Trzymaj się kochana
Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .
Re: Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .
Iguś , kochana jesteś , w tym całym stresie i obowiązkach znalazłaś chwilkę dla nas
wiedz , że cały czas myślami jestem z Wami i cieszę się bardzo , że najgorsze macie już za sobą
leczenie i rehabilitacja też do miłych nie należą ale one przywracają człowieka do życia . Syn w Tobie ma wielkie wsparcie , jesteś osobą o wielkim ,wspaniałym serduchu , wiem że Ci ciężko ,ale kto by się nim lepiej opiekował i robił to z sercem bardziej niż Ty .
Trzymaj się kochana
Trzymaj się kochana
-
mm-complex
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguniu będzie dobrze, zobaczysz wszystko wróci do normy.Musisz być silna jestem z Tobą
Ktoś czuwa
BUZIAKI!
Ktoś czuwa
BUZIAKI!
marzenia się spełniają! Dana
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jagodko, myślę o Tobie i trzymam mocno kciuki za zdrowie syna
Buziaki i serdeczności
Buziaki i serdeczności
- Teniak
- 200p

- Od: 13 sty 2013, o 14:09
Witaj Jagódko.
Bardzo się cieszymy że już jesteś na forum bo to oznaka poprawy stanu zdrowia Syna.
Iguś dla Ciebie ogromny obowiązek ale chory jak sama wiesz w domu szybciej dochodzi do siebie.
Dla Was wszystkich wyzwaniem będą te Wasze prawdziwe schody/wysokie/ ale i to jakoś minie.
Trzymaj się kochaniutka ,myślimy o Tobie bardzo często.Życzymy Wam sił ,wytrwałości ale głównie zdrowia.
Teresa
Bardzo się cieszymy że już jesteś na forum bo to oznaka poprawy stanu zdrowia Syna.
Iguś dla Ciebie ogromny obowiązek ale chory jak sama wiesz w domu szybciej dochodzi do siebie.
Dla Was wszystkich wyzwaniem będą te Wasze prawdziwe schody/wysokie/ ale i to jakoś minie.
Trzymaj się kochaniutka ,myślimy o Tobie bardzo często.Życzymy Wam sił ,wytrwałości ale głównie zdrowia.
Teresa
- christinkrysia

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Jagódko bardzo współczuję i wspieram Cie myślami. Jesteś mądrą i silną kobietę - dasz sobie radę.
Poza tym wiem,że można poprosić o pomoc pielęgniarkę środowiskową ze swojej przychodni , która będzie pomagać w opiece i rehabilitacji a także przeprowadzić przez gąszcz przepisów i możliwości w dalszym leczeniu.
Trzymaj się
Poza tym wiem,że można poprosić o pomoc pielęgniarkę środowiskową ze swojej przychodni , która będzie pomagać w opiece i rehabilitacji a także przeprowadzić przez gąszcz przepisów i możliwości w dalszym leczeniu.
Trzymaj się
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jagódko,mam nadzieję,ze w domu wsród najbliższych syn szybko wróci do siebie.Tylko tak jak rozmawiałyśmy,zeby wyleczył się z tej niebezpiecznej pasji,która w sumie nikomu nic dobrego nie przynosi.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jagódko, przezyłaś straszne chwile, ale miejmy nadzieję, że najgorsze za Toba i teraz już bedzie tylko lepiej. Nie można tracić nadziei, że wróci do zdrowia. Znam takie przypadki. Moja kuzynka miała wypadek, leżała kilka dni w śpiączce połaman całkiem Ile ona się najeździała na zabiegi, operacje. Lekarze wyrokowali, że nie tylko nie stanie na nogi, ale że nie bedzie mogła mieć dzieci. Stanęła, co prawda nie porusza się sprawnie jak kiedyś, ale jednak, nawet tańczy, a na dokładkę urodziła dziecko.
Trzeba wierzyć
Trzeba wierzyć
- ZbigniewG

- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Jagódko byłem w G. Stołowych a później z Jastrzębia miałem jechać na Słowację ale pogoda mnie wypłoszyła, po drodze wpadłem do Sławka i od niego się dowiedziałem , trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
- Jagodka

- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Dziękuję Wam moi Drodzy za słowa ciepłe i życzliwość w imieniu Syna
. W tej chwili jest ponownie w Szpitalu Uniwersyteckim , w Krakowie ...miał powtórną trepanację czaszki , bo nastąpiły powikłania - dostała się bakteria . Jestem dzień , w dzień przy Nim ...jak to matka . Potrzeba czasu i cierpliwości - niestety , uziemiony będzie na dłuższy czas . W domu czuł się dobrze i powoli wracał do sił , ale droga daleka przed nami . Uważam , że wszystkiemu winny zalecenia lekarzy , że opatrunków na głowie zmieniać nie ma potrzeby i ...stało się ..rana zaczęła krwawić i ropieć , wylewał się płyn wysiękowy . Zareagowałam w porę i został przewieziony na oddział neurochirurgii . Uspakajają mnie , że takie rzeczy się zdarzają ...a ja wiem , że sterylne i specjalne opatrunki , które tworzą swoisty film chronią przed infekcją z zewnątrz . No , ale przecież nie będę pouczała profesorów , bo oni wiedzą najlepiej .
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Iga .
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Jagódko w domu zawsze chory szybciej dochodzi do zdrowia, a szczególnie pod taką troskliwa opieką jak Twoja ..Powoli dojdzie do siebie
Dobrze ,ze sie pokazałaś chociaż na chwilkę już tęsknimy za twoim ogrodem ,ale ważniejszy jest teraz syn
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Trzymaj się. Teraz będziesz potrzebowała dużo sił
Jagódko, trzymajcie się 
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Jagódko...będzie dobrze! Dużo trudnych chwil jeszcze przed Wami, ale dacie radę. Trzymam kciuki! 
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
-
mm-complex

- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Iguniu jak się trzymasz?
Mam nadzieję,że wszystko wraca do normy
Ściskam mocno i życzę zdrówka
Mam nadzieję,że wszystko wraca do normy
Ściskam mocno i życzę zdrówka
marzenia się spełniają! Dana