Mój kawałek marzeń cz.2
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój kawałek marzeń cz.2
Grażynko, dobrze, że jesteś
Cudny las, a ile liści jeszcze na drzewach
U mnie las był w takim stanie dobre 2-3 tygodnie temu 
Cieszę się, że się odzywasz, Grażynko... zdjęcia lasu zjawiskowe - w moim jest już dużo mniej liści... warto jednak spacerować, bo widoki wciąż nieziemskie
Miłego wieczoru!
Miłego wieczoru!
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobrze że jesteś 
- Grazka226
- 1000p

- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo mi Was brakowało Kochani... tym samym cieszę się przeogromnie, że mnie odwiedzacie i wspieracie... Dziękuję Wam serdecznie
Pomimo tego trudnego czasu cały czas o Was pamiętałam tylko z weną do pisania było do kitu.. ale już jest dużo lepiej, nasza Mała bohaterka dzielnie walczy z chorobą... Damy radę!
Jesień piękna... jej kolory mnie nieustannie zachwycają... i wcale się nie obrażę, gdy będzie nas tak rozpieszczać do grudnia
Reniu oj ale mam zaległości u Ciebie
Ale powolutku wszystko nadrobię... Nas dobre myśli nie opuszczają i wszystko się uda! Jak Gosia po zawodach?
Agulka faktycznie masz świętą rację, że człowiek zaczyna doceniać życie tak naprawdę dopiero w obliczu takich sytuacji... Wierzę głęboko w to, że wszystko będzie dobrze!
Moniu prawda, że wspaniali sąsiedzi? Uwielbiam ich... to takie cudne zwierzęta
Zaraz lecę do Ciebie
Jesień piękna... jej kolory mnie nieustannie zachwycają... i wcale się nie obrażę, gdy będzie nas tak rozpieszczać do grudnia
Reniu oj ale mam zaległości u Ciebie
Agulka faktycznie masz świętą rację, że człowiek zaczyna doceniać życie tak naprawdę dopiero w obliczu takich sytuacji... Wierzę głęboko w to, że wszystko będzie dobrze!
Moniu prawda, że wspaniali sąsiedzi? Uwielbiam ich... to takie cudne zwierzęta
Zaraz lecę do Ciebie
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Grazka226
- 1000p

Milenko witaj
Ależ mamy piękną jesień prawda? Uwielbiam ten czas tych soczystych kolorów... i las o tej porze wygląda bajecznie... Moi sąsiedzi są obłędni, codziennie rano przychodzą po jabłka i stoją dotąd aż im je wyniosę 
Iwonko mam nadzieję, że kawkę nadrobimy
Mam zaległości na FO więc chwilkę to potrwa zanim wyjdę na prostą... i koniecznie chcę nadrobić Twoją relację z urlopu
Cieszę się, że podobają Ci się moje skrzynie
Buźka!
Aguniu witaj
Faktycznie był czas, ze na FO po prostu nie miałam głowy, weny i czasu... Są takie chwile w życiu, kiedy trzeba się na chwilkę zatrzymać i na spokojnie wszystko przemyśleć i poukładać... Ja wierzę, że wszystko co dzieje się w życiu ma jakiś głęboki sens i ukryte przesłanie... a w każdym końcu zawsze szukam początku czegoś lepszego i bardziej wartościowego. Dziękuję Ci serdecznie za wsparcie
Ciesze się, że podobają Ci się moje skrzynie
Buźka!
Iwonko mam nadzieję, że kawkę nadrobimy
Aguniu witaj
Faktycznie był czas, ze na FO po prostu nie miałam głowy, weny i czasu... Są takie chwile w życiu, kiedy trzeba się na chwilkę zatrzymać i na spokojnie wszystko przemyśleć i poukładać... Ja wierzę, że wszystko co dzieje się w życiu ma jakiś głęboki sens i ukryte przesłanie... a w każdym końcu zawsze szukam początku czegoś lepszego i bardziej wartościowego. Dziękuję Ci serdecznie za wsparcie
Ciesze się, że podobają Ci się moje skrzynie
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Grazka226
- 1000p

Aguniadko
Z Małą jest już dużo lepiej, lekarze są przekonani, że wszystko skończy się dobrze. Damy radę!
Jesień fantastyczna... temperatura letnia... aż trudno uwierzyć, że to prawie listopad
Właśnie zaczęłam szkołę i muszę się dobrze zorganizować aby na wszystko wystarczyło mi czasu...
Cieszę się bardzo, ze podobają Ci się leśne zdjęcia... to moja trasa do biegania
i miejsce do wypoczynku
Aguniu zaraz lecę do Ciebie i Twojego cudnego ogrodu
Madziulka witaj Kochana
Całe szczęście, ze wróciłaś do nas...
Spokojnego wieczoru!
Z Małą jest już dużo lepiej, lekarze są przekonani, że wszystko skończy się dobrze. Damy radę!
Jesień fantastyczna... temperatura letnia... aż trudno uwierzyć, że to prawie listopad
Właśnie zaczęłam szkołę i muszę się dobrze zorganizować aby na wszystko wystarczyło mi czasu...
Cieszę się bardzo, ze podobają Ci się leśne zdjęcia... to moja trasa do biegania
Madziulka witaj Kochana
Całe szczęście, ze wróciłaś do nas...
- Grazka226
- 1000p

