Ogródkowi, kwiatkom, moim dekoracjom i ...... Lista jest długa

Za namową koleżanki założyłam bloga i będę tam wrzucać część moich wypocin. Zobaczymy jak długo będzie mi się chciało

Jak macie chwilkę to zapraszam
 Adres w stopce - poniżej zdjęć.
 Adres w stopce - poniżej zdjęć. 

Szczególnie spodobał mi się pomysł z tulipanami
  Szczególnie spodobał mi się pomysł z tulipanami  Same zdjęcia też super.
 Same zdjęcia też super.

. Ale stylowo jest na twoim blogu. Świetne drobiazgi, które masz po dziadkach i sama wykonałaś dodają wyszukanego smaku. Niestety nie umiem komentować na blogu, więc będę chwalić tutaj na wątku.
 . Ale stylowo jest na twoim blogu. Świetne drobiazgi, które masz po dziadkach i sama wykonałaś dodają wyszukanego smaku. Niestety nie umiem komentować na blogu, więc będę chwalić tutaj na wątku. 

baasik - Dziękuję bardzobaasik pisze:No Kochaniutka moje pełne uznanie
Nie sądziłam, że "w zasięgu" ręki mam taką zdolną koleżankęSzczególnie spodobał mi się pomysł z tulipanami
Same zdjęcia też super.Czy robisz te dekoracje tylko dla siebie? Na pewno będę wpadać po inspiracje - także kulinarne
 Dekoracje robię wyłącznie dla siebie z przyjemności, bo lubię kiedy kwiaty są dookoła mnie.
 Dekoracje robię wyłącznie dla siebie z przyjemności, bo lubię kiedy kwiaty są dookoła mnie.iwona0042 - Mój kotek Staś jest mega kochanyiwona0042 pisze:Aniu, czytałam w innym wątku, że masz kota Stasia, to już znam dwa koty o imieniu Staś, mojego kociaka tak nazwał wnuczek i Staś już zostałMasz śliczne marcinki, może zobacz jakie ja mam a Ty nie i się wymienimy, śliczne te różowe są, a jaka ich wysokość?
 Przybłędy są ponoć najwierniejsze
 Przybłędy są ponoć najwierniejsze 
byna - Dalie jak najbardziej - przypominaj siębyna pisze:Aniu, to ja juz się zapisuję na te dalie, a przypomnę się na wiosnę ( jak nie zapomnę, bo pamięć lubi mnie zawodzić czasami). Ale stylowo jest na twoim blogu. Świetne drobiazgi, które masz po dziadkach i sama wykonałaś dodają wyszukanego smaku. Niestety nie umiem komentować na blogu, więc będę chwalić tutaj na wątku.

Piękny ,bogaty ogród !!masz wiele roślin ,które bardzo lubię
 Piękny ,bogaty ogród !!masz wiele roślin ,które bardzo lubię   

mm-complex - Dziękujęmm-complex pisze:Przyszłam z rewizytą i zostanę na długoPiękny ,bogaty ogród !!masz wiele roślin ,które bardzo lubię

Pozdrawiam i wracam nadrabiać zaległości
 ja jestem zauroczona Twoimi 'marcinkami'
 ja jestem zauroczona Twoimi 'marcinkami'babojola - dziękuję i zapraszambabojola pisze:Przyszłam z rewizytą i widzę, że będę musiała nadrobić spore zaległości, do obejrzenia masz sporo fajnych roślin

aguniada - dziękujęaguniada pisze:Aniu, i ja Cię odwiedzam przy okazji nadrabiając zaległości i w innym miejscu podglądając Twoje zdolne ręce. Piękne inspiracje!
 Twój ogród podziwiam od dawna i na blogu i tutaj
 Twój ogród podziwiam od dawna i na blogu i tutaj 
UlaL - Dziękuję i zapraszamUlaL pisze:Witaj Aniu
Wpadam do Ciebie z wizytą, pooglądałam tylko część Twojego wątku, ale chętnie będę wracać aby pooglądać resztę. Masz piekną kolekcję różnorodnych bylin, jest co oglądać, zdjęcia też piękne.Pozdrawiam, Ula
 Ja również pozdrawiam
 Ja również pozdrawiam 

Dekoracje jesienne piękne

pozwolisz że będę tu zaglądać i na blog też
  pozwolisz że będę tu zaglądać i na blog też   

Ja tulipanów nie sadzę w koszykach (tylko lilie). Znam trasę gryzoni podziemnych i na ich ścieżce raczej nie prowadzę cebulowych nasadzeń.
 Ja tulipanów nie sadzę w koszykach (tylko lilie). Znam trasę gryzoni podziemnych i na ich ścieżce raczej nie prowadzę cebulowych nasadzeń.
anabuko1 - dziękuję bardzoanabuko1 pisze:Witaj AniuCudne kolorki jesieni pokazałaś nam
Hmm,jak Ci jeszcze dalii zostaje,,,to ja chętnię przyjme,,,bo trochę chcę je powiększyć.
Gruszki bardzo apetycznie wygladają
 Bardzo lubię gruszki, choć nie wszystkie odmiany - stąd dwa posty. Poza tym naprawdę są dekoracyjne. Już zanotowałam, że jesteś chętna na dalie
 Bardzo lubię gruszki, choć nie wszystkie odmiany - stąd dwa posty. Poza tym naprawdę są dekoracyjne. Już zanotowałam, że jesteś chętna na dalie  Już nie mam gdzie ich sadzić
 Już nie mam gdzie ich sadzić   Tak się namnożyły!
 Tak się namnożyły!grazynarosa22 - dziękuję i zapraszamgrazynarosa22 pisze:Jakie tu piękne rzeczypozwolisz że będę tu zaglądać i na blog też

Podobno coś nowego się tworzy....przyszłam zobaczyć....zdjęcia.
 Zresztą już zajrzałam sobie na twój wątek rękodzielniczy:) Śliczne prace tworzysz!
 Zresztą już zajrzałam sobie na twój wątek rękodzielniczy:) Śliczne prace tworzysz!- dziękuję pięknieAnna55 pisze:Aniu artstyczna duszko! Piękne te Twoje dekoracje!
 Uwielbiam przerabiać stare rzeczy
 Uwielbiam przerabiać stare rzeczy 
Bufo-bufo - dziękuję OluBufo-bufo pisze:Aniu widziałam Twoje dzieła na blogu, masz talentJa tulipanów nie sadzę w koszykach (tylko lilie). Znam trasę gryzoni podziemnych i na ich ścieżce raczej nie prowadzę cebulowych nasadzeń.
 Ja jestem wygodnicka i wszystkie cebulowe trafiają do koszyków. Łatwiej jest je wygrzebać przy przesadzaniu no i boję się o nornice. Tych gryzoni jest mnóstwo
 Ja jestem wygodnicka i wszystkie cebulowe trafiają do koszyków. Łatwiej jest je wygrzebać przy przesadzaniu no i boję się o nornice. Tych gryzoni jest mnóstwo