na nowej działeczce kompostownik powinien byc pierwszą inwestycją

Jak już miałeś płot betonowy to z niego można było zrobić większy kompostownik. A tak trochę drewno gryzie się z betonem. Też mogło być dwukomorowe, na połowę wysokości.piotrek1111 pisze:Ja z braku innego zajęcia wykonałem 2 kompostowniki najpierw wszystko wrzucam do większego a później jak troszke przegnije wypełniam mniejszy przy okazji wszystko się ładnie przemiesza. [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/846 ... 099b0.html][img]

nie można. Nie w takim tradycyjnym.cate72 pisze:Dla mnie to bardzo wazne,mozna sysstematycznie podbierac kompost a nie czekac rok .
Dzięki za odpowiedz kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

. W tamtym roku wydrukowałam mężowi wszystkie obrazki i popatrz- zrozumiał, a na dowód mam piękny kompostownik. Zapuszczony  przerobionym olejem w pięknym ciemno brązowym kolorze.
 . W tamtym roku wydrukowałam mężowi wszystkie obrazki i popatrz- zrozumiał, a na dowód mam piękny kompostownik. Zapuszczony  przerobionym olejem w pięknym ciemno brązowym kolorze.  Teraz tylko pokaż na obrazkach jak przerzucać (bo nie mogę się doprosić)
 Teraz tylko pokaż na obrazkach jak przerzucać (bo nie mogę się doprosić) 

a co do przerzucania... to ja swojemu powiedziałam, ze potrzebuję kompostu... z samego dołu i to ze środka pryzmy... więc zeby sie do tego dostać... musiał pryzme przerzucić do drugiej części... no i sprawę przerzucania kompostu miałam załatwioną...
  a co do przerzucania... to ja swojemu powiedziałam, ze potrzebuję kompostu... z samego dołu i to ze środka pryzmy... więc zeby sie do tego dostać... musiał pryzme przerzucić do drugiej części... no i sprawę przerzucania kompostu miałam załatwioną...  

na zewnatrz są ok.
 na zewnatrz są ok.