Brendii Ty się nie daj kusić tylko zabieraj się za papiruska
Moje Epi
- deissy
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Re: Moje Epi
Kochana oby nie była złamana.Kciuki za nóżkę.Poświeciłaś się dla neonka
a synek -niezły tekst
ja sie na mojego nie mogę doczekać 
- Malachitek
- 1000p

- Od: 13 kwie 2013, o 01:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No ładnie... Gosiu współczuję, chyba zdrowie jednak ważniejsze niż ten nieszczęsny neonek... Oby wszystko było dobrze 
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Też życzę Ci, żeby wszystko było dobrze 
- olgierdyna
- 200p

- Od: 26 sie 2013, o 10:31
Też trzymam kciuki, żeby było dobrze
. Moja córka w czwartek złamała rękę 
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Kingo, przekaż córce ode mnie najlepsze życzenia rychłego powrotu do zdrowia 
- Dumbledore
- 500p

- Od: 2 wrz 2013, o 14:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej dziewczyny - zrobili mi 5 zdjęć rtg (2 kolana i 3 stopy) i chirurg stwierdził, że nie widzi złamania, ale oglądając zdjęcie powiedział: "boli Panią koło 5 palca" - więc chyba coś tam dostrzegł....mam iść w pn do przychodni, a na razie okładać i smarować
Kurde i dzisiaj mam gości - a chodzić nie mogę
A najlepsze jest, że ja sobie tak kuśtykam, a mój Synek zaczął mnie naśladować i chodzi tak samo - mała papuga
I takie buty....
Ale pewnie przestanie boleć jak dostanę paczkę z kalateą network i carnosa tricolor (tak, zamówiłam!
, Dorotka - poinstruujesz mnie jak mam z nimi postępować?
) i list z "kuta...skami" od deissy
Deissy - jak tam papirus zgnije w kopercie przez weekend to zrobimy drugie podejście
Brendii - jeśli poczekasz trochę, to mogę wysłać Ci papirusa ze szczepkami epi - bo na razie nie mam z czego ciąć (trochę je ogołociłam, żeby dosadzić do tego najmniejszego). Teraz już wiem jak się wysyła
Twój epi powinien Ci szybko rosnąć, bo masz dorodny kawałek - ale wypadałoby trochę zagęścić ;). I podpieraj w górę (wtedy ma ma grubsze łodygi, większe liście, rozgałęzia się, tworzy duże korzenie napowietrzne i szybciej rośnie). A kikuty wsadzałam "w celach" naukowych" - trochę dłużej czeka się na efekt - ale eksperyment się udał 
Kingo - przykro mi z powodu córki
Która to ręka?
Fraszka - a Tobie tradycyjnie puszczam oczko
Dzięki za odwiedziny!
Uuuuuu, ale się rozpisałam....to jeszcze zdjęcie - FOR ALL!

Kurde i dzisiaj mam gości - a chodzić nie mogę
A najlepsze jest, że ja sobie tak kuśtykam, a mój Synek zaczął mnie naśladować i chodzi tak samo - mała papuga
I takie buty....
Ale pewnie przestanie boleć jak dostanę paczkę z kalateą network i carnosa tricolor (tak, zamówiłam!
Deissy - jak tam papirus zgnije w kopercie przez weekend to zrobimy drugie podejście
Brendii - jeśli poczekasz trochę, to mogę wysłać Ci papirusa ze szczepkami epi - bo na razie nie mam z czego ciąć (trochę je ogołociłam, żeby dosadzić do tego najmniejszego). Teraz już wiem jak się wysyła
Kingo - przykro mi z powodu córki
Fraszka - a Tobie tradycyjnie puszczam oczko
Dzięki za odwiedziny!
Uuuuuu, ale się rozpisałam....to jeszcze zdjęcie - FOR ALL!

