Ja jeszcze twardo opieram sie liliowcom...a ty poległas na całej linii
Mój zielony kwadrat cz.4 :)
-
Keetee
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój zielony kwadrat cz.4 :)
ooo widze ,ze wyleczyłas się z tych samych
Ale gdybym miała wiecej miejsca , pewnikiem bym je miała ,bo sa cudne 
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
A wiesz, że już wydałam chyba z cztery kępy liliowców
Reszty mi szkoda
, ale muszę wiosną je przesadzić. Rosną na jednej kupie i teraz okrutnie ta rabata wygląda, chcę dosadzić tam jakieś małe iglaczki, albo coś w tym stylu.
Muszę dobrać tak rośliny, żeby wymagały jak najmniej obsługi..........bo z czasem co raz bardziej krucho . Wszystkie rabatki mam zamiar wykorować, bo ciagle plewie i plawie.............nie mam czasu poleżakować na leżaczku
Muszę dobrać tak rośliny, żeby wymagały jak najmniej obsługi..........bo z czasem co raz bardziej krucho . Wszystkie rabatki mam zamiar wykorować, bo ciagle plewie i plawie.............nie mam czasu poleżakować na leżaczku
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Dzień dobry Renatko
Pięknie Ci jeszcze kwitną różyczki .
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
Pięknie Ci jeszcze kwitną różyczki .
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
- Ewiczka52

- Od: 1 lut 2012, o 14:52
RENIU
Masz rację ogród ma być dla nas a nie my dla ogrodu. Na leżakowanie powinnyśmy mieć chociaż trochę czasu 
Pozdrawiam Ewula
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Dlatego ja nie lubię sadzić tego samego gatunku obok siebie. Pieknie wygląda to w okresie kwitnienia, ale potem klapa. Lubie mieszać rośliny, żeby o każdej porze rabata fajnie wygladała. Ale zostawiam im za mało miejsca. Muszę poprzesadzać tak, żeby porządnie się rozrosły i dawały plamę.reniuniek pisze:A wiesz, że już wydałam chyba z cztery kępy liliowcówReszty mi szkoda
, ale muszę wiosną je przesadzić. Rosną na jednej kupie i teraz okrutnie ta rabata wygląda, chcę dosadzić tam jakieś małe iglaczki, albo coś w tym stylu.
- reniuniek

Poniedziałek przywitał mnie ciepłym powietrzem i słoneczkiem
Zaraz zmykam na ogród walczyś w liśćmi
Mam nadzieje, że już wszystkie opadły........
Wczoraj moja młodsza pociecha brała udział w zawodach konnych ........spełniło się jedno z jej marzeń.....
Wszystko szło dobrze do ostatniej przeszkody, którą Grek wyłamał ..........Wszyscy stwierdzili, że jak na drugie podejście, dobrze im poszło, bo konik należy do upartych

Mamusia jest dumna z córeczki
Aguś różyczki jeszcze kwitną, nawet niektóre mają jeszcze pąki, ale nie wiem czy zdążą się otworzyć.
Miłego poniedziałku
Ewiczko do tego zmierzam
Niestety latka lecą..........
Pozdrawiam
Gosiu każdy uczy się na własnych błędach
Powoli, powoli zrobie tak, żeby było dobrze.....oczywiście z waszą pomocą
Mam całą zimę na przemyślenia, co dosadzić i jak przesadzić liliowce .Masz je u siebie? Jeżeli tak, to jakie między nimi posadziłaś roślinki?
Miłego dnia.
Zaraz zmykam na ogród walczyś w liśćmi
Wczoraj moja młodsza pociecha brała udział w zawodach konnych ........spełniło się jedno z jej marzeń.....
Wszystko szło dobrze do ostatniej przeszkody, którą Grek wyłamał ..........Wszyscy stwierdzili, że jak na drugie podejście, dobrze im poszło, bo konik należy do upartych

Mamusia jest dumna z córeczki
Aguś różyczki jeszcze kwitną, nawet niektóre mają jeszcze pąki, ale nie wiem czy zdążą się otworzyć.
Miłego poniedziałku
Ewiczko do tego zmierzam
Niestety latka lecą..........
Pozdrawiam
Gosiu każdy uczy się na własnych błędach
Miłego dnia.
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Jeszcze raz gratuluję Gosi 
-- Pn 21 paź 2013 09:08 --
-- Pn 21 paź 2013 09:08 --
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Reniu gratulacje dla córuni, to cudowne, że może spełniać swoje marzenia i ma wielką pomoc i wsparcie w mamusi 
- Paulii

- Od: 25 lut 2013, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mnie również u Ciebie dawno nie było
I widzę, że praca na placykiem żwirowym posuwa się do przodu i na wiosnę będziesz mogła już wysypać żwirek pewnie
I różyczki jeszcze pięknie kwitną
Piękny zarys rabatki
Jak pięknie przetaczniki Ci jeszcze kwitną
Piękne widoczki z wycieczki do lasu
Ale przepięknie Niedźwiedzie futro się rozrosło i fajna nazwa roślinki
Trawka Red Baron piękniutka i śliczna
Poszerzona przyszła różanka będzie pięknie wyglądać jak posadzisz tam piękne różyczki
Jesienne widoczki przepiękne
Gratuluję Twojej córci ze spełniło się jedno z jej marzeń....
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Córa robi postępy, gratulacje
to takie miłe być dumnym z osiągnięć dziecka 
- Ewiczka52

