Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- Darmokot
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lis 2012, o 20:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Pozachwycałem się Twoimi żurawkami, w tym roku zacząłem przygodę z nimi u siebie, do tej pory by ły tylko zielonolistne. Jedno mi na Twoich zdjęciach nie pasuje - mieszkasz na wschodzie a masz jeszcze tyle liści na drzewach
Jak to tak?! U mnie już dawno wszystko łyse
Jakie było moje zdziwienie jak wczoraj w Krakowie koło reala zobaczyłem 3 całkowicie zielone topole. Miłego wiczoru 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ty też kusisz, marcinkami. Już chyba wiem gdzie je posadzę
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
stasia_ogrod Stasiu cieszę się ,że podobaja Ci moje fotki,i roślinek i owadów
tesia39-Teresko Dziękuję,,, ja też lubię te kwiatuszki i owadziki podgladac...Szkoda,że jeszcze trochę zostanie nam tylko wspomnienie,,,,no i fotki
mar33-Marysiu Jesien,,ąż sie sama prosi o fotki,,,jak jest piękne tło.Owady jeszcze w słoneczku buszują
Darmokot-Michale Żurawki polecam,to wdzięczne ,zmieniajace sie kolorytem zależnie od pory roku roślinki.Mam je od 3 lat.Ale zawsze mi jakąś wetnie,,, ale dokupuje nowe.Juz mam nowe chcciejstwa żurawkowe.U mnie tez coraz mniej liści.Zdjatka robione kilka dni wstecz,,,to i ładniejsze,,,ale wczesniej nie dążyłam ich jeszcze zamieścić
Margo2-Gosiu Bo marcinki to piękne,kolorki jesienne w ogrodzie,, ja ,nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich
Dzisiaj jeszcze nimi pokuszę Ciebie

ciekawa jestem czy zdążą rozkwitnąć ?????

motylkowo i marcinkowo

tesia39-Teresko Dziękuję,,, ja też lubię te kwiatuszki i owadziki podgladac...Szkoda,że jeszcze trochę zostanie nam tylko wspomnienie,,,,no i fotki
mar33-Marysiu Jesien,,ąż sie sama prosi o fotki,,,jak jest piękne tło.Owady jeszcze w słoneczku buszują
Darmokot-Michale Żurawki polecam,to wdzięczne ,zmieniajace sie kolorytem zależnie od pory roku roślinki.Mam je od 3 lat.Ale zawsze mi jakąś wetnie,,, ale dokupuje nowe.Juz mam nowe chcciejstwa żurawkowe.U mnie tez coraz mniej liści.Zdjatka robione kilka dni wstecz,,,to i ładniejsze,,,ale wczesniej nie dążyłam ich jeszcze zamieścić
Margo2-Gosiu Bo marcinki to piękne,kolorki jesienne w ogrodzie,, ja ,nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich

ciekawa jestem czy zdążą rozkwitnąć ?????

motylkowo i marcinkowo

- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No właśniee-babcia pisze:Aniu ślicznie jak zawsze![]()
- Mufka

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Marcinki są wspaniałe i tyle na nich jeszcze motyli
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, te dwie ostatnie fotki niesamowicie piękne

- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Twoje marcinki to wysokie, czy średnie?
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
A ja mam chyba bardzo późno kwitnące te moje astry, bo ledwo kilka kwiatków zdążyło rozkwitnąć a pozostałe pąki zniszczył przymrozek.
I tak jest co roku.
Tym bardziej zachwycają mnie Aniu Twoje kwiatki.

