. I bez tego też zapraszam.
 Dbaj o siebie Kobietko! Zrobiłaś kawał dobrej roboty!

)Nadzieja umiera ostatnia...

ależ wyjaśnienie znaleźli te nieroby
  ależ wyjaśnienie znaleźli te nieroby
 Any! Nie da się.
 Any! Nie da się. 

Mam pytanko, czy ten mały patyczek Hibiskusa przeżył?
 Mam pytanko, czy ten mały patyczek Hibiskusa przeżył? )Nadzieja umiera ostatnia...
 Renatko, posadzony, teraz listek opadł, ale myślę, że wiosną wystrzeli!!!
 Renatko, posadzony, teraz listek opadł, ale myślę, że wiosną wystrzeli!!! 
  Any, nie dam się sklonować, bo za dużo wariatek na świecie by latało!!
 Any, nie dam się sklonować, bo za dużo wariatek na świecie by latało!!  

Skąd wzięłaś takie kamole na działce i co tam będziesz sadzić między kamolami .Kurcze to w mig zapełniła Ci się rabata przed domem
 Skąd wzięłaś takie kamole na działce i co tam będziesz sadzić między kamolami .Kurcze to w mig zapełniła Ci się rabata przed domem   Masz dla mnie ukorzeniony patyczek tej pięknej azalii ???/
 Masz dla mnie ukorzeniony patyczek tej pięknej azalii ???/ 

Tosiu śliczna ta azalia, znajdź kartkę z nazwą.

.
 . 

dzwoniłam dzisiaj do Ciebie, ale nie mogłam się dodzwonić
 dzwoniłam dzisiaj do Ciebie, ale nie mogłam się dodzwonić   Czy może zmieniłaś numer
 Czy może zmieniłaś numer   

w pierwszej chwili pomyślałem ... sklonować Cię by było lepiejTosia1 pisze:: nie dam się sklonować, bo za dużo wariatek na świecie by latało!!

Marylko, to moja pierwsza azalia po kupieniu ogródka. Niestety nie mam kartki.
 Marylko, to moja pierwsza azalia po kupieniu ogródka. Niestety nie mam kartki. 
  Jadziu w kamiennym kręgu posadzę rozplenicę. Pisałam już o tym wyżej. Będzie miała możliwość rozłożyć się pięknie.
  Jadziu w kamiennym kręgu posadzę rozplenicę. Pisałam już o tym wyżej. Będzie miała możliwość rozłożyć się pięknie. Any
 Any    Jest dobrze. Dziś mam pod opieką mojego bratanka i o 21 dziecko miało 39,8 st. gorączki. Wpadłam w panikę, apteka, leki i już spokojnie śpi, a ja czuwam. Kiedy ja wreszcie będę miała spokój? A.... już nie narzekam
 Jest dobrze. Dziś mam pod opieką mojego bratanka i o 21 dziecko miało 39,8 st. gorączki. Wpadłam w panikę, apteka, leki i już spokojnie śpi, a ja czuwam. Kiedy ja wreszcie będę miała spokój? A.... już nie narzekam  

Magda, jak miło, że teraz wiem "ktoś TY"
 Magda, jak miło, że teraz wiem "ktoś TY"  Myślę, że nie zgubiłaś nr tel. i odezwiesz się niebawem na pogaduchy.
 Myślę, że nie zgubiłaś nr tel. i odezwiesz się niebawem na pogaduchy.  
   Jeszcze raz!!!!
 Jeszcze raz!!!!
 Tyle , że na pustynniki. Zobaczyłem u znajomego , że na podwyższeniu lepiej rosną, większe i nie gniją.
  Tyle , że na pustynniki. Zobaczyłem u znajomego , że na podwyższeniu lepiej rosną, większe i nie gniją.   

Tadziu, jak się cieszę, że zajrzałeś do mnie.
  Tadziu, jak się cieszę, że zajrzałeś do mnie.