Kochanie a gdzie żabki
Ogród - hal1959 /r.2008/
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu,pewnie,że się cieszę,że jeszcze sporo kwiatów kwitnie,między innymi stokrotki i bratki są nie zawodne.Zdjęcia róż w pąkach zaraz wkleję.
Martuniu dobrze,że napisałaś,ja to pytanie przegapiłam
i pewnie bym nie odpisała Oli,ja znam ten kwiat pod nazwą słonecznica.
Haniu,też mam 3 kolory sasanki jak Twoje,ale tylko niebieska kwitnie.Co do róż to zapowiada się na długie kwitnienie,jesieni u mnie na razie nie widać wcale
,cieszę się z tego bardzo.
Jadziu bratki kwitną jeszcze dość obficie.Żabka specjalnie dla Ciebie,świeża fotka

Martuniu dobrze,że napisałaś,ja to pytanie przegapiłam
Haniu,też mam 3 kolory sasanki jak Twoje,ale tylko niebieska kwitnie.Co do róż to zapowiada się na długie kwitnienie,jesieni u mnie na razie nie widać wcale
Jadziu bratki kwitną jeszcze dość obficie.Żabka specjalnie dla Ciebie,świeża fotka

- hal1959

Olu,nie choruj,bo jutro przychodzę do ciebie na pierogi
.Dzisiaj po koszeniu,zrobiłam sobie sesję zdjęciową i zauważyłam tą dalie czerwoną z3 płatkami białymi
,tylko jeden taki jest,reszta czerwone.
Juluś cieszę się,że Ci się u mnie podoba,miłych snów.
Madziu,też mi się wydaje ten kolor rzadki,ale ja choruje na inne kolory ,u Tadeusza widziałam tyyyyle kolorów,że głowa boli.Jak byś chciała cebulkę w tym kolorze,nie ma sprawy,mam ich kilka.U mnie z każdej posadzonej cebulki wyszły po 2 mieczyki,czy tak one mają
,mam pierwszy raz i nie wiem. 
Juluś cieszę się,że Ci się u mnie podoba,miłych snów.
Madziu,też mi się wydaje ten kolor rzadki,ale ja choruje na inne kolory ,u Tadeusza widziałam tyyyyle kolorów,że głowa boli.Jak byś chciała cebulkę w tym kolorze,nie ma sprawy,mam ich kilka.U mnie z każdej posadzonej cebulki wyszły po 2 mieczyki,czy tak one mają
- MariaTeresa

- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Ja też już nie mam mieczyków ani daliiKarolcia pisze:Halinko,wstyd się przyznać,ale ja nie mam żadnego mieczyka![]()
Nie wiem więc czy to normalne czy nie![]()
Wiesz,chyba się rozglądnę za takimi niespotykanymi kolorkami
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- hal1959

Madziu ja tez dopiero początkuję z takimi,które trzeba wykopywać,nie takie to straszne,bulwy dali się dobrze przechowuje,ja mam kotłownio-piwnicę i tam trzymam daturę i bulwy i cebule,ale ryzyko jest zawsze,trudno.A jaka radocha na wiosnę jak uda się i gdy pięknie kwitną
Mario Tereso musisz zlikwidować tę przerwę i zacząć je znowu sadzić.W gruncie to na pewno nie przezimują mieczyki i dalie,a szkoda.
Pozdrawiam was dziewczyny
Mario Tereso musisz zlikwidować tę przerwę i zacząć je znowu sadzić.W gruncie to na pewno nie przezimują mieczyki i dalie,a szkoda.
Pozdrawiam was dziewczyny