Uploaded with ImageShack.us

to to piękne gigantyczne cacko na tle tego płotu. Oj chyba będę wam w przyszłym roku dopingować.
  to to piękne gigantyczne cacko na tle tego płotu. Oj chyba będę wam w przyszłym roku dopingować.  

a chyba jest czym. Tylko jakość zdjęć muszę w tel jakoś poprawić bo koło domu wyszło ładne a późniea coś pogrzebałem i na działce już niewyraźne wyszły. A dzisiaj jedna z moich gigantek była gościem honorowym na festynie dyni w mojej miejscowości
 a chyba jest czym. Tylko jakość zdjęć muszę w tel jakoś poprawić bo koło domu wyszło ładne a późniea coś pogrzebałem i na działce już niewyraźne wyszły. A dzisiaj jedna z moich gigantek była gościem honorowym na festynie dyni w mojej miejscowości  Tzn wziąłem ją na konkurs na największą ale przeliczyłem się że będzie jakas konkurencja dla mnie i dynia zamiast brać udział w konkursie była jedną z atrakcji
 Tzn wziąłem ją na konkurs na największą ale przeliczyłem się że będzie jakas konkurencja dla mnie i dynia zamiast brać udział w konkursie była jedną z atrakcji  ale mnie nie było bo musiałem w pracy być i tylko ją zawiozłem. Niby jakąś nagrode dostałem ale po gadce brata to nie wiem co to jest. Jak wróacę to się dowiem. Jakby jakieś zdjęcia były to wstawie link.
 ale mnie nie było bo musiałem w pracy być i tylko ją zawiozłem. Niby jakąś nagrode dostałem ale po gadce brata to nie wiem co to jest. Jak wróacę to się dowiem. Jakby jakieś zdjęcia były to wstawie link.

To czekam z niecierpliwością na Twoje zdjęcia lub link opisujący te Święto Dyni
 To czekam z niecierpliwością na Twoje zdjęcia lub link opisujący te Święto Dyni 

gratuluje wygrania konkursu. Wiem że to jeszcze nie ten na który wyczekujesz ale zawsze to cos. Teraz ten a za 2-3 lata mistrzostwa kraju:D ja tez takie chce!!! Przyszła wiosna będzie bardzo ekscytująca:)
 gratuluje wygrania konkursu. Wiem że to jeszcze nie ten na który wyczekujesz ale zawsze to cos. Teraz ten a za 2-3 lata mistrzostwa kraju:D ja tez takie chce!!! Przyszła wiosna będzie bardzo ekscytująca:)
 ale same dynie są naprawde fajne a to nie jedna tylko kilka ;:13
 ale same dynie są naprawde fajne a to nie jedna tylko kilka ;:13

Gratulacje
  Gratulacje     

!!!! Ach już marzy mi się kolejny sezon z gigantami
 !!!! Ach już marzy mi się kolejny sezon z gigantami   ...  Wybaczcie za moją nieobecność nie mam czasu nawet wstawić zdjęcia dyniek
...  Wybaczcie za moją nieobecność nie mam czasu nawet wstawić zdjęcia dyniek   .... Od tego weekendu spróbuję kontynuować korzystanie z forum
  .... Od tego weekendu spróbuję kontynuować korzystanie z forum   .
.  
 Tam nie będzie tak lekko. Konkurencja ostra podobno
 Tam nie będzie tak lekko. Konkurencja ostra podobno