Dzisiaj od rano było mgliście i kropiło ale za to potem pogoda zrobiła się wprost idealna.
W stronę słońca -
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W stronę słońca -
Nie chcę straszyć,nie nie
Niech pogoda będzie ładna jak najdłużej,bo chodzenie po dzieci do szkoły w słotę - nic przyjemnego.
Dzisiaj od rano było mgliście i kropiło ale za to potem pogoda zrobiła się wprost idealna.
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Was kochane
jutro postaram się nadrobić zaległości w waszych wątkach .
Pogoda piękna
chociaż ten wiatr - nie lubię
Aga dziękuję
o tak pięknie to wyglądało te kropelki ...
Grażynko o tak nie wiadomo co się czaji w takiej mgle buuu
jakby tak iść jakąś leśna drogą to bojno
Sylwuś o tak babie lato
kojarzy nam sie jakoś z dzieciństwem. Jak masz jakieś worki i miejsce to możesz kochana spróbować tak zrobić
a w tym roku będę testować.
Reniu dziękuję bardzo i również tulę gorąco
!
e-babciu dziękuję miłego wieczorku życzę
Gosiu słota brrr
deszcz potrzebny,ale jak jakoś dwa - trzy dni pogoda jest taka deszczowa,zimna to Mi się już wydaje że wieczność to trwa i ja słońca już chcę haahaa
Jutro kochane postaram się was odwiedzić i dodać jakieś zdjęcia - zmiana czasu jakoś
jakoś nie mogę się jeszcze przestawić,czasu znajść nie mogę
Miłego wieczoru!
Pogoda piękna
Aga dziękuję
Grażynko o tak nie wiadomo co się czaji w takiej mgle buuu
Sylwuś o tak babie lato
Reniu dziękuję bardzo i również tulę gorąco
e-babciu dziękuję miłego wieczorku życzę
Gosiu słota brrr
Jutro kochane postaram się was odwiedzić i dodać jakieś zdjęcia - zmiana czasu jakoś
Miłego wieczoru!
- reniusia20
- 1000p

- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Reniu
Ale piękna ta Twoja nowa chryzantemka
i ta strasza też 
Ale piękna ta Twoja nowa chryzantemka
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Pierwsza chryzantema poboba mi sie najbardziej,miłego dnia Reniu 
- reniusia20
- 1000p

Alu dziękuję
Aniu starsza wreście zakwitła na całego! A nowa chryzantemka miałam kupić rudą aż tu nagle ta mi się rzuciła w oczy
jest malutka tzn.niska ale te kwiatuszki kolorki mi sie spodobały !
Reniu mi też sie spodobało postanowiłam że musze ją mieć!
Zobaczymy czy mi ładnie przezimuje 
Aniu starsza wreście zakwitła na całego! A nowa chryzantemka miałam kupić rudą aż tu nagle ta mi się rzuciła w oczy
Reniu mi też sie spodobało postanowiłam że musze ją mieć!
Reniu ...a te Twoje chryzantemki to zimują w gruncie? Nakrywasz je jakoś na zimę?
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Reniu śliczne obie i stara i nowiutka
widzę, że ulegamy chryzantemom wszyscy - co to będzie jak stanę na placu i zobaczą tą orgię kolorów i wzorów? to samo miałam rok temu nie mogłam się zdecydować
widzę, że ulegamy chryzantemom wszyscy - co to będzie jak stanę na placu i zobaczą tą orgię kolorów i wzorów? to samo miałam rok temu nie mogłam się zdecydować
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Trudno się zdecydować która ładniejsza obie są śliczne . Biała tak subtelna , za to różowa bardziej weselsza ale te białe obwódki 
- reniusia20
- 1000p