- Od: 1 lut 2012, o 14:52
RENIU
Fajna pasja Twojej córki
Ja lubię oglądać w telewizji a na żywo bardzo się denerwuję -CO ZA CHWILĘ ZROBI KOŃ

Pozdrawiam Ewula
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
ReniuAGNESS pisze:Reniu gratulacje dla córuni, to cudowne, że może spełniać swoje marzenia i ma wielką pomoc i wsparcie w mamusi
- reniuniek

Reniu dziękuję
Nigdy bym nie powiedziała, że moje córki będą jeździły konno, ale nie ukrywam bardzo się z tego cieszę
Ewiczko, masz rację ja też się boje, bo konie to płochliwe i fochate zwierzęta. Właśnie przy tej ostatniej przeszkodzie o mały fogiel Gosia by nie spadła, jeszcze raz zrobiła kółko, znowu jej przeszkode wyłamał , ale nie odpuściła, kolejny raz najechała i tym razem przeskoczył. Koń nie może poczuć, że góruje nad jeźdźcem, bo inaczej robi co mu się podoba
Jolu, robi postępy a to dzięki temu, że znalazła fajną stadninę i pana który poświeca swój czas na trenowanie takich dziewczyn jak moja Gosia
Koń, też był wolny, nikt nie chciał na nim skakać, ponoć uparty i niełatwy w jeździe, moja takie lubi, więc jakoś sobie radzi
Paulii Dzięki za wizytę
Tak, placyk już gotowy, drugi musi się jeszcze zrobić
Pare róż jeszcze kwitnie, ale to już ostatki. Przetaczniki mam pierwszy rok i jestem z nich zadowolona, długo kwitną.Trawki uwielbiam
Juz nie mogę się doczekać nasadzeń na nowej rabacie
W imieniu Gosi, dziękuję
Aguś dziękuję
Niestety, nie byłam osobiście na skokach, musiałam iść do pracy. Byli moi rodzice i koleżanki
Też się cieszę, że mam możliwość spełnienia marzeń córy.....Druga chce mieć swojego konia, ma już upatrzonego, ale niestety, bardzo, bardzo nie ma moją kieszeń.....
Tego marzenia chyba nie spełnię....i to mnie boli.....jako matkę.....
Aguś dzięki, kochana
Gratulacje przekazane
Tak jak pisałyśmy, wiosna się zmówimy i pojedziemy razem kibicować.....zabierzesz swój aparat
Ewiczko, masz rację ja też się boje, bo konie to płochliwe i fochate zwierzęta. Właśnie przy tej ostatniej przeszkodzie o mały fogiel Gosia by nie spadła, jeszcze raz zrobiła kółko, znowu jej przeszkode wyłamał , ale nie odpuściła, kolejny raz najechała i tym razem przeskoczył. Koń nie może poczuć, że góruje nad jeźdźcem, bo inaczej robi co mu się podoba
Jolu, robi postępy a to dzięki temu, że znalazła fajną stadninę i pana który poświeca swój czas na trenowanie takich dziewczyn jak moja Gosia
Paulii Dzięki za wizytę
Tak, placyk już gotowy, drugi musi się jeszcze zrobić
Pare róż jeszcze kwitnie, ale to już ostatki. Przetaczniki mam pierwszy rok i jestem z nich zadowolona, długo kwitną.Trawki uwielbiam
W imieniu Gosi, dziękuję
Aguś dziękuję
Niestety, nie byłam osobiście na skokach, musiałam iść do pracy. Byli moi rodzice i koleżanki
Też się cieszę, że mam możliwość spełnienia marzeń córy.....Druga chce mieć swojego konia, ma już upatrzonego, ale niestety, bardzo, bardzo nie ma moją kieszeń.....
Aguś dzięki, kochana
Tak jak pisałyśmy, wiosna się zmówimy i pojedziemy razem kibicować.....zabierzesz swój aparat
- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Podziwiam je za odwagę!
Musisz być z Nich bardzo dumna kochana,coś pięknego patrzeć jak tak jeżdzą na koniach i do tego jeszcze tak skaczą!
Musisz być z Nich bardzo dumna kochana,coś pięknego patrzeć jak tak jeżdzą na koniach i do tego jeszcze tak skaczą!
- reniuniek

Reniu, są plusy i minusy takiego hobbi.
Wszystko fajnie wyglada, fakt, ale ile nauczenie się, panować nad koniem zajmuje czasu....codziennie słysze mamo zawieś mnie na konie.........mamo przyjedziesz po mnie i tak w kółko. Czasami mam już nerwy, ja też poświecam swój czas a przecież mam swój ogród
Dobrze, że teraz za jazdy dużo nie płace.....bo nie byłoby mnie na to stać
A z drugiej strony, jak pojade i czasami zastaje na lekcji.....uwielbiam je obserwować, przy czyszczeniu koni, jak jeżdżą, jak uważnie słuchają wskazówek instruktora....żeby tak mnie słuchały
i tak dbały o porządek w pokoju, jak o czystość w boksach 
Wszystko fajnie wyglada, fakt, ale ile nauczenie się, panować nad koniem zajmuje czasu....codziennie słysze mamo zawieś mnie na konie.........mamo przyjedziesz po mnie i tak w kółko. Czasami mam już nerwy, ja też poświecam swój czas a przecież mam swój ogród
A z drugiej strony, jak pojade i czasami zastaje na lekcji.....uwielbiam je obserwować, przy czyszczeniu koni, jak jeżdżą, jak uważnie słuchają wskazówek instruktora....żeby tak mnie słuchały