Dorotko wszystko jest ważne, bo jak mało płacisz za ogrzewanie to róż można więcej kupić

Do twojego udawania te sie codziennie dołaczam
 Do twojego udawania te sie codziennie dołaczam   dzisiaj posadzę róże i naparstnice
  dzisiaj posadzę róże i naparstnice   
  A widzisz jaki ty ładny mi myk wynalazłaś ...jakbym miała gaz ...to fakt...na rózyczki by nie starczyło ...choć ...masz taki superaśny piec ekonomiczny
  A widzisz jaki ty ładny mi myk wynalazłaś ...jakbym miała gaz ...to fakt...na rózyczki by nie starczyło ...choć ...masz taki superaśny piec ekonomiczny   
  Rózyczkowa jestem....tak bardzo
  Rózyczkowa jestem....tak bardzo  ...bardzo
  ...bardzo   , ale równiez hortensjowa , floksowa, trawiasta , bylinowa i zwisło iglakowa ( tzn te ostatnie napastuja moja głowę )
 , ale równiez hortensjowa , floksowa, trawiasta , bylinowa i zwisło iglakowa ( tzn te ostatnie napastuja moja głowę ) 

)
  )
 Do tej zimowej radości dołacza sie i moja Emi
  Do tej zimowej radości dołacza sie i moja Emi   ...ja na razie nie....jak posadze wszystko co ma przyjechac ...to może tez...ale ogólnie nie przepadam za zima w mieście, u ciebie to zupełnie inna bajka czy sweetki
  ...ja na razie nie....jak posadze wszystko co ma przyjechac ...to może tez...ale ogólnie nie przepadam za zima w mieście, u ciebie to zupełnie inna bajka czy sweetki  

Słońce cudne ,ze ach i och
 Słońce cudne ,ze ach i och    
  Postaram sie aby było ewszystko jak trza
 Postaram sie aby było ewszystko jak trza   U mnie dzisiaj z przymroziło....teraz jest okejos...i mówie ci ...to słońce ....czad
 U mnie dzisiaj z przymroziło....teraz jest okejos...i mówie ci ...to słońce ....czad   Zdrówka
 Zdrówka   
  Czekaj...wyjde tam  ogródka i dmuchne słoneczko do ciebie
 Czekaj...wyjde tam  ogródka i dmuchne słoneczko do ciebie  

ktos sie chyba pomylil w tym, ze Legnica ma najwiecej slonecznych dni w roku, dlatego zwana jest polska Toskana
  ktos sie chyba pomylil w tym, ze Legnica ma najwiecej slonecznych dni w roku, dlatego zwana jest polska Toskana   I albo zloze zazalenie albo namaluje sobie zolte na szybie
  I albo zloze zazalenie albo namaluje sobie zolte na szybie  

U mnie dzień fantastiko
  U mnie dzień fantastiko   
  Fartnęło nam sie z ta pogodą
 Fartnęło nam sie z ta pogodą   dzięki...przepisik juz skrobnełam
 dzięki...przepisik juz skrobnełam