Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- anym
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Aniu aksamitki cudowne kwitną tak długo
moje niestety już na kompoście, mróz zrobił swoje 
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu też mam taki winogron od sąsiadki , na wino za mało , w sumie nie wiem co można z niego zrobić,na razie obiadam się do rozpuku 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
alicjad31-Alu ;mar33-MarysiuDziękuje,Owady to wdzięczne i ciekawe modele
Teraz na wątowych stronach faktycznie jest sporo owoców,,,ale to fajnie,,że nie tylko kwiaty są prezentowane
bwoj54-BogusiuJeszcze jakieś kolorki są w ogrodzie i bardzo dobrze, bo nie lubię późniejszej szarości.A wiesz,że ja mam jeszcze sporo tych wielkich rybek w zamrażarce
Margo2-Gosiu Ja czekam na ciepłe dni i tez muszę wykopać trochę dali,mieczyków,,,eukomisów jeszcze szkoda,bo maja ładne zielone liście..to jeszcze niech sobie rosną
zielonajagoda-Iwonko Ja nie mam ogrodu przy domie,,,więc nie zawsze tam jestem na noc,,,i nie wszystko chowam.ale jest jak jest,,szkoda,że w tym roku,tak szybko były te przymrozki,i troche roślin uśpiło
Masz rację,dobrze,że róże nie są tak wrażliwe jeszcze kwitną
Dziękuje .Tobie ,też miłej niedzieli
Kochammmkwiaty-Aguś; sweety-Aniu; gracha Winogronkiem opycham się do bólu,,,ale i nalewka będzie,,Wina nie umniem robić
Hibiskusek deko trącony przez przymrozki,ale i tak juz sporo kwitł chyba od końca sierpnia,,,ale tyle jeszcze pąków miał,,a koleuski jak widać juz wypadły z ogrodu
anym-AniuDobrze,że u mnie jeszcze akasmitki,róże,marcinki kwitna to i jakieś kolorki są

moje chryzantemy ciekawe czy rozkwitną;

rozchodnik;

marcinki;

[/URL]
[/URL] 
bwoj54-BogusiuJeszcze jakieś kolorki są w ogrodzie i bardzo dobrze, bo nie lubię późniejszej szarości.A wiesz,że ja mam jeszcze sporo tych wielkich rybek w zamrażarce
Margo2-Gosiu Ja czekam na ciepłe dni i tez muszę wykopać trochę dali,mieczyków,,,eukomisów jeszcze szkoda,bo maja ładne zielone liście..to jeszcze niech sobie rosną
zielonajagoda-Iwonko Ja nie mam ogrodu przy domie,,,więc nie zawsze tam jestem na noc,,,i nie wszystko chowam.ale jest jak jest,,szkoda,że w tym roku,tak szybko były te przymrozki,i troche roślin uśpiło
Kochammmkwiaty-Aguś; sweety-Aniu; gracha Winogronkiem opycham się do bólu,,,ale i nalewka będzie,,Wina nie umniem robić
anym-AniuDobrze,że u mnie jeszcze akasmitki,róże,marcinki kwitna to i jakieś kolorki są

moje chryzantemy ciekawe czy rozkwitną;

rozchodnik;

marcinki;

[/URL]
[/URL] 
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu!...urzeka Twój ogrod jak zwykle ...a na dodatek te mistrzowskie ujęcia...
...mozesz być dumna ze swojej pracy...i jej efektów
...mozesz być dumna ze swojej pracy...i jej efektów
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- juni

- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Pełnia jesiennego kwitnienia.
Niektórych kwiatów przymrozek nie rusza. Natura wie co robi.
Niektórych kwiatów przymrozek nie rusza. Natura wie co robi.
- kwiaty_poli
- 500p

- Od: 5 gru 2011, o 16:10
Aniu piękne zdjęcia roślinek 
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, przepiękne fotki zarówno kwiatowe jak i owadzie
aż przyjemnie popatrzeć 
- jola1

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aniu u nas aksamitki już zmroziło kwitną jeszcze pięknie marcinki i zimowity, jest sucho to nie rozkładają się na ziemi.
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu jesteś WIELKA
Ja fotki
Prosze o więcej ,bo moje chore serce podskoczyło .

