Moje początki - giga45
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne zdjęcia z pięknego ogrodu. buziaki wielkie i nie smuć się już, bo to zaraźliwe.
;:8
;:8
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
Giguś ile kwiatów u ciebie kwitnie pięknie a żaby to ja lubię z daleka

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie kochane dziewczyny. Ja na chwilke z doskoku przybiegłam sie przywitać jeszcze raz z tymi, z ktorymi sie nie witałam i lece na działke bo po deszczu fajnie sie chwasciory wyrywa, a mam co robic. dziękuje Wam za wizytke i obiecuje ze wieczorem nadrobie zaległosci i do Was pobiegam. Cały czas obserwuje kiedy zaczna sie wysypywac nasionka tego ostrokrzewa białobrzegiego, a on jak zaczarowany i nie chce sie sypac. Tak wiec komu obiecałam to prosze o cierpliwośc bo jak obiecałam to poslę. Chce po prostu wszystko w jednych paczuszkach razem -co komu obiecane. Buziai oche i milego dzionka.
i kilka fotek
śliczny ten kwiatek- wykopac go na zimę???

moja malutka kalina- jak ją prowadzić???

ruszył sie wrzos-lub wrzosiec- nie wiem jak ma być
i jeszcze ostatnie kwitnienie liliowca

i cukinia, której mam mnóstwo- więc ja wypeskowałam i będą pieczone pestki- lubie bardzo

No to lecę na działke do wieczorka kochane
i kilka fotek
śliczny ten kwiatek- wykopac go na zimę???

moja malutka kalina- jak ją prowadzić???

ruszył sie wrzos-lub wrzosiec- nie wiem jak ma być

i jeszcze ostatnie kwitnienie liliowca

i cukinia, której mam mnóstwo- więc ja wypeskowałam i będą pieczone pestki- lubie bardzo

No to lecę na działke do wieczorka kochane
Witaj Giga
Jak nazywa się ten kwiatuszek na pierwszym zdjęciu? Mam taki sam, rośnie w skrzynce na balkonie i pięknie się zwiesza. Kobieta, od której kupiłam go na targu powiedziała mi, że jest to roślinka jednoroczna, więc nie wiem, co z nim zrobić na zimę i czy rzeczywiście to prawda. Sprzedawcy często nie mają pojęcia o tym, co sprzedają. Zastanawiam się, czy jesienią go nie ściąć i ukorzenić nowe sadzonki?
Pozdrówka wielkie!!
Jak nazywa się ten kwiatuszek na pierwszym zdjęciu? Mam taki sam, rośnie w skrzynce na balkonie i pięknie się zwiesza. Kobieta, od której kupiłam go na targu powiedziała mi, że jest to roślinka jednoroczna, więc nie wiem, co z nim zrobić na zimę i czy rzeczywiście to prawda. Sprzedawcy często nie mają pojęcia o tym, co sprzedają. Zastanawiam się, czy jesienią go nie ściąć i ukorzenić nowe sadzonki?
Pozdrówka wielkie!!
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród