Po prostu tylko zabić!
Anegdoty z naszego życia - śmieszne, dziwne, zaskakujące...
Kazałam dziś kupić mojemu mężowi w hipermarkecie małe opakowanie śliwek suszonych , bo chcę upiec kilkogram schabu ze śliwkami w środku, a on po powrocie stwierdził, że na dziale z warzywami nie leżały żadne opakowania i przwiózł mi 1,5 kg tych nieszczęsnych sliwek na wagę i jeszcze zapytał czy mi wystarczy do nadziewania.
Po prostu tylko zabić!
Po prostu tylko zabić!
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Admiiin
- Przyjaciel Forum

- Od: 6 wrz 2006, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A On się posłucha ..... hi hi

---...== Admin ==...---
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info
Przyjazne Forum.... dla Kochających Rośliny...
www.FORUMOGRODNICZE.info
-
Reposit-10
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
Reposit-10
Gdy uczyłam mojego 6-cio letniego synka czytac gotowałm właśnie makaron.Trzymając pdełko makaonu w ręce pokazywałam mu literki i kazałam czytac. m a k a r o n powtarzał za mną każdą literkę. Pięknie- pochwaliłam go, to jak będzie razem? Po chwili namysłu powiedział---pudełko.! 
moje roślinki moja radośc
- ariel
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 24 paź 2006, o 22:46
- Kontakt:
To mój brat tak miał z kotem, pisało kot a obok narysowany był pies, więc poszedł na łatwiznę i z trzech liter wyszedł mu pies.
__
A co do moich dziwnych przypadków...
Mam radiobudzik. Kiedyś po wyłączeniu go zauważyłem, że ciągle gra, wyłączyłem go z kontaktu, a on grał ciągle. Zacząłem ogłaszać fakt, że mam cudowny radiobudzik, który gra bez zasilania. Pewnego dnia mieliśmy jechac na dyskotekę i umówiliśmy się u mnie w domu, korzystając z okazji chciałem się pochwalić cudeńkiem osobom zgromadzonym u mnie, a było i koło sześciu, podnoszę radio, niefortunnie mi upadło i wysypały się z niego dwie baterie
__
A co do moich dziwnych przypadków...
Mam radiobudzik. Kiedyś po wyłączeniu go zauważyłem, że ciągle gra, wyłączyłem go z kontaktu, a on grał ciągle. Zacząłem ogłaszać fakt, że mam cudowny radiobudzik, który gra bez zasilania. Pewnego dnia mieliśmy jechac na dyskotekę i umówiliśmy się u mnie w domu, korzystając z okazji chciałem się pochwalić cudeńkiem osobom zgromadzonym u mnie, a było i koło sześciu, podnoszę radio, niefortunnie mi upadło i wysypały się z niego dwie baterie