kanapl biała zimuje już jak się nie mylę 3 rok,nakrywam ją trochę liśćmi i tyle,ostrą i długą zimę wytrzymała
nie wiem jak ta różowa się zachowa zastanawiam się czy jej czasami w piwnicy nie przezimować a na wiosnę posadzić.
mam delemata.
Posadziłam raz te jak to nazywam "pomponiki" jak się nie mylę to one wielokwiatowe się nazywają ( z tymi wielkimi kwiatami ) ale one wymarzają
nie nadają się,nawet ich nie kupuje. jeden mi badylek tylko jakimś cudem przetrwał taka malutka gałązka
Marysiu jejku ale teraz to jest tych kolorów do wyboru do koloru i rozmiary jakie się tylko chce
- postanowiłam sobie że co roku będę kupować jedną no góra dwie chryzantemy na grób a potem będą wędrować do sadzenia w ogródku,przezimuje to przezimuje będę się cieszyć
a jak nie no to trudno i tak by wylądowała na pewno w koszu. mały eksperyment będę robić
Gosiu właśnie tym różem i białymi obwódkami zwróciła moją uwagę. Wygląda jak taka duża stokrotka
a fajna jest bo taka niska wiatr mi jej nie złamie
Dzisiaj dzień pod chmurką,słoneczko nam znikło chwilami czuć jakby kropelki padały z chmurek chyba jednak dzisiaj popada deszcz mam jakieś takie dziwne przeczucie. Liście prawie zgrabione chociaż po ostatnich wiatrach wychodzę rano z domu a tu
liście! wiatr zrobił swoje porządki haahaa. Trochę liści zapakowałam do worków zobaczymy co to z tego wyjdzie jeszcze zgrabie troszki igieł bo sosna wraz z świerkiem zrzuciły. Troszki liści zgrabionych czeka na swoją kolej aby okryć niektóre rośliny
. Sad oj tam liści jest
zastanawiam się czy je wgl grabić ? Może je zostawie,na wiosnę zgrabie te które zostały lub ich jest za dużo w jednym miejscu ... hmmm
.
Ehh...jeszcze grabienie i porządki Mnie czekają za domem ale to dopiero jak zostanie usunięte pewne drzewo,będzie sie działo!!
piła pójdzie w ruch haahaa

Posadziłam raz te jak to nazywam "pomponiki" jak się nie mylę to one wielokwiatowe się nazywają ( z tymi wielkimi kwiatami ) ale one wymarzają
Marysiu jejku ale teraz to jest tych kolorów do wyboru do koloru i rozmiary jakie się tylko chce
Gosiu właśnie tym różem i białymi obwódkami zwróciła moją uwagę. Wygląda jak taka duża stokrotka
Dzisiaj dzień pod chmurką,słoneczko nam znikło chwilami czuć jakby kropelki padały z chmurek chyba jednak dzisiaj popada deszcz mam jakieś takie dziwne przeczucie. Liście prawie zgrabione chociaż po ostatnich wiatrach wychodzę rano z domu a tu
Ehh...jeszcze grabienie i porządki Mnie czekają za domem ale to dopiero jak zostanie usunięte pewne drzewo,będzie sie działo!!
- Maska

- Kontakt:
Reniu nie szkoda drzewa?
Te liście w worku to podlej porządnie i zrób dziurki w worku (tak radzili). Jak się ma dużo ziemi to i dużo roślin i pracy również!
A jak chodzi o chryzantemki to trochę tak ale nie za dużo, a wolę asterki
Te liście w worku to podlej porządnie i zrób dziurki w worku (tak radzili). Jak się ma dużo ziemi to i dużo roślin i pracy również!
A jak chodzi o chryzantemki to trochę tak ale nie za dużo, a wolę asterki
- reniusia20
- 1000p

Marysiu to drzewo bardziej przeszkadza,gałęzie wiszą nad domem
a liście i no śmiecą cały plac a czyszczenie rynien,dachu coś okropnego
trochi będzie roboty przy tym drzewie tak na moje oko 15 m ma jak coś nie więcej.
też mało co światła mam przez okno bo liście mi zastawiają,trochi jaśniej sie zrobi ... 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Reniu a jakie to drzewo nie lipa czasem? jak lipa to jadę do Ciebie po wielki kloc
Liście w rynnach to wielki problem teraz zakładaja siatki na rynny ale to też koszt.
Następną kup rudą chryzantemkę a ja będę podziwiać
Liście w rynnach to wielki problem teraz zakładaja siatki na rynny ale to też koszt.
- Maska

- Kontakt:
Jak lipa to sprzedaj za dobre pieniądze rzeźbiarzowi! to poszukiwane drewno!ewa w pisze:Reniu a jakie to drzewo nie lipa czasem? jak lipa to jadę do Ciebie po wielki kloc![]()