W.o... Ciąży, porodzie i połogu
Tomek?
Ty szczęściarzu! Udało Ci się poznać płeć potomka
GRATULUJĘ!
Bardzo się cieszę, że sprawa się wyjaśniła! Nawet sobie nie wyobrażam jak trudna musiała być dla Was taka niepewność... ale było minęło!
No, no jak na swój wiek to spory dzieciaczek ;-) Tomek już daje o sobie znać, kopie?
Jak się czuje Wasza trójka? Myślicie o szkole rodzenia? Jak przygotowania do przyjścia na świat upragnionego maluszka?
Proszę w moim imieniu pozdrowić przyszłą Mamę i ucałować Tomka (tzn brzuszek ;-))

Ty szczęściarzu! Udało Ci się poznać płeć potomka

Bardzo się cieszę, że sprawa się wyjaśniła! Nawet sobie nie wyobrażam jak trudna musiała być dla Was taka niepewność... ale było minęło!
No, no jak na swój wiek to spory dzieciaczek ;-) Tomek już daje o sobie znać, kopie?
Jak się czuje Wasza trójka? Myślicie o szkole rodzenia? Jak przygotowania do przyjścia na świat upragnionego maluszka?
Proszę w moim imieniu pozdrowić przyszłą Mamę i ucałować Tomka (tzn brzuszek ;-))
- karmad
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2008, o 15:07
No będzie Tomaszek a nasz doktor od USG ma rozwinęte poczucie humoru - w pozytywnym sensie - bo wcześniej nie był pewien ale teraz się nas pyta co byśmy chcieli a my chórkiem dzieczynkę:) on na to że dziewczynka będzie ... Ale nie w tej ciąży;) i pokazał nam, jak to sprytnie ujął instrument co mu się w przyszłości przyda:)))
O szkole rodzenia zaczynamy myśleć ale weźmiemy się za to po urlopie ( od jutra calutkie dwa tygodnie
)) )
A co do Tomka to rozrabia jak szalony kopie na prawo i lewo nawet mi się dostało w usta przy buziaku;) poza tym dziękuję wszystko w porządku i przyszła mama też nie narzeka zanadto:)
O szkole rodzenia zaczynamy myśleć ale weźmiemy się za to po urlopie ( od jutra calutkie dwa tygodnie

A co do Tomka to rozrabia jak szalony kopie na prawo i lewo nawet mi się dostało w usta przy buziaku;) poza tym dziękuję wszystko w porządku i przyszła mama też nie narzeka zanadto:)
Szkoła rodzenie to coś koło 25 tygodnia dopiero
więc masz czas na dłuuuugi urlop
Kopniak? No masz... taki mały a już się rządzi
A co Ty - Tata myślisz, że Mama całe życie tylko Twoja będzie? hihi
Ostatnio "tacierzyństwo" jest w modzie! Dawniej było nie do pomyślenia by mężczyźni w pracy podczas przerwy na kawę rozmawiali o dzieciach, pieluszkach i podobnych... a teraz?
Coraz bardziej się angażujecie - nawet brzuszki Wam rosną jakbyście to Wy byli błogosławieni
A właśnie... a jak tam Twój brzuszek?
Pozdrawiam Waszą trójkę i życzę Wam udanego urlopu (ostatni we dwoje, więc wykorzystajcie go należycie
)

Kopniak? No masz... taki mały a już się rządzi

Ostatnio "tacierzyństwo" jest w modzie! Dawniej było nie do pomyślenia by mężczyźni w pracy podczas przerwy na kawę rozmawiali o dzieciach, pieluszkach i podobnych... a teraz?

A właśnie... a jak tam Twój brzuszek?

Pozdrawiam Waszą trójkę i życzę Wam udanego urlopu (ostatni we dwoje, więc wykorzystajcie go należycie

Mam, mam! Wreszcie znalazłam artykuł który może Cię i innych przyszłych, obecnych tatusiów zainteresować (dla Pań też może być ciekawe)
WSZYSTKO O TWOIM OJCU
WSZYSTKO O TWOIM OJCU
Bardzo fajny artykuł i powiem wam że osobiście codziennie przed wyjściem do pracy tj. o 5.45 karmię swojego syna, po południu po powrocie z pracy obiadek i do wieczora na dwór, zresztą od maleńkości się nim zajmowałem, przez pierwszy miesiąc od momentu jak się urodził kąpanie go było moim zdaniem - żona zwyczajnie się bała by mu jakieś krzywdy nie zrobić, nawet do piersi jak był w nocy dokładany to ja wstawałem i go podawałem z łóżeczka. Ojcostwo to bardzo fajna sprawa zresztą mój syn również pierwsze słowo jakie powiedział to tata i to mnie bardzo cieszy. Trzeba być tylko dobrym, odpowiedzialnym i konsekwentnym w tym co się robi ijak się uczy swoje dziecko a nasze dzieci będą do nas lgnęły podobnie jak teraz mój syn do mnie, jak tylko przyjdę z pracy i stanę w drzwiach domu mama może sobie iść do samej nocy na spacer dziecko cały czas siedzi ze mną lub ze mną jest na dworze, nie chce nic z mamą robić tylko woła tata, tata. Wiecie jakie to wspaniałe uczucie. Pewnie wielu ojców podobnie podchodzących do swoich dzieci właśnie takie ma odczucie jak ja.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42