Uploaded with ImageShack.us

ale wszystkie nie są tak wielkie. Ale razem mają trochę ponad tonę wagi
 ale wszystkie nie są tak wielkie. Ale razem mają trochę ponad tonę wagi  ta na zdjęciu około 251k
 ta na zdjęciu około 251k  tak więc trochę ja a reszta zwierzątka bracia mają kury, świnki, króliki i kozę także do każdego po trochu
 tak więc trochę ja a reszta zwierzątka bracia mają kury, świnki, króliki i kozę także do każdego po trochu 

ale na razie odganiamy mrozy bo dynie do 19 na krzakach
 ale na razie odganiamy mrozy bo dynie do 19 na krzakach 

A mam ją na wprost drzwi wyjściowych z domu
 A mam ją na wprost drzwi wyjściowych z domu  Na szczęście wielkich mrozów nie było. Dzisiaj ją przykryje. Chyba
 Na szczęście wielkich mrozów nie było. Dzisiaj ją przykryje. Chyba 

Mam nadzieję że chęć udziału zgłosi jak najwięcej osób co pozwoli na lepszą wymianę doświadczeń i uniknięcie błędów przez innych forumowiczów(nie wszystkim trzeba się dzielić zostawcie jakieś tricki dla siebie
 Mam nadzieję że chęć udziału zgłosi jak najwięcej osób co pozwoli na lepszą wymianę doświadczeń i uniknięcie błędów przez innych forumowiczów(nie wszystkim trzeba się dzielić zostawcie jakieś tricki dla siebie  ) Ja zgłaszam się do rywalizacji jako pierwszy krzaków będe mieć 4(tyle teraz planuje). Pozdrawiam.
 ) Ja zgłaszam się do rywalizacji jako pierwszy krzaków będe mieć 4(tyle teraz planuje). Pozdrawiam.

A co wyrośnie? Oooolbrzyyymieee giiigaaaanty
 A co wyrośnie? Oooolbrzyyymieee giiigaaaanty  Czego wszystkim życzę
 Czego wszystkim życzę