Mój ogród - eukomis cz.1
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko dzięki,że włożyłaś tyle trudu aby mi wszystko powiedzieć o ślicznych kaliach.A teraz napisz mi moja droga czy u ciebie wszystko w porządku,bo to co widzę w TV to zgroza.Pokazują nawałnicę jaka przeszła przez Śląsk.Napisz proszę co u ciebie,Gabryś też się dziś nie odzywa,Bogusia ma inne zmartwienie
Życzę spokojnej nocki
Życzę spokojnej nocki
-
acidantera
- 100p

- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
dobrze ze nic w ogrodzie sie nie stało po tych burzach, jest taki piękny
mam nadzieje ze oczko wodne przeżyło
a kalie to cudowne kwiaty
mam nadzieje ze oczko wodne przeżyło
a kalie to cudowne kwiaty
milka
ogródek osiedlowy
ogródek osiedlowy
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko piękne masz te kalie - cudo . Muszę pomyśleć o kupnie , ale gdzie ja będę je przechowywać ?
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, kalie masz cudne! Jaka szkoda, ze trzeba je wykopywać
Czy u Ciebie burze i deszcze wyrządziły jakieś szkody w ogródku? Mam nadzieję, że niewielkie, bo to byłaby ogromna strata, nie tylko dla Ciebie!
Wiesz, ja nie przepadam specjalnie za sztucznymi ozdobami w ogródku, ale Twoje butki są w porządku
A co w nich rośnie?
Czy u Ciebie burze i deszcze wyrządziły jakieś szkody w ogródku? Mam nadzieję, że niewielkie, bo to byłaby ogromna strata, nie tylko dla Ciebie!
Wiesz, ja nie przepadam specjalnie za sztucznymi ozdobami w ogródku, ale Twoje butki są w porządku
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu burza mi nie zrobiła żadnej szkody,może dlatego ,że ogródek jest osłonięty blokami. odnośnie zdjęć to zrobiłam tylko te trzy. A w butkach rosną skalniaczki .Chciałaby zrobić spotkanie u mnie może na początku września,może 03.09.08r co ty na to ?póki jeszcze coś kwitnie, bo przeciesz nie będziemy oglądać bloków.pozdrawiam Halina