Miałam o identycznym kolorze lobelię, ale niestety zmarzła, no ale u Ciebie o wiele cieplej.
Rudbekia pełna śliczna, zupełnie chryzantemę przypomina.
Liliope ma cudny kolor owocków.

Mój złocień arktyczny strajkuje, nie chce kwitnąć.

Marysiu kochanamar33 pisze:Marysiu jaki tam popis po prostu moje chciejstwa rosną i trzeba je pokazać a nie chować w opłotkachpochwal mnie a ja przekaże to moim podopiecznym

Ulu najlepiej się nocą spaceruje bo wtedy cicho i spokojnie, gdyby było ciepło to jesienna noc w realu jeszcze piękniejsza od letniej bo szumią trawy i spadające liście, robi się wtedy tajemniczo w ogrodzie
Iwonko a wysiewa się, kiedyś pytałam na forum czy ktoś nie chce ale każdy się zastanawiał czy one będą rosłynawet wyselekcjonowałam u siebie jednego typu disectum
będą siewki ale wiosną bo rosną na rabatach tam gdzie się wysiały

mogę chcieć ?
  mogę chcieć ?   

to po bebeluszku i mnie zapisz proszęmar33 pisze:Iwonko więc wpisuję na listę

dzisiejsza pogoda pokrzyżowała nam z Marysią plany
  dzisiejsza pogoda pokrzyżowała nam z Marysią plany  

złocień arktyczny kwitnie po raz pierwszy z wymiany forumowej bo ten ze szkółki zdechł a ten z takiego malusiegoi korzonka urósł nie do wiary
 złocień arktyczny kwitnie po raz pierwszy z wymiany forumowej bo ten ze szkółki zdechł a ten z takiego malusiegoi korzonka urósł nie do wiary  lobelie u mnie nie rosną ale mam takiego P.i taką Panią u których pewne roślinki nie strajkują i to zmyślą o nich porobiłam zakupy w Tarnowie, telefon i szalałam w ogrodniczym, moja tylko azalia i hakonechloa
 lobelie u mnie nie rosną ale mam takiego P.i taką Panią u których pewne roślinki nie strajkują i to zmyślą o nich porobiłam zakupy w Tarnowie, telefon i szalałam w ogrodniczym, moja tylko azalia i hakonechloa  a liriope to dalej kwitnie, ono ma takie kwiatuchy duże
 a liriope to dalej kwitnie, ono ma takie kwiatuchy duże  
   kochana i dobrze, że tak daleko odfrunęłam od domu bo nie widzę pewnych osób zbyt często
 kochana i dobrze, że tak daleko odfrunęłam od domu bo nie widzę pewnych osób zbyt często  no i mam swój raj
 no i mam swój raj  
   a teraz to ja się już z Tobą nie umawiam na konkretny dzień bo zawsze leje, po prostu wsiadam i jadę i z trasy wołam 'kawa na stół pod orzechem'
 a teraz to ja się już z Tobą nie umawiam na konkretny dzień bo zawsze leje, po prostu wsiadam i jadę i z trasy wołam 'kawa na stół pod orzechem'  byłaś u mnie też padało
 byłaś u mnie też padało  klonik dopisany
 klonik dopisany  
   cieszy mnie że ładnie rosną
 cieszy mnie że ładnie rosną  

mam już dwa, ale kawałek gałązki tej dębowej to przy okazji....... nie pogardzę
 mam już dwa, ale kawałek gałązki tej dębowej to przy okazji....... nie pogardzę 

Teraz skupię się na trawach, bo ślicznie wyglądają na jesień  i do mojego wąskiego pasują
  Teraz skupię się na trawach, bo ślicznie wyglądają na jesień  i do mojego wąskiego pasują 

nawet całą przemycę
 nawet całą przemycę