Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
Iwonko ja nie zamknęłam wątku
...... ja go tylko przeniosłam w inne miejsce , żeby można było bezkarnie gadać o wszystkim, na co mamy ochotę
I baaardzo liczę na Twoje odwiedziny i wspólne jesienno-zimowe rozmowy 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ale teraz w wątkach ogrodowych też można więcej rozmawiać na różne temety, bo ten dział nie jest w typowym ogrodowym dziale tylko w offie.
Nie lubię jak są zamykane wątki, bo co by było, gdyby wszyscy nagle postanowili zamknąć swoje?
W dodatku wiosną nie ma czasu na śledzenie jakie nowe wątki powstaja. Czasem mija długi czas zanim człowiek się zorientuje, że ktoś wrócił na łono rodziny forumowej. A nadrobienie potem zaległości to karkołomna sztuka
Nie lubię jak są zamykane wątki, bo co by było, gdyby wszyscy nagle postanowili zamknąć swoje?
W dodatku wiosną nie ma czasu na śledzenie jakie nowe wątki powstaja. Czasem mija długi czas zanim człowiek się zorientuje, że ktoś wrócił na łono rodziny forumowej. A nadrobienie potem zaległości to karkołomna sztuka
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko wpadam z kawusią
i pozdrowionkami
Jakie masz plany na dzisiaj?
Jakie masz plany na dzisiaj?
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Cześć Grażynko
Dziś zamierzam nagarnąć korę na nowe roślinki, te, które tego wymagają, zabezpieczyć meble ogrodowe, wydmuchać liście z kamiennych rabatek i dorwać kreta
U mnie bardzo ciepło, właśnie wróciłam ze spaceru z Werą i jest naprawdę fajnie.
Miłego dnia!
Dziś zamierzam nagarnąć korę na nowe roślinki, te, które tego wymagają, zabezpieczyć meble ogrodowe, wydmuchać liście z kamiennych rabatek i dorwać kreta
U mnie bardzo ciepło, właśnie wróciłam ze spaceru z Werą i jest naprawdę fajnie.
Miłego dnia!
- majowa
- 1000p

W przerwie i przelocie

- majowa
- 1000p

Wczorajszy plan działań wykonany w 100%, no, może w 95, bo deszcz jednak dotarł i do nas.
Ale nie będę narzekać na pogodę, bo jak patrzę na ogrom nieszczęścia po przejściu huraganu na Filipinach, to nie śmiem powiedzieć nic więcej. To ogromne szczęście, że z ogródka wygnał mnie tylko deszcz
Miłej niedzieli
berberysowa sesja

Ale nie będę narzekać na pogodę, bo jak patrzę na ogrom nieszczęścia po przejściu huraganu na Filipinach, to nie śmiem powiedzieć nic więcej. To ogromne szczęście, że z ogródka wygnał mnie tylko deszcz
Miłej niedzieli
berberysowa sesja
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iwonko berberysowa sesja piękna..... uwielbiam krzewy, które jesienią stroją się w korale
Miłej niedzieli
Miłej niedzieli
Zachwycajace koraliki sesji berberysowej
U nas wyraznie chlodniejsze dni. Temperatury w dzien 5-6°C noca tylko 2-3° ale czuje sie jakby bylo w okolicy zera.
U nas wyraznie chlodniejsze dni. Temperatury w dzien 5-6°C noca tylko 2-3° ale czuje sie jakby bylo w okolicy zera.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Piękne, wyraźnie lepsze jakościowo zdjęcia! Zmieniłaś sprzęt, czy efekt wynika z konsultacji ze znajomym fotografem? 
Cudne ujęcia
Cudne ujęcia
- majowa
- 1000p

Dziękuję kochani za odwiedziny.
Agness - między innymi jesień jest taka urocza, korale, kolory...
Janusz u nas jeszcze dość ciepło, ale to chyba ostatnie takie dni, trzeba się nimi nacieszyć
Aguś dziękuję za uznanie. Sprzęt cały czas ten sam, tylko nie do końca potrafiłam go wykorzystać. Nadal nie potrafię, ale rady Agnieszki (aage), pomoc znajomego, Twoje zdjęcia, blogi fotograficzne pomagają choć troszeczkę polepszyć jakość ujęć.
(Nieskromnie powiem, że w końcu jestem zadowolona
na 100 zdjęć udało mi sie zrobic kilka dość poprawnych
)
Agness - między innymi jesień jest taka urocza, korale, kolory...
Janusz u nas jeszcze dość ciepło, ale to chyba ostatnie takie dni, trzeba się nimi nacieszyć
Aguś dziękuję za uznanie. Sprzęt cały czas ten sam, tylko nie do końca potrafiłam go wykorzystać. Nadal nie potrafię, ale rady Agnieszki (aage), pomoc znajomego, Twoje zdjęcia, blogi fotograficzne pomagają choć troszeczkę polepszyć jakość ujęć.
(Nieskromnie powiem, że w końcu jestem zadowolona
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale tak właśnie jest - na 100 zdjęć w zadowalającym stopniu wychodzi parę
Nawet zawodowi fotografowie tak mają!
- majowa
- 1000p

Aniu, dokładnie tak jak piszesz. Agunia wspomniała o moim znajomym fotografie (zawodowym). On specjalizuje się w fotografii reklamowej, zwłaszcza żywności. Efekt, który widzimy na etykietach między innymi Delecty (to nie jest lokowanie produktu
) to setki ujeć i cięzkiej pracy. Miałam okazję obserwować sesję babeczki czekoladowej - o matko
co się tam działo....
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I dlatego m.in. na robienie zdjęć, czytaj dobrych, trzeba mieć i nastrój i ... czas
Poza sprzętem oczywiście.
- majowa
- 1000p

Aniu, zmieniłaś avatarek
I chyba fryzurka inna? Fajnie.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Sesja berberysowa pierwsza klasa...gratuluję świetnych efektów
cieszę się że moje rady przydały się chociaż trochę i przyczyniły się do wyników bardzo udanej sesji. Ściskam mocno życząc miłej spokojnej niedzieli