Tym bardziej zachwycają mnie Aniu Twoje kwiatki.
- anabuko1

ostatni kwiatuszek nachyłka,,,teraz wyglada cały czerwony,,

a w lecie był bardziej wybarwiony;

e-babcia-Jadziu; Iwona0042 ; tesia39-Teresko Dziękuję
Mufka To prawda,,marcinki sa wspaniałe i bardzo ubarwiaja ogrodu,,i jakie tam życie owadzie towarzyskie i stołówkowe
aż wre
Margo2-Gosiu Mam małe i wysokie marcinki.Na tym zdjątku te wysokie najbardziej widać

Ignis05-Krysiu Dziękuję.
Moje marcnki chyba są wczesne i średnie,,,bo już kwitna i kwitna,,długo,,,czasmi aż ich przymrozek załatwi,,a wtym roku pogoda cudna to i długo kwitną i kwitną.znowu dzisiaj pięknie i kiklanaście stopni ciepełka 

marcinkowo

]

a w lecie był bardziej wybarwiony;

e-babcia-Jadziu; Iwona0042 ; tesia39-Teresko Dziękuję
Mufka To prawda,,marcinki sa wspaniałe i bardzo ubarwiaja ogrodu,,i jakie tam życie owadzie towarzyskie i stołówkowe
Margo2-Gosiu Mam małe i wysokie marcinki.Na tym zdjątku te wysokie najbardziej widać

Ignis05-Krysiu Dziękuję.

marcinkowo

]

- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Śliczny widok na Twój dom
Wygląda idealnie!
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu śliczne fotki. Umiesz wydobyć piękno z roślin.
Widzę, że białe zimowity jeszcze kwitną u Ciebie, u mnie tylko jeden pełny, ale on późno wyrósł. Dużo motylków w Twoim ogrodzie, ja ich już dawno nie widziałam, tylko roje pszczół na tych wysokich astrach, podobnych do Twoich.
Widzę, że białe zimowity jeszcze kwitną u Ciebie, u mnie tylko jeden pełny, ale on późno wyrósł. Dużo motylków w Twoim ogrodzie, ja ich już dawno nie widziałam, tylko roje pszczół na tych wysokich astrach, podobnych do Twoich.
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,jak miło wpaść do znajomego ogrodu i pooglądać ostatnie piękne kwiaty i kolorowe liście 
- anabuko1

sweety-AniuDziękuję ,,ja tez bardzo lubię swój domek;:196
Tajka-TereniuDziękuję za uznanie mojej fotografi,,ale tak naprawdę to tej ogrodowej, roślinnej i kwiatuszkowej,,, to uczyłam się robić w tym roku na ppotzrby Forum- wątku mojego.Wcześniej lubiłam fotografować ale pejzaże, ludzi, rodzinkę,, miasta, budowle
Zimowity tylko białe jeszcze mają kwiaty,,, inne już poszły spać
Owszem mamy ciągle słoneczne ,piękne dni,,to i różnych owdów i motylków jest dużo,,,,póki kwitną marcinki
koziorozec-Martuś Dziękuję za odwiedzinki i miłe słoa.Tak,,,kwiatów coraz mniej i mnie,,,ale pogoda cuudna,,od 22 tygodni po kilkanaście stopni,słońce rozpiszcza i ciepełko.Tylko trochę sucho dla roślinek.Jakiś deszcyk przydałby się

Tajka-TereniuDziękuję za uznanie mojej fotografi,,ale tak naprawdę to tej ogrodowej, roślinnej i kwiatuszkowej,,, to uczyłam się robić w tym roku na ppotzrby Forum- wątku mojego.Wcześniej lubiłam fotografować ale pejzaże, ludzi, rodzinkę,, miasta, budowle
koziorozec-Martuś Dziękuję za odwiedzinki i miłe słoa.Tak,,,kwiatów coraz mniej i mnie,,,ale pogoda cuudna,,od 22 tygodni po kilkanaście stopni,słońce rozpiszcza i ciepełko.Tylko trochę sucho dla roślinek.Jakiś deszcyk przydałby się

Aneczka fotografie rzeczywiście na szóstkę z przyjemnością oglądam
Zachorowałam na berberysy, o tej porze oczu od nich nie można oderwać. Znowu jeden przybył, z żółtymi listkami