Kwiatki B.
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki B.
Ale zakupy
wczesna Gwiazdka? 
- Brendii
- 500p

- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Crazydaisy, Madusia, Haniu, Dumbledore, Fraszko - dziękuję Wam, nie mogę się doczekać
Nie wiem jak to działa, na prawdę chciałam dać sobie na razie spokój. No cóż - a dzięki Dumbledore będzie jeszcze więcej
Fraszko to nie gwiazdka... ja wolę nie mysleć o gwiazdce, będę w Polsce...... Ale możliwe, że wyżyje się na gadżetach, np. planuję kupić sobie kwietnik, ładne doniczki itp.
Nie wiem jak to działa, na prawdę chciałam dać sobie na razie spokój. No cóż - a dzięki Dumbledore będzie jeszcze więcej
Fraszko to nie gwiazdka... ja wolę nie mysleć o gwiazdce, będę w Polsce...... Ale możliwe, że wyżyje się na gadżetach, np. planuję kupić sobie kwietnik, ładne doniczki itp.
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
O, takie gadżety to super pomysł 
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
A miał być koniec z zakupami
Tak, kerrii jest śliczna i winna być u każdego hojomaniaka. Mi się jeszcze marzy jakaś "splash" lub variegata...do "pary"
Tak, kerrii jest śliczna i winna być u każdego hojomaniaka. Mi się jeszcze marzy jakaś "splash" lub variegata...do "pary"
- olgierdyna
- 200p

- Od: 26 sie 2013, o 10:31
Hej Brendii, ale zakupy zrobiłaś. Za mną też chodzi h. kerri ale chyba dopiero na wiosnę 
- deissy

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Szalejesz kochana szalejesz
Czekamy na fotki oczywiście 
- Brendii
- 500p

- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Doszłą paczka. Szczepki bardzo dorodne, takie duże. Publicalyx silver pink ma rozgałęzienie. I nie wiedziałam, że kerri ma aż takie duże liście
. Pokażę jeszcze zdjęcie zrobione przez Anię amoroso. Zdjęcie nie oddaje tego jak są duże, byłam w prawdziwym szoku.

Ale mam nowe zmartwienie...
Dotyczy to głównie trzech storczyków miniaturek.... Jak rozumiecie zdanie - "tato tylko proszę trzymaj je w cieple...". Otóż mój tata zrozumiał to jako nie na (dużym) minusie. Całą drogę trzymał je w naczepie, czyli przy najlepszych wiatrach trochę poniżej 10 stopni. I dodał, że dopiero w Norwegii temp była na minusie
Mam nadzieję, że to chociaż przeżyją... 

Ale mam nowe zmartwienie...
Dotyczy to głównie trzech storczyków miniaturek.... Jak rozumiecie zdanie - "tato tylko proszę trzymaj je w cieple...". Otóż mój tata zrozumiał to jako nie na (dużym) minusie. Całą drogę trzymał je w naczepie, czyli przy najlepszych wiatrach trochę poniżej 10 stopni. I dodał, że dopiero w Norwegii temp była na minusie
- deissy

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Szczepki piękne 
Miniaturki powinny dać rade kciukam

Miniaturki powinny dać rade kciukam
- crazydaisy

- Od: 27 cze 2013, o 09:45
No, zaszczepki hoi piekne! Wielkie sa! A kerrii ma duze liscie faktycznie. I takie grube. Wielkie zaszczepki, wielkie... Teraz ladnie sie ukorzenia i bedzie mniodzio! 
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Piękne zakupy...trzymam łapki aby reszta storczyków przetrwała, a następnym razem mów tacie aby w środku auta je trzymał w ciepełku:D
- kahim

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Ach ten Tata
Wstaw fotki miniaturek w wolnej chwili 
Gdyby zmarzły, pewnie od razu miałyby mokre listki. Kwiatków chyba nie miały, więc utrata nie wchodzi w grę na szczęście. Wierze, że nic im nie jest. Relacjonuj na bieżąco. Też trzymam kciuczki.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- madusia
- 1000p

- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:
- crazydaisy

- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Oj, tatus poszedl po bandzie...
Mam nadzieje ze Twoje storczyki dadza rade. Jak pisala gianna - gdyby przemarzly, mialyby mokre listki - a jeśli tylko bylo im za chlodno, to powinny sobie poradzic.
Kinga