Gosiu witaj
Dziękuję za takie miłe słowa... one zawsze człowiekowi dodają skrzydeł
A dzisiaj komentarze okraszone dobrym słowem to rzadkość, tyle w ludziach zawiści i jadu...(chyba... że być może muszę zmienić towarzystwo
) Żurawki uwielbiam za ich kolory i praktycznie są bezobsługowe.. także dla mnie w sam raz
Tobie też serdecznie polecam..
Faktycznie z takimi chorobami u dzieci ciężko jest się pogodzić... ale trzeba mieć nadzieję.. Wszystko będzie dobrze... Jestem tego pewna! Gosiu dziękuję Ci serdecznie za wsparcie i za to, że jesteście i zaglądacie
Miłego wieczoru!
Dziękuję za takie miłe słowa... one zawsze człowiekowi dodają skrzydeł
Faktycznie z takimi chorobami u dzieci ciężko jest się pogodzić... ale trzeba mieć nadzieję.. Wszystko będzie dobrze... Jestem tego pewna! Gosiu dziękuję Ci serdecznie za wsparcie i za to, że jesteście i zaglądacie
- gosiaczek12a11
- 500p

- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Grażyno zdjęcia Lasu śliczne , w niedzielę oglądałam takie piękne widoki na własne oczy ale aparatu brak
Nie masz za co dziękować , oby wszystko było dobrze życzę tego tej małej kruszynce z całego serduszka. Choroba w każdym wieku jest nie sprawiedliwa ale na cierpienie dzieci nie umiem obojętnie patrzeć. Czasem się na te moje urwisy denerwuję , nie ma ideałów. Ale w głębi duszy dziękuje za to co mam i nigdy nie chcę stracić. Oby u was zmartwienia szybko poszły w niepamięć
Nie masz za co dziękować , oby wszystko było dobrze życzę tego tej małej kruszynce z całego serduszka. Choroba w każdym wieku jest nie sprawiedliwa ale na cierpienie dzieci nie umiem obojętnie patrzeć. Czasem się na te moje urwisy denerwuję , nie ma ideałów. Ale w głębi duszy dziękuje za to co mam i nigdy nie chcę stracić. Oby u was zmartwienia szybko poszły w niepamięć
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko bardzo się cieszę, że maleńka walczy z chorobą.... będzie dobrze....musi być dobrze
Cudownie, że masz już lepszy nastrój i że wróciłaś na Forum, bardzo Cię brakowało
Ależ piękny widok pokazałaś..... jestem pewna, że bieganie w takiej bajecznej okolicy jest prawdziwą przyjemnością.... a tak w ogóle to niesamowicie podziwiam Cię, za to, że biegasz, że Ci się chce..... ja to straszny leń jestem do wszelkich sportów

Cudownie, że masz już lepszy nastrój i że wróciłaś na Forum, bardzo Cię brakowało
Ależ piękny widok pokazałaś..... jestem pewna, że bieganie w takiej bajecznej okolicy jest prawdziwą przyjemnością.... a tak w ogóle to niesamowicie podziwiam Cię, za to, że biegasz, że Ci się chce..... ja to straszny leń jestem do wszelkich sportów
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Grażynko, miłego, udanego dnia 
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Grażynko miłego dnia
Ja jestem drugi dzień po chorobowym w pracy i jeszcze nic nie wiem
Oby do piątku 
Ja jestem drugi dzień po chorobowym w pracy i jeszcze nic nie wiem
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Witam
przywędrowałam do bardzo ładnego ogrodu zauroczona hortensjami....widoczkami zza okna.....pasja córki....odpoczynkiem nad zalewem (gdzie to ?)....pozwolisz że czasem zajrzę ? Też jestem z podkarpackiego ale chyba z zupełnie innej części...
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Twoja poranna kawka Grażynko była dziś bardzo wczesna
ależ wczesnie wstajesz....Ja dopiero teraz się zwlekłam, ale dziś mogę - pracuję w domu
. Jakie dzis masz plany?
Witaj Grażynko
Ładny dzień się zapowiada - mam nadzieję, że będzie dla Ciebie dobry.
Kulinarnie to wiesz, co planuję - może Ty też? Albo możesz zrobić szybszą namiastkę - gulasz z piersi kurczęcej, z pieczarkami, w śmietanie. Nie trzeba długo dusić. Pyszne z ryżem, czy ziemniaczanym puree.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Ładny dzień się zapowiada - mam nadzieję, że będzie dla Ciebie dobry.
Kulinarnie to wiesz, co planuję - może Ty też? Albo możesz zrobić szybszą namiastkę - gulasz z piersi kurczęcej, z pieczarkami, w śmietanie. Nie trzeba długo dusić. Pyszne z ryżem, czy ziemniaczanym puree.
Pozdrawiam Cię serdecznie!
- Galicjanka
- 100p

- Od: 16 wrz 2013, o 14:11
Witam
Byłam sobie na wyspie u Marysi i widzę coś znajomego
, toż to taki sam awatarek jak mój! I to jeszcze skąd- mam nadzieję, że te bliższe mi rejony Podkarpacia. Musimy mieć podobne upodobania i sposób pojmowania świata
. Nadrobiłam cały wątek, poznałam Twoją córcię- gratulacje! Powtórzę po wszystkich bywalcach- HORTENSJE PRZEPIĘKNE
, przypomniałam sobie jak upalne było lato
Małej sąsiadeczce ślę dużo, dużo pozytywnych myśli i energii
Cudne masz klimaty w swoim ogródku i jeśli pozwolisz, będę do Ciebie zagladać. Miłego dnia życzę 
Pozdrawiam Gosia