Ogród duszyczki
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród duszyczki
Aniu gratulacje
przyjemnie jest być docenionym za włożony trud a efekty widać na zdjeciach

- iwwa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, moje gratulacje !
Bardzo fajny dyplom i "dodatek" do niego też ! Super, że doceniono Wasz ogródek, na prawdę należało się Wam - ogrom pracy włożyliście w to urocze miejsce

Bardzo fajny dyplom i "dodatek" do niego też ! Super, że doceniono Wasz ogródek, na prawdę należało się Wam - ogrom pracy włożyliście w to urocze miejsce

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To prawda,to przyjemne uczucie być wyróżnionym,,,za ciężka pracęgracha pisze:Aniu gratulacjeprzyjemnie jest być docenionym za włożony trud a efekty widać na zdjeciach
![]()
![]()
Cześć dziewczyny obiecałam zdjęcia nowe i mam parę nowości u siebie, powstały u mnie nowe rabaty z kamienia podwyższone grządki, nowa drewutnia. trochę czasu to trwało, ale efekt mi się podoba

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Ciekawi mnie jedna rzecz co sadzicie o róży w kolorze tęczy lub niebieskiej faktycznie maja takie kolory czy pic na wodę to, natrafiłam na nie dziś na allegro śliczne są, ale czy warte kupienia.
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Uważam że pic na wodę,też je widziałam,nie ma takich niebieskich kwiatów,np niebieski storczyk w sklepie jak zakwitnie powtórnie bedzie różowy lub biały,hortensji niebieskiej jak nie będziesz podlewać ospowiednim srodkiem też niebieskich kwiatów nie będzie miała,mam floksy które miały być niebieskie sa raczej bliżej fioletu niz niebieskiegodusza001 pisze:Ciekawi mnie jedna rzecz co sadzicie o róży w kolorze tęczy lub niebieskiej faktycznie maja takie kolory czy pic na wodę to, natrafiłam na nie dziś na allegrooo śliczne są, ale czy warte kupienia.
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Anula witaj
No prosze,,,jaka piekna rabatka powstała
Z tymi niebieskimi kwiatami,,,to tak jest często,,, pomyłki,,,albo trzeba podlwac odpowiednimi środkami.
No prosze,,,jaka piekna rabatka powstała
Z tymi niebieskimi kwiatami,,,to tak jest często,,, pomyłki,,,albo trzeba podlwac odpowiednimi środkami.
- Amara
- 1000p

- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Oj oj jakie zmiany
pięknie wszystko urządzasz a co do kwiatów to one sa odpowiedni barwione i tak jak pisza dziewczyny jak nie podlejesz odpowiednim środodkiem to kolor bedzie znikał
- bunia79
- 500p

- Od: 25 cze 2012, o 23:27
Odwiedziłam Twój ogród i uważam, że w pełni zasługuje na wyróżnienie
Dużo się w nim dzieje i jest bardzo oryginalny. Palenisko i pieńkowe krzesełka są prześliczne i warte naśladowania...jeszcze takich nigdzie nie widziałam.
Jest pięknie i pomysłowo.
Gratuluję i pozdrawiam.
Bogusia
Dużo się w nim dzieje i jest bardzo oryginalny. Palenisko i pieńkowe krzesełka są prześliczne i warte naśladowania...jeszcze takich nigdzie nie widziałam.
Jest pięknie i pomysłowo.
Gratuluję i pozdrawiam.
Bogusia
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aniu,ale można powspominać,pozdrawiam 
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Witaj
Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca
Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca
- kocica

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Najbardziej niby niebieska róża - naturalna oczywiście, to MAINZER FASTNACHT 'Tannacht', kolor kwiatów srebrno - fioletowy. Niebieskie nie istnieją, to tylko kłamstwo naciągaczy.dorcia7 pisze:Uważam że pic na wodę,też je widziałam,nie ma takich niebieskich kwiatów,np niebieski storczyk w sklepie jak zakwitnie powtórnie bedzie różowy lub biały,hortensji niebieskiej jak nie będziesz podlewać ospowiednim srodkiem też niebieskich kwiatów nie będzie miała,mam floksy które miały być niebieskie sa raczej bliżej fioletu niz niebieskiegodusza001 pisze:Ciekawi mnie jedna rzecz co sadzicie o róży w kolorze tęczy lub niebieskiej faktycznie maja takie kolory czy pic na wodę to, natrafiłam na nie dziś na allegrooo śliczne są, ale czy warte kupienia.
Za to hortensje w kolorze błękitu jak najbardziej są osiągalne i to bez zalewania cudownymi środkami - Nikko Blue co roku ma u mnie piękne błękitne kwiaty, bardzo duże. Nigdy jej nie zasilam żadnymi cudami, jedynie przy sadzeniu dostała trochę kwaśnej ziemi.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Aniu,życzę aby następny rok przyniósł Ci wszystko ,co w życiu najpiękniejsze