- olgierdyna
- 200p

- Od: 26 sie 2013, o 10:31
Dobrze że to nie złamanie, szybciej się zagoi. Trzymam kciuki.
Córka złamała prawą rękę, ale na szczęście jest leworęczna
Córka złamała prawą rękę, ale na szczęście jest leworęczna
- Dumbledore
- 500p

Ufff, no to na szczęście - mniej jest Jej ta prawa potrzebna.
Zdrówka życzę!
Zdrówka życzę!
- Malachitek
- 1000p

Dumbledore pisze: Ale pewnie przestanie boleć jak dostanę paczkę z kalateą network i carnosa tricolor
Super, to moje dwie faworytki!
Moja H. carnosa tricolor siedzi w wodzie i czekam na korzonki, więc na razie dużo o niej nie wiem - tyle, że jak to hoja lubi zraszanie i na razie wydaje mi się, że jest dość bezproblemowa. A o C. network wiem od Pati, że trzeba uważać, żeby jej nie przelewać (bo wtedy zwija listki) i że też lubi zraszanie
Piękny młody listek...
A tobie szybkiego zdrowienia, może jak to nie złamanie to szybko się wszystko zagoi
- Dumbledore
- 500p

Dorotka - Hoyę wstawiłaś tak po prostu do wody, czy dałaś jakiegoś ukorzeniacza czy coś w tym rodzaju
I w jakiej ziemi będziesz ją sadzić - ja mam uniwersalną. W niej też posadzę kalateę. A dzbanecznika w mieszance uniwersalnej z kaktusową 
- Malachitek
- 1000p

Nie, bez ukorzeniacza tak po prostu do wody (miałam ją wsadzać do keramzytu żeby tam się ukorzeniała, ale myślę, że w wodzie da radę). Calathea do uniwersalnej bez problemu a hoi - ja swoim daję mieszankę uniwersalnej z kaktusową + trochę styropianu (akurat ostatnio ocieplali nam ścianę w bloku to troszkę go zebrałam
)
- crazydaisy

- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Podczytywalam od jakiegos czasu, wczoraj to juz mnie nerwowo wzielo, dzis sie przywitam.
Ciesze sie ze jednak nie zlamanie, bo srodstopie to kiepski temat.
"Malpowaniem" synka sie nie przejmuj, moj chadza o "lasce" (40cm patyka), a w Polsce podkradal babci kule i chodzil z nimi jak babcia.
No, kalatea, to bedzie nie lada cos!
"Malpowaniem" synka sie nie przejmuj, moj chadza o "lasce" (40cm patyka), a w Polsce podkradal babci kule i chodzil z nimi jak babcia.
No, kalatea, to bedzie nie lada cos!
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
- Dumbledore
- 500p

Dzięki Dorociu - zrobię dokładnie tak samoMalachitek pisze:Nie, bez ukorzeniacza tak po prostu do wody (miałam ją wsadzać do keramzytu żeby tam się ukorzeniała, ale myślę, że w wodzie da radę). Calathea do uniwersalnej bez problemu a hoi - ja swoim daję mieszankę uniwersalnej z kaktusową + trochę styropianu (akurat ostatnio ocieplali nam ścianę w bloku to troszkę go zebrałam)
crazydaisy - witam, witam
No, a kalatea....ehh...nie mogę się jej doczekać
- deissy

- Od: 22 sie 2008, o 17:28
Ale mi ulżyło ze to jednak nie złamanie uffffffffff.To teraz zdrowiej szybciutko kochana.Dzbanecznik jedzie do ciebie juterkiem najpóźniej we wtorek
Ta kalatea jest nieziemska
Ta kalatea jest nieziemska
- Brendii
- 500p

- Od: 22 wrz 2013, o 19:55
Oj tak, poczekam, poczekam
Już się nie mogę doczekać kiedy moja epi będzie miała taki listek.
Nie dziwie się że taka przesyłeczka poprawiła Ci humor
Dobrze że to nie złamanie, szybciej się zagoi 
Nie dziwie się że taka przesyłeczka poprawiła Ci humor