Miłej rehabilitacji

Dokąd jedziesz
 Dokąd jedziesz  

Odpowiem krótko,,,bo mało czasu, gotuję dzieciom ( młodzieżówa)jedzonko na jutro,pojutrze,później będzie o nie dbać teściowa z teściem,,,bo mąż  wyjechał do Holandii do Świąt i.A ja ,pakuję się i pakuję.
 Odpowiem krótko,,,bo mało czasu, gotuję dzieciom ( młodzieżówa)jedzonko na jutro,pojutrze,później będzie o nie dbać teściowa z teściem,,,bo mąż  wyjechał do Holandii do Świąt i.A ja ,pakuję się i pakuję.  Jeszcze jutro zajrzę bo wyjeżdżam dopiero  po 10.Jeszcze nie miałam czasu zajrzeć na tą stronę konkursową
 Jeszcze jutro zajrzę bo wyjeżdżam dopiero  po 10.Jeszcze nie miałam czasu zajrzeć na tą stronę konkursową  

Nie wiem kiedy u mnie przymrozki,,,ale większość   spraw   zrobionych,okopczykowane roślinki.W grudniu  zwiążę jeszcze tuje,i kapturki na rośliny,,pelargonie  moje jeszcze na balkonie
 Nie wiem kiedy u mnie przymrozki,,,ale większość   spraw   zrobionych,okopczykowane roślinki.W grudniu  zwiążę jeszcze tuje,i kapturki na rośliny,,pelargonie  moje jeszcze na balkonie  A kręgosłup trzeba trochę podleczyć
 A kręgosłup trzeba trochę podleczyć  ,,, bo w tym roku zbyt często bolał
 ,,, bo w tym roku zbyt często bolał  

Dziękuję za pochwały
 Dziękuję za pochwały  

,jest taki bukiecik
 ,jest taki bukiecik   

Aniu ładny bukiecik i wypoczywaj

życzę skutecznej kuracji
 życzę skutecznej kuracji  

Nie mam już czasu do was zajrzeć,,jak  wrócę ,to nadrobię wszystko,
 Nie mam już czasu do was zajrzeć,,jak  wrócę ,to nadrobię wszystko,  ,stało 2 godzinki,,,i tak wiele spraw,,
 ,stało 2 godzinki,,,i tak wiele spraw,,  

Słowem, wątek na pewno będzie dobrze pilnowany!
 Słowem, wątek na pewno będzie dobrze pilnowany!

Aniu wypoczywaj i nabieraj sil wspomnienia piękne, kicia słodziutka .
 Aniu wypoczywaj i nabieraj sil wspomnienia piękne, kicia słodziutka .