Kropelka zaprasza
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kropelka zaprasza
Kobieto, dokonujesz cudów i jeszcze Cię nie doceniają? I pomyśleć, że są kobiety, które tylko leżą i pachną, a samoocenę mają, że
My Cię doceniamy. Ty się doceń. A reszcie 

- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czy aby nie za dużo na siebie bierzesz?
Ogród może poczekac. Zrób tylko niezbędne prace.
A z remontem też nie przesadzaj.
Trzeba liczyć się ze zdrowiem
Ale muszę przyznac, że zmiany są ogromne
Ogród może poczekac. Zrób tylko niezbędne prace.
A z remontem też nie przesadzaj.
Trzeba liczyć się ze zdrowiem
Ale muszę przyznac, że zmiany są ogromne
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Jak pięknie! Ale te wystajace włókniny!!! Wstydź się!
Z tym grysem jak w śniegu wygląda!
Oj napracowałaś się!
Z tym grysem jak w śniegu wygląda!
Oj napracowałaś się!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Was wszystkich. Troszkę zaniedbałam forum, wszystko przez remont, który pochłonął całą moją uwagę, czas i kasę
Do końca jeszcze daleko. Czuję się jak na placu budowy- nowe tynki, nowe podłogi, ogrzewanie przerabiane na podłogówkę, wszystko wywalone dosłownie do góry nogami...
A w temacie... Widzę, że znów wiosna robi się w ogrodzie. Kwitnie mi żagwin, prymulka, sasanki, kiełkują cebulowe
Niechże one siedzą i czekają spokojnie na swój czas!

A w temacie... Widzę, że znów wiosna robi się w ogrodzie. Kwitnie mi żagwin, prymulka, sasanki, kiełkują cebulowe

- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Mariolu ściskam mocno i życzę szybkiego powrotu do normalności poremontowej.
Do świąt zdążycie?
Do świąt zdążycie?
-
kropelka

Aguś, trudno powiedzieć, bo muszą być przestoje na czas schnięcia wylewek i tynków...
Ech, ale bez względu na to kiedy skończymy, grunt, że ciągle do przodu
Ech, ale bez względu na to kiedy skończymy, grunt, że ciągle do przodu
- aage

Jestem z wami myślami i kibicuję...pewnych rzeczy niestety nie da się przeskoczyć 
- maniusika

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
A mnie na drugi rok czeka remont mieszkania nie tak gruntowny jak u ciebie ale bałaganu też narobi ,..
Twoje wrzosowisko tez zapowiada się ładnie , niech tylko się rozrośnie ,, kreta musisz pilnować aby ci nie rył bo wrzosy poruszone lubią schnąć .. Ja aby mi nie ryły na rabatkach kładę małe kupki zielska na ścieżkach między rabatkami , tam zbierają się robaki i krety a rabatki zostawiają w spokoju .. Może to nie ładnie wygląda ale staram się aby były jak najmniej widoczne ..
Ja nie mogę tak wykładać włókniny bo wszędzie mam cebulowe ale takie coś z kamykami może zrobię na rabatce z karłowatymi iglakami które teraz tworzę ale to już na wiosnę ..
Twoje wrzosowisko tez zapowiada się ładnie , niech tylko się rozrośnie ,, kreta musisz pilnować aby ci nie rył bo wrzosy poruszone lubią schnąć .. Ja aby mi nie ryły na rabatkach kładę małe kupki zielska na ścieżkach między rabatkami , tam zbierają się robaki i krety a rabatki zostawiają w spokoju .. Może to nie ładnie wygląda ale staram się aby były jak najmniej widoczne ..
Ja nie mogę tak wykładać włókniny bo wszędzie mam cebulowe ale takie coś z kamykami może zrobię na rabatce z karłowatymi iglakami które teraz tworzę ale to już na wiosnę ..
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Mariolka, pozdrawiam. Twój ogód pięknieje waz z upływem czasu. Nie przejmuj się, na pewno wszystko ci się uda stopniowo ogarnąć. Najważniejszy jest remont, a potem sobie powoli uporządkujesz resztę. 
- Margo2

Te zdjęcia to z teraz?
W tym roku jesień jest niesamowita
W tym roku jesień jest niesamowita
-
kropelka

dziękuję Wam, że jesteście 
Aktualnie nr 1 to remont, z jednej strony mam go serdecznie dość, zwłaszcza dzieciaków biegających w tym bałaganie
Ale wiem, że musi być gorzej, żeby mogło być lepiej 
W ogrodzie już smutno, jeszcze próbują walczyć chryzantemy, ale lekki przymrozek już sprawił, że większość kwiatów zbrązowiała. Oczywiście super radzą sobie chwasty
Moja wycieczka po ogrodzie z lekka mnie podłamała, bo pracy czeka mnie multum, a z drugiej strony wiosna- lato i wczesna jesień to duuuuużo pracy w sklepie i w gospodarstwie, nie mam wtedy czasu na ogród...
Ech, że też wszystko musi być tak skomplikowane...

Aktualnie nr 1 to remont, z jednej strony mam go serdecznie dość, zwłaszcza dzieciaków biegających w tym bałaganie
W ogrodzie już smutno, jeszcze próbują walczyć chryzantemy, ale lekki przymrozek już sprawił, że większość kwiatów zbrązowiała. Oczywiście super radzą sobie chwasty
Ech, że też wszystko musi być tak skomplikowane...

- aage

Jak tam widzę piękny obraz jesieni u Ciebie
Kobieta to silny twór...dasz radę
Kobieta to silny twór...dasz radę
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Mariolu mimo później jesieni Twój ogród wciąż wygląda pięknie..... na tą ogólną fotkę po prostu nie mogę się napatrzeć..... a ichryzantemki wciąż śliczne
Powodzenia przy remoncie..... teraz się namęczycie, ale później efekty będą wspaniałe i pozostanie sama radość
Powodzenia przy remoncie..... teraz się namęczycie, ale później efekty będą wspaniałe i pozostanie sama radość
Mariolko
będzie dobrze, nieraz dużo spraw nawarstwia się na raz, później wszystko wraca do normy...w tamtym roku też miałam remont w domu, przeciągnął się na podwójne święta...jeszcze wszystko jest nie dociągnięte, ale już są w miarę normalne warunki do życia.
Pięknie wygląda Twój jesienny ogród, od rabatki ze ścieżką nie można oka oderwać...ślicznie wygląda.
Pięknie wygląda Twój jesienny ogród, od rabatki ze ścieżką nie można oka oderwać...ślicznie wygląda.
- Margo2

Mam nadzieję, że dokumentujesz remont?
Uwielbiam zdjęcia przed i po
Uwielbiam zdjęcia przed i po