadrobienia ... ;:173 lecę buszować po Twoim ogrodzie ... :tan
Awatar użytkownika
chinanit
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2013, o 14:59

Post »

Witaj Marysiu. :wit
Podsumowania, obrachunki, retrospekcje... A mnie jakoś zrobiło się smutno. Że kolejny sezon poszedł, że nie wszystko co planowałam się udało, że nie starczyło siły i zapału. No smutno. :oops: Tak jak teraz w ogrodzie, przy krótkim, pochmurnym dniu bez słońca.
Ale z drugiej strony, mamy teraz więcej czasu, żeby snuć plany i marzenia na kolejny sezon. :) I jesteśmy o ten sezon mądrzejsi, chociażby w temacie z czym w ogrodzie nie warto się użerać, bo marne efekty. I jesteśmy bogatsi, o zdobyte w sezonie nowe rosliny. I nowe znajomości. Nie jest źle. ;:333
Pozdrawiam ciepło.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bogusiu rano kiepsko, ale potem byłam w Krakowie to słoneczko świeciło o ciepło było, bezwietrznie ;:219
No tak seks rozgrzewa ;:306
Marysiu poszły ode mnie do Ciebie, to poślij je dalej - o tak dzisiaj to już przy kominku będzie cieplutko, bo do tej pory jakoś nie było potrzeby rozpalać jak kaloryfery hulają :lol:
Dorotko Tereniu ja pytałam już kiedyś Marysię to ona trzyma agapanty w ziemi okryte.
Martusiu ale wypogodziło się i ciepło było (jak na listopad) :D
Natalko dziękuję..... dzisiaj 4 jajeczka - wiesz jak to cieszy ;:333
Dorotko u mnie też wyszło , ale ja dzisiaj miastowo! no to masz zajęcie :heja , a ja chciałabym już je oglądać w rozkwicie :roll:
Reniu no gdzie się włóczysz i potem muszę tu wyczekiwać na Ciebie ;:196 zaglądam do Ciebie cisza ... no ale dobrze że już jesteś ;:168
Maryniu no cieszę się na końcowe zdania postu , bo już miałam Cię zbesztać ;:306 wybacz ale musiałabym . Masz taki piękny ogród tyle cennych roślin, które są obiektem pożądania wielu ogrodników ... a Ty piszesz że Ci smutno ;:219
Ciesz się Kochana z tego co masz, bo masz naprawdę bogato i pięknie. Pozdrawiam jeszcze cieplej i nie gniewaj się ;:168
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

O jak tu dzisiaj u Ciebie Marysiu wesoło :D sielsko-wiejsko-zagrodowe tematy :wink: a skończyło się na uświadamianiu dzieci :lol:
Kaczki jak kaczki, ale mi to dwie gąski chodzą po głowie, może do wiosny coś wychodzą ;:198
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Iwonko gąski to chodzą u Irminki - jakie śliczne i smaczne :wink:, a ja to bym wszystko chciała - no może oprócz królików :uszy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”