Kochani!
Nadszedł listopad, chociaż pogoda za oknem słoneczna, niebo błękitne, ale mamy już jesień a zima zbliża się wielkimi krokami. Ostatnio popołudnia udało mi się spędzić w domku i odkryłam plusy takiej pogody........mogę odpocząć. W sezonie chodzę jak nakręcona....ogród....ogród... a teraz mogę odpocząć, nie muszę się śpieszyć i co ważne, nie nakręcam się różnymi planami
Z ogrodowych prac zostały mi do zrobienia tylko kopczyki różom i miałam przekopać ziemie pod placyk, ale nie wiem czy uda mi się to zrobić, jakoś chęci do prac ogrodowych mi przeszły....
Asiu, powiem ci, że RH z B. rosną mi najładniej. Krzeki są zdrowe i całe obsypane kwiatami

Biały kupiłam w Aldiku i jakoś nie umie dojść do siebie, jeszcze mi nie kwitł a mam go już trzeci sezon
Dziękuję w imieniu córy!
Ewciu u Rojka nic nie kupiłyśmy, nie było na czym oka zawiesić

Wszystko kupiłam na Rybnickim rynku .Co do różanki, to róże już mam wybrane, pozostało mi czekać do wiosny
Buziaczki.
Beatko dzięki
Grażynko, kochana, nie szkodzi, że coś ci umknęło, byłaś potrzebna gdzie indziej
Troszkę się podziało na ogrodzie, ale to już koniec, reszta prac poczeka do wiosny.
Liście z drzew już wszystkie spadły, więc mogłam pograbić trawnik, chociaż już tak ładnie nie wygląda
Co do córki, to w niedziele ma kolejne zawody

Tobie udaje się troszke pojeździć?
Ja w wieku moich córek nie miałam żadnej pasji....niestety . Brakowało mi czegoś, czułam się niespełniona..... Dzięki Bogu, teraz mam swój ogród i jest to moje
lekarstwo na wszystko
Pozdrawiam.
Dario, mam tak samo
Zawieszkęwidziałam u Iwonki i bardzo mi sie spodobała.....a moja .....to już nie to samo uczucie. Dziwne to jest, prawda? Ale ciesze się, że ją mam

Wczoraj już pomalowałam kosz , czekam, aż dobrze wyschnie i muszę jeszcze coś wykombinować ze skórzanymi paskami, są brązowe i wcale nie pasują do białego

Taborety udało ci się pomalować?
Miłego poniedziałku.
Iwonko jak najbardziej, Agnieszce podziękowania się należą
Silnej woli przy takich zakupach nie mam, jedyne co mnie powstrzymuje, to cieńki portfel
Aguś, jeszcze raz dzięki
Reniu już pare liści leży na trawniku
Buziaczki.
Ewiczko dziękuję
Lubie chodziś po takich sklepach .
Pozdrawiam.
Zostawiam Wam pare fotek róż
Prosze Moderatorów o zamknięcie wątku