Łoo Jezusicku! Ja tu się cieszyłam, że moja pierwsza w życiu dynia (Hokkaido) do 2kg dobiła haha.... Boże, powiedz mi proszę co właściwie z takim wielkoludem można zrobić? Jesteś w stanie to cooś przerobaić na przetwory?!

Gratuluję plonu!

Jednak jakieś potrawy będą. Ale większość zwierzątka zjedzą bo dyni mam ponad tonę.
 Jednak jakieś potrawy będą. Ale większość zwierzątka zjedzą bo dyni mam ponad tonę.

Toż tak robię zara nowa fotka
 Toż tak robię zara nowa fotka 
 szacun
  szacun   

Będe starał się wrzucać jak najwięcej fote
  Będe starał się wrzucać jak najwięcej fote 

także warto przejrzeć w jakimś wolnym czasie. A no i dziękuje oczywiście
 także warto przejrzeć w jakimś wolnym czasie. A no i dziękuje oczywiście  Jak będe miał trochę czasu to wybiore się na działkę z aparatem i zrobię foty reszcie dyń
 Jak będe miał trochę czasu to wybiore się na działkę z aparatem i zrobię foty reszcie dyń  bo telefonem jakieś brzydkie.
 bo telefonem jakieś brzydkie.
 Błażeju myślę że oprócz zasłużonych gratulacji a propos rozmiarów dyni jakie uzyskałeś w tym roku. Należą ci się gratulację za propagowanie tej odmiany tu na forum i 'zrażanie' ludzi chęcią jej uprawy. GRATULUJE
 Błażeju myślę że oprócz zasłużonych gratulacji a propos rozmiarów dyni jakie uzyskałeś w tym roku. Należą ci się gratulację za propagowanie tej odmiany tu na forum i 'zrażanie' ludzi chęcią jej uprawy. GRATULUJE  !!!
 !!!