Z internetowych chwalony jest Bogutyn, ja sama tam nie kupowałam.

Miałam o to samo zapytać ale jest jest jeden namiar - dzięki.dkm60 pisze:Witam.Szczęściara,u mnie niestety młyn zlikwidowany jeszcze za "komunę".Pozostały sklepy internetowe.A tak z ciekawości kupujećie,jeśli tak to macie jakiś sprawdzony?
Pozdrawiam serdecznie Danka

.Akurat spodobał mi sie przepis na chleb z ziarnami Agatki(rewelka) piekąc go kolejny juz raz zmieniłam troszkę składniki;mąkę dawałam taką zwykłą ze młyna i w kg mąki dawałam tez 1 szkl mąki zurkowej ,ktorą mąz kupił przez pomyłkę.Oczywiscie zmiejszyłam ilosc soli.Chlebek super-podziękowania dla Agatki
 .Akurat spodobał mi sie przepis na chleb z ziarnami Agatki(rewelka) piekąc go kolejny juz raz zmieniłam troszkę składniki;mąkę dawałam taką zwykłą ze młyna i w kg mąki dawałam tez 1 szkl mąki zurkowej ,ktorą mąz kupił przez pomyłkę.Oczywiscie zmiejszyłam ilosc soli.Chlebek super-podziękowania dla Agatki  .W tym tyg zrobiłam swoj pierwszy zakwas,dogrzewam go w minimalnej temp w piekarniku i nie powiem zeby mi pięknie rosł-chociaz ma troszkę babelkow,zapach przyjemny.Czy mozna przetrzymac go jakis czas w lodowce bo mam inny chleb?Ciekawe co mi wyjdzie
 .W tym tyg zrobiłam swoj pierwszy zakwas,dogrzewam go w minimalnej temp w piekarniku i nie powiem zeby mi pięknie rosł-chociaz ma troszkę babelkow,zapach przyjemny.Czy mozna przetrzymac go jakis czas w lodowce bo mam inny chleb?Ciekawe co mi wyjdzie 

.Dziękuję bardzo za odpowiedz(,myslałam ,ze tu wypowiadają się same kobiety)i proszę podpowiedz mi czy ten zakwas mam dokarmiac w lodowce czy wyjąc go i w ciepłym trzymac tak jak na początku
 .Dziękuję bardzo za odpowiedz(,myslałam ,ze tu wypowiadają się same kobiety)i proszę podpowiedz mi czy ten zakwas mam dokarmiac w lodowce czy wyjąc go i w ciepłym trzymac tak jak na początku 

i  ten  zapach  w  mieszkaniu
  i  ten  zapach  w  mieszkaniu    .
 .