Ja już poobrywałam prawie wszystkie liście z róż, tylko na Chopenie i Piruette troche zostawiłam.
Jeszcze muszę zrobić kopczyki i koniec pracy w tym sezonie

A przy okazji odświeżyłam sobie ogród.Ja tu już byłam
 A przy okazji odświeżyłam sobie ogród.Ja tu już byłam  Rewelacyjnie to urządziłaś i nie wyobrażam sobie,abyś miała za to jeszcze płacić,nawet gdyby ktoś doniósł
 Rewelacyjnie to urządziłaś i nie wyobrażam sobie,abyś miała za to jeszcze płacić,nawet gdyby ktoś doniósł  Pięknotka w pojedynkę też kwitnie
 Pięknotka w pojedynkę też kwitnie  ?Dokupiłam już drugi krzaczek,dla pewności,ale to  dobra wiadomość!może skorzystam z mikstur,jakie wymyślasz,do tego skutecznych,jak się okazuje
 ?Dokupiłam już drugi krzaczek,dla pewności,ale to  dobra wiadomość!może skorzystam z mikstur,jakie wymyślasz,do tego skutecznych,jak się okazuje  Tylko,że ja nie mam tyle czasu
 Tylko,że ja nie mam tyle czasu 

gratuluję utrzymania pięknego ogródka przy bloku, to już sztuka
 gratuluję utrzymania pięknego ogródka przy bloku, to już sztuka bardzo pięknie utrzymany ogródeczek.Sliczne kwiatuszki,pomysłowo zrobione oczko wodne.Widać,że roślinki Ciebie kochają i dlatego odwzajemniają się.Biegnę czytać następną część(3) jezeli pozwolisz
  bardzo pięknie utrzymany ogródeczek.Sliczne kwiatuszki,pomysłowo zrobione oczko wodne.Widać,że roślinki Ciebie kochają i dlatego odwzajemniają się.Biegnę czytać następną część(3) jezeli pozwolisz   

Podziwiałam już je, jak w tym roku dał pokaz. Więc może Ty mi coś poradzisz...
 Podziwiałam już je, jak w tym roku dał pokaz. Więc może Ty mi coś poradzisz...