Gdzieś daleko na pół.wschód cz.1
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja wiejska posesja-wspomnienie lata 2011
Ale u Ciebie jest pięknie.

-
krasna101
- Przyjaciel Forum - silver

- Od: 5 gru 2011, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krytianie-dziekuje pieknie za mile slowa.Sa one dla mnie b,krzepiace i dajace radosc.Gdyz jest to uznanie dla mojej ciezkiej pracy poniewaz jestem juz nie pierwszej mlodosci/dobrze po 50/ i sama zamieszkuje na swojej posiadlosci.Duzo roslin sama rozmnazam z nasionek w tym byliny - pikuje.rozsadzam,przesadzam itd.... no i oczywiscie przekopuje coraz to nowe miejsca na nowe rabatki gdyz ciagle kwiatkow przybywa.A ogladajac tut.dzialki checi na rozne nowosci rosna.Marzy mi sie rabatka z samymi liliowcami i liliami ale juz miejsca brakuje gdyz duza czesc dzialki zajmuje plac zabaw dla wnukow.Pewnie wiosna co wymysle
.a teraz cd.moich ogrodkow

- Kriss1515
- 1000p

No po prostu cudowne obrazki.
Taki ogródek właśnie chciałby mieć.
Jeśli byś chciała liliowców to mogę spróbować podzielić moje - mam rdzawego i pomarańczowego.
Dobrej nocy.
Dobrej nocy.
-
krasna101

Re: Moja wiejska posesja-
Krystian-Dzięki za propozycje odstapienia liliowcow
ale na razie nie skorzystam gdyz nie przygotowalam miejsca na nowa rabatke a na obecnych juz nie będę miala miejsca poniwaz jestem w trakcie dosadzania rozsad bylin,ktore sama wychodowalam z nasion.Teraz tez zagospodarowuje dzialke krzewami i drzewkami ktore tez sama wychodowalam z galazek od kolezanki.dwa sezony przetrzymalam je w duzych donicach no i juz dobrze ukorzenione prznosze na miejsca stale.mam nadzieje,ze sie przyjma bo będę jednak przykrywac na zime,bo tu zimy mrozne.Nawet wszystkie rabatki-ogrodki zawsze przykrywam na zime. a teraz c.d wspomnien z tegorocznego lata;

-
krasna101

Re: Moja wiejska posesja-
Do wszystkich ogladajacych
Powyzsze zdjecia sa z biezacego roku.A tyt.wczesniejsze postu ukazaly sie z napisem"lato 2011' przez omylke bo nie skasowalam tego wersetu. 
Ale masz tego kwiecia,że ho ho tylko pozazdrościć
zdjęcie z ławeczką to powala, takie romantyczne i chyba to jest wejście do domku co? a na tej ławeczce to pewnie przesiadujesz z kubkiem kawy i upajasz się zapachem tych pięknych kwiatów
...czekam na więcej 
-
krasna101

Moze ktos z tu obecnych poinformuje mnie w jaki sposob mam zmienic tyt.postu bo caly czas mi sie pokazuje'wspomnienie lata 2011' mimo,ze kasuje i za kazdym razem zmieniam na 2013.
Czy mam pisac zamiast w 'odpowiedz' w 'nowy temat' ale czy wtedy bedzie ciaglosc postu? Z gory serdecznie dziekuje 
W nowy temat absolutnie nie, pisz w odpowiedz i zostaw na razie tytuł w spokoju, najlepiej jakbyś poprosiła o pomoc moderator forum, Karo lub Babuchnę.
-
krasna101

Bogusiu,szczegolnie wieczorami juz po wszystkich dzialkowych obrzadkach siadalam na tej laweczce przy domku, odpoczywalam i podziwialam efekty swojej pracy z tym,ze juz nie z kawka ale np. z jakims"drineczkiem"
.A zapach Tytoni wieczorem niesamowity.
dwa lata temu tyton wysialam do skrzynki a nastepnie rosadzilam i tak piekenie mi sie rozsialy,ze w roku biezacym wszystkie swoje ogrodki obsadzilam rozsadami i jeszcze rozdalam.Bardzo jestem zadowolona z tych kwiatkow bo ciagle kwitna tak,ze nadal dom tonie w kwiatach.
c.d.kwiatkow

-
krasna101

widze,ze powtorzylam te same zdjecia
wiec zaraz je skasuje z pulpitu i nowe wstawie i jak zdaze to jeszcze dzis przesle i pewnie mniejsze mam wstawiac bo tekst mi sie nie miesci.tak to jest jak sie nie jest "orlem"internetowym-trzeba sie uczyc na bledach 
- Kriss1515
- 1000p

Ogród masz na prawdę cudowny! Nazachwycać się nie mogę.
Miło w te chłodne dni pooglądać takie wspomnienia. 
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 maja 2010, o 11:30
pełne malwy cudne zakupiłam nasionka pełnych malw i zawsze wychodzą puste nie pełne ,a o pełnych marzę 
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333