No właśnie zróbmy konkurs na Miss Forum. Do konkursu trzeba by było przedstawić dwa zdjęcia. Zdjęcie twarzy i całej sylwetki. No może jednak trzy zdjęcia bo trzecie to zdjęcie pięknego uśmiechu. Czekam na Wasze opinie na ten temat no i zdanie Admina. Może być bardzo wesoła zabawa. Ja bym chętnie pisał się do jury tego konkursu. A do pozostałego składu proponuje naszych panów czyli: Admina, Przemka, Mietka i Jakuba.
Ja nie piszę się na jury.
Są lepsi w te klocki , poza tym czemu tylko panowie
Uczciwie byłoby chyba ankietę normalną
No to otwieramy wątek miss.
Yarku załóż go w sekcji off-topic.
Yaro32 pisze:No właśnie zróbmy konkurs na Miss Forum. Do konkursu trzeba by było przedstawić dwa zdjęcia. Zdjęcie twarzy i całej sylwetki. No może jednak trzy zdjęcia bo trzecie to zdjęcie pięknego uśmiechu.
Pozdrawiam - Jarek
Ho ho ...jakie wymagania?
Może jeszcze zatańczyc i zaspiewać?
Onaczku z takimi gorącymi całusami nie możesz wyskakiwać na forum bo nie będzie można po takich fotkach spać. Chcesz byśmy z panami z forum przeżywali katusze gorącego pocałunku za każdym razem jak wejdziemy na forum ?
Mariola54 pisze:Karinko pierwsze miejsce na pudle gwarantowane jak Ci przepowiada Ania.
He he he, dziękuję za doping Mariolu
Przemo pisze:Onaczku z takimi gorącymi całusami nie możesz wyskakiwać na forum bo nie będzie można po takich fotkach spać. Chcesz byśmy z panami z forum przeżywali katusze gorącego pocałunku za każdym razem jak wejdziemy na forum ?
Ależ to jest bardzo wskazane ja tylko zapytałem ale sądzę że każdy z panów się ze mną zgodzi żebyś jak najwięcej takich zdjęć wklejała może nawet całej swojej osoby. Będziemy mieli również o kim śnić. ;:91 ;:12