Ja fotki
Prosze o więcej ,bo moje chore serce podskoczyło .
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aniu witaj.
Róże jeszcze Ci pięknie kwitną i nawet hibiskusy bylinowe, moje kwitły bardzo krótko, miały dużo pąków, ale już tylko do przycięcia się nadają.
Liczę na to, że chryzantemy nam porozkwitają u mnie także jeszcze w pąkach nie które .
Cudne winogrona, moje także już zerwane i nalewka nastawiona.
Róże jeszcze Ci pięknie kwitną i nawet hibiskusy bylinowe, moje kwitły bardzo krótko, miały dużo pąków, ale już tylko do przycięcia się nadają.
Liczę na to, że chryzantemy nam porozkwitają u mnie także jeszcze w pąkach nie które .
Cudne winogrona, moje także już zerwane i nalewka nastawiona.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu przepiękne zdjęcia..... na te zbliżenia z owadami nie mogę się napatrzeć
Twoje chryzantemki podobnie jak moje, jeszcze w pąkach.... już nie mogę się doczekać aż zakwitną....ale mam nadzieję, że teraz będą ciepłe, słoneczne dni i te piękne kwiaty rozwiną się......
Twoje chryzantemki podobnie jak moje, jeszcze w pąkach.... już nie mogę się doczekać aż zakwitną....ale mam nadzieję, że teraz będą ciepłe, słoneczne dni i te piękne kwiaty rozwiną się......
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Aniu, witaj
Ale u Ciebie kolorowo ! Przesliczne zdjęcia zrobiłaś, a uchwycone owady na kwiatach pełna profeska
Niesamowicie wyglądają . Jesień do Ciebie widzę prawie jeszcze nie przyszła, to dobrze, niech lato zostanie jak najdłużej ! Trochę koleusy nie dały rady, ale reszta trzyma sie dzielnie
U mnie widać mocno jesień, ale nie mam fotek, za zimno było jechać mi na działkę, byłam mocno przeziębiona. Teraz jest ok.
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Aniu super zbliżenia owadów...a i moje koleusy zmarzły miałam kilka gatunków ani jednego teraz... 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Oj coś mnie od soboty rozkłada mnie coraz bardziej,,,wszystkie kości, bolą,gardło,,,,leżę w łóżku
alicjad31-Alu ;bwoj54-Bogusiu; kwiaty_pol-Paulinko;tesia39-Teresko Dziękuję za tak miłe słowa
juni-Beatko ; Jolu1To dobrze,że nie wszystko przymrozek dotknął,,,bo byłoby juz szaro i buro,,,a tego nie lubie
Ale Szkoda,że przymrozek w tym roku tak wcześnie przesiał roślinki,,,, Aksamitki u mnie jakoś jeszcze się trzymają,chociaz kilka też jest trąconych.Dalie też,,ale marcinki kwitna pieknie
e-babcia-Jadziu Ty komplemenciaro,,, ale to miło,, dziekuje za pochwały
Tajeczkohibiskus trącony,, tez juz pieknie nie wyglada
Ja go potem nie przycinam,,,tylko tak zostawiam, okopczykuje i juz,Dopiero na wiosnę go porządkuję.Chryzantemy moje jak widac,,,malutkie i tylko 4 z tego 2 chba maja pączusie.Z winogronek tez już jest nastawiona naleweczka
AGNESS Aguś wielkie dzięki za pochwały
Mopje chryzantemki to sierpniowy zakup,,,to i jeszcze małe,,,ale i tak czeak na ich kwaitki z ciekawością,,, ,bo to pierwsze ich kwiatuszki,,,może ciepełko jak mówisz,jeszcze będzie i podelektujemy sie jeszcze jesienią.Tylko szkoda,że przymrozek skaskudził niektóre roślinki ,,,ale cóż w takim klimacie ,mieszkamy,,i jakoś musimy sobie z tym radzić
iwwa-Asiu Oj i u mnie jesień swoje piętno odbiła,zwłaszcza z ostanimi przymrozkami,,,dobrze,że nie scieła wszystkiego
I dobrze,że już wyzdrowiałas,,a widzisz mnie teraz coś rozkłada ,,jakieś choróbsko
lora-Misiu Ja po ogrodowych koleuskach tez mam pozamiatane.ale juz dawno kilka sobie urwałam i rosna sobie w domu na parapecie u synia w pokoju,,i tam zostaną do wiosny i potem do ogrodu
nachyłek - coreopsis "Ruby Frost" - w lecie był bardziej plamaisty

teraz jest bardziej bordowy

gipsówka też kwitnie;

ocalała;

-- 7 paź 2013, o 08:47 --

żurawka -Heuchera "Electric Lime"

alicjad31-Alu ;bwoj54-Bogusiu; kwiaty_pol-Paulinko;tesia39-Teresko Dziękuję za tak miłe słowa
juni-Beatko ; Jolu1To dobrze,że nie wszystko przymrozek dotknął,,,bo byłoby juz szaro i buro,,,a tego nie lubie
e-babcia-Jadziu Ty komplemenciaro,,, ale to miło,, dziekuje za pochwały
Tajeczkohibiskus trącony,, tez juz pieknie nie wyglada
AGNESS Aguś wielkie dzięki za pochwały
iwwa-Asiu Oj i u mnie jesień swoje piętno odbiła,zwłaszcza z ostanimi przymrozkami,,,dobrze,że nie scieła wszystkiego
lora-Misiu Ja po ogrodowych koleuskach tez mam pozamiatane.ale juz dawno kilka sobie urwałam i rosna sobie w domu na parapecie u synia w pokoju,,i tam zostaną do wiosny i potem do ogrodu
nachyłek - coreopsis "Ruby Frost" - w lecie był bardziej plamaisty

teraz jest bardziej bordowy

gipsówka też kwitnie;

ocalała;

-- 7 paź 2013, o 08:47 --

żurawka -Heuchera "Electric Lime"