Witam w wietrzny poniedziałkowy poranek
Miałam isć na ogród, ale chyba wezmę się za sprzątanie domu..........okna aż się proszą o umycie......gorzej z chęciami
Aniu bardzo lubię chodzić po takich sklepach, nie zawsze coś kupię, ale nacieszę oczy
Co do świątecznych kartek, widziałam na FO bardzo ładnie zrobione . W ogóle tutaj mamy dużo utalentowanych dziewczyn
Milenko takie zawieszki widziałam u mnie w kwiaciarniach, ale cena była kosmiczna, potem zobaczyłam u naszej Iwonki, całkiem już na nią zachorowałam

Z patykami był problem, były tylko w jednym sklepie, drogie 36 zł

W kwiaciarni wpadła nam w oko właśnie pomalowana kora w cenie pięciu złotych za sztukę, więc bez zastanowienia kupiłam............no i wyszło takie coś
Jak już wszystko do ciebie dotrze, to proszę, pokaż swoją zawieszkę

Z malowaniem patyków, tak jak piszesz, poczekaj . Zawieszki masz wszystkie białe?
Ja mam jeszcze jedną korę, wiosną chcę zrobić do ogrodu pod namiot .
Gosiu różanecznik kupiłam w Biedrące około 5 lat temu. Akurat te dwa największe rosną bezproblemowo, są zdrowe i zawsze kwitną. Cierpliwości kochana, twój też takie rozmiary osiągnie
Teściowa zrobiła ci piękny urodzinowy prezent

Takie cudne róże!
Metalowe wiadereczko właśnie jest lampionikiem, tylko musiałam wyciągnać wkład, był za ciężki i cała zawieszka wygladała na krzywą
Buziaczki.
Gosiu nie mam bukszpanów a tujki owszem

Chciałam pociągnać podobnie obsadzone obrzeże jak na drugiej różance . Kulki nie będą aż tak blisko róż, myślę, że korzenie im nie będą przeszkadzać
Pozdrawiam.
Halinko, ostatnio byłam w Pepko i widziałam klatkę na klucze.....strasznie siedzi mi w głowie

nie wiem, czy się na nią nie skuszę

Teraz takich sklepów z pierdołkami jest bardzo dużo
Miłego dnia.
Aniu, byłyśmy u
Rojka, to jest hurtownia i sklep z zaopatrzeniem do kwiaciarni i nie tylko, ale tam nic nie kupiłyśmy. Na rynku w Rybniku są dwa cudaśne sklepy z takimi rzeczami

Też jestem ciekawa, jak wyjdzie mi różanka
Pozdrowianka.