Witam w klubie.Czasami dobrze robi samotny wypad.Takie lubię najbardziej.Bogumilka pisze:Jak ja bym się poszwendała po lesie, ale nie mam z kim
Ania Zuzia i Chłopaki cz.3
- semper
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ania Zuzia i Chłopaki cz.3
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja też i skupiając się na szukaniu grzyba fantastycznie się wyciszam ! ale nawet jak idę z M to najczęściej zaczynamy razem a wracamy do domu oddzielnie ja dużo później.semper pisze: Witam w klubie.Czasami dobrze robi samotny wypad.Takie lubię najbardziej.
Lepiej się czujesz ? ANIU!
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Melduję, że juz lepiej, ale ciągle lezę w łóżku - pierwszy raz zawaliłam zjazdy na studia i miałam mnóstwo smsów od dziewczyn - chorowanie ma dobre strony 
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Tylko wykuruj się do końca Aniu, to nie przelewki 
- Maska

- Kontakt:
No widzisz a wątpiłaś w swoje koleżanki. Zdrowiej spokojnie 
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu czy to Ty przysłałaś paczuszkę ?Nie wiem jaka Ania przycodzisz mi na myśl ale może się myle 
- marzena06

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
- wielkakulka

Wykuruje się, mam nadzieję.
Kurcze, jak ja mogłam Was pomylić...to jeszcze oznaki choroby, ale jestem zakręcona. Zaraz jakośc naprawimy...
Skasowałam na PW nie ten adres co powinnam i poszło do innej Marzenki.
A Ty czekałaś na Marune i czekałas. Spokojnie - wysle raz jeszcze, ale na działke idę w środę

Okazało się że nawet mam Twój adres. Jedna Marzenka lezy na biurku na kartce z napisem fuksje a drugą noszę w portfelu z dopiskiem Maruna - nie ten adres napisałam na kopercie,

Kurcze, jak ja mogłam Was pomylić...to jeszcze oznaki choroby, ale jestem zakręcona. Zaraz jakośc naprawimy...
Skasowałam na PW nie ten adres co powinnam i poszło do innej Marzenki.
A Ty czekałaś na Marune i czekałas. Spokojnie - wysle raz jeszcze, ale na działke idę w środę
Okazało się że nawet mam Twój adres. Jedna Marzenka lezy na biurku na kartce z napisem fuksje a drugą noszę w portfelu z dopiskiem Maruna - nie ten adres napisałam na kopercie,
- wiewioreczka
- 500p

- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Aniu dużo zdrówka życzę
Grzybki mniam
Ja leże od wczoraj...
A jutro trza iść do pracy
Pozdrawiam ciepło, miłego dnia
Pozdrawiam ciepło, miłego dnia
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
tak Marzenko Ania przysłąła mi paczuszkę ale byłam zadowolona miruny pelnej nie mam mam pojedynczą takze Dzięki
jak ja to robiłam że do mojej imienniczki nie weszłam idę nadrobić
Aniu dobrze ze wyzdrowiałas ,ja nie moge się polozyc ciagle coś do pracy ,teraz np zaprawialam zboze z m ,musze oprzatnać za niego bo on cale dnie sieje ,do tego ugotowalam kocioł buraczkow i trzeba było w miedzy czasie zaprawić
jak ja to robiłam że do mojej imienniczki nie weszłam idę nadrobić
Aniu dobrze ze wyzdrowiałas ,ja nie moge się polozyc ciagle coś do pracy ,teraz np zaprawialam zboze z m ,musze oprzatnać za niego bo on cale dnie sieje ,do tego ugotowalam kocioł buraczkow i trzeba było w miedzy czasie zaprawić
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Aniu, byłaś na działeczce?, wyzdrowiałaś?
- wielkakulka

Nie byłam na działce, nie mam siły. Lekarz uważa, że juz, ale nie czuje sie jeszcze dobrze. Boję się, że marchewka i seler zmarzły, bo auto juz skrobałam.
Na praktykach byłam wczoraj i kazano mi przyjść jeszcze dziś. Musze zrobic całą dokumentacje z praktyk - strasznie duzo papierków. A od poniedziałku czeka mnie kolejna praktyka i w przedszkolu i szkole.
Żal mi sie zrobiło, bo moje fiołki dostały jakiegoś robaka. Najpierw 4 sadzonki, a teraz resztę cos chwyta. Przypomina to stonogę, tylko jest białe jak mąka i siedzi na lisciach i łodygach. Poza tym listki wyglądaja jak obsypane maką. Nie iwem, czy nie bedę musiała wyrzucic wszystkich doniczkowych z domu, bo za szybko sie mnożą te robale

Na praktykach byłam wczoraj i kazano mi przyjść jeszcze dziś. Musze zrobic całą dokumentacje z praktyk - strasznie duzo papierków. A od poniedziałku czeka mnie kolejna praktyka i w przedszkolu i szkole.
Żal mi sie zrobiło, bo moje fiołki dostały jakiegoś robaka. Najpierw 4 sadzonki, a teraz resztę cos chwyta. Przypomina to stonogę, tylko jest białe jak mąka i siedzi na lisciach i łodygach. Poza tym listki wyglądaja jak obsypane maką. Nie iwem, czy nie bedę musiała wyrzucic wszystkich doniczkowych z domu, bo za szybko sie mnożą te robale
- Maska

- Kontakt:
Aniu może to wełnowiec? zobacz http://storczyki.wikia.com/wiki/We łnowiec_szklarniowy
musiałaś go kupić z rośliną
musiałaś go kupić z rośliną
- wielkakulka