Jesień maluje wiejski ogród
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Jesień maluje wiejski ogród
Marysiu widoki piękne, zamykam oczy i spaceruję
Kochana Św.Fiakrusz
może ja w takim razie przyjadę na odsłonięcie kapliczki 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Marysiu przepiękny zachód
ja nie mam takich możliwości fotograficznych , więc u Ciebie się pozachwycam 
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Marysiu, to co sadzę, to Buki(50 sztuk), Brzozy(10 sztuk), Thuje(20 sztuk), Jałowce(20 sztuk)... To tak dokładnie, reszta to kilka Irg, różne odmiany, Trzmieliny Compactus, jakieś Świerki, niziutkie... Reszta to drobnica, jakieś Berberysy, Wierzby Purpurowe Nana...
To tak na początek... To będzie nowe miejsce...
Mój stary ogród liczy około 20 lat... Rosną w nim Sosny czarne, Thuje Smaragd, Jałowce, mnóstwo bylin, cebulowych, Traw, Tawuł, skalniakowych... No normalny ogród...
A co do wątku, to cały czas biję się z myślami... Na to trzeba mieć czas, to uzależnia i kocham się dzielić roślinami...
Przecież jak założę wątek, to nie wyjdę z niego nawet do spania... A tu jeszcze M mnie czasem potrzebuje...

To tak na początek... To będzie nowe miejsce...
Mój stary ogród liczy około 20 lat... Rosną w nim Sosny czarne, Thuje Smaragd, Jałowce, mnóstwo bylin, cebulowych, Traw, Tawuł, skalniakowych... No normalny ogród...
A co do wątku, to cały czas biję się z myślami... Na to trzeba mieć czas, to uzależnia i kocham się dzielić roślinami...
Przecież jak założę wątek, to nie wyjdę z niego nawet do spania... A tu jeszcze M mnie czasem potrzebuje...
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Marysiu no co Ty Kochana do 30 sierpnia 2014 chcesz czekać ?
Ja mogę zasłonić F. i odsłonimy go wstępnie (prapremiera
)
Iwonko wiesz, że ja mam fiksumdyrdum na punkcie nieba więc masz to jak w banku
Dorotko nie do końca jest tak można wszystko sobie ustalić czy narzucić. Strasznie dużo roślin sadzisz czy to było puste miejsce?Jak duży jest ogród? 100 drzew toż to las a czytam, że sporo już było
Ja mogę zasłonić F. i odsłonimy go wstępnie (prapremiera
Iwonko wiesz, że ja mam fiksumdyrdum na punkcie nieba więc masz to jak w banku
Dorotko nie do końca jest tak można wszystko sobie ustalić czy narzucić. Strasznie dużo roślin sadzisz czy to było puste miejsce?Jak duży jest ogród? 100 drzew toż to las a czytam, że sporo już było
- dorkow0

Marysiu, ta większość liściastych, jako żywopłot ma służyć... Ale pewnie dla potomnych, bo ja nie doczekam...
Tak, to puste miejsce było... To znaczy jeszcze w lecie nie było, ale teraz służyć ma jako ogród i pociecha dla oczu... Lasu tam nie będzie, bo nie wiem, co tam będą pokolenia chciały...
Tak, to puste miejsce było... To znaczy jeszcze w lecie nie było, ale teraz służyć ma jako ogród i pociecha dla oczu... Lasu tam nie będzie, bo nie wiem, co tam będą pokolenia chciały...
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Marysiu, jak ładnie to napisałaś

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- Maska

- Kontakt:
gdzieś się wybieraszdorkow0 pisze:Marysiu, ta większość liściastych, jako żywopłot ma służyć... Ale pewnie dla potomnych, bo ja nie doczekam...
Dorotko myślałam, że te thuje na żywopłot, bo to teraz taka moda?
Justynko
- dorkow0

Maryś, na żywopłot jest posadzonych ok. 100 Buków...
O Sośnie czarnej na żywopłot posadzonej nie pisałam, bo zapomniałam... Ona tak centralnie jest posadzona...
Thuje, to jako tło dla Jałowców i innych roślin jest posadzona... I w odmianach, żeby nie było, że jednakowe są...
Maryś, to trzeba zobaczyć, żeby uwierzyć... Więc ja Cię zapraszam, przyjedź i zobacz...
O Sośnie czarnej na żywopłot posadzonej nie pisałam, bo zapomniałam... Ona tak centralnie jest posadzona...
Thuje, to jako tło dla Jałowców i innych roślin jest posadzona... I w odmianach, żeby nie było, że jednakowe są...
Maryś, to trzeba zobaczyć, żeby uwierzyć... Więc ja Cię zapraszam, przyjedź i zobacz...
- Maska

- Kontakt:
Dorotko może kiedyś nie mówię nie - dziękuję za zaproszenie 
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Marysiu zgubiłam CIę i chyba nadrobię dopiero w zimowe wieczory ale obiecuję będę na bieżąco 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
czytałam, że niedomagasz? może przyjadę bańki postawić? ale po bańkach to mus trzy dni w łóżku wyleżeć a nie wiem czy będziesz w stanie z tą swoją energia i wiaterkiem w ..... Zdradż na PW czy cena takiego świętego zwali mnie z nóg?
Gorzołka z pieprzem na noc
Gorzołka z pieprzem na noc
- Maska

- Kontakt:
Agnieszko witam Cię w wiejskim i zapraszam!
Ewcia ja mam chyba rwę k. k.....ę więc ani bańki ani gorzałka nie odniesie skutku właściwego, ale zapamiętam że stawiasz bo ja jestem ich zwolennikiem a przy okazji ściągnęła bym Cię do B.
Ewcia ja mam chyba rwę k. k.....ę więc ani bańki ani gorzałka nie odniesie skutku właściwego, ale zapamiętam że stawiasz bo ja jestem ich zwolennikiem a przy okazji ściągnęła bym Cię do B.
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
och na rwę to tylko chyba morfina bo ból nie do zniesienia więc przytulę Cie wirtualnie kochana 
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Marysiu masz rwę?
Współczuję.Mój eM przez dwa miesiące walczył i jeszcze nie jest do końca dobrze.Figurkę zamówię ale na wiosnę bo teraz wydatki rozplanowane.
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Twoje róże są piękne