Ciągle pada wyjść się nie chce,a tyle by się jeszcze zrobiło
Ogródek AGNESS
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Każdy kawałek ziemi zagospodarowany,piękną roślinnością.Ciągle do Ciebie zaglądam jako do mojej muzy
- asma
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja biegam i kopię między deszczykami,ale zzzzimno,brrr
Przecudnej urody rabatki-kolorki jakie uwielbiam
Cudnie 
Przecudnej urody rabatki-kolorki jakie uwielbiam
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Aguś kolory , kolory ślicznie...czuję że jesteś teraz w stałym napięciu "mała' udaje się na nauki... :)powodzenia
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Reniu uwielbiam i hortensje i żurawki, dzięki nim jesienny ogród jest pełen kolorków
Justynko miło mi, że podoba Ci się
Hortensje w tym roku faktycznie bujnie kwitną
Janku bardzo dziękuję Ci za miłe słowa
Ewuniu niesamowicie miło mi słyszeć takie ciepłe słowa
dziękuję i bardzo się cieszę, że zaglądasz do mnie i że podoba Ci się
U mnie też dziś cały dzień padało,więc też nie można było nic zrobić w ogródku, miałam przerwę w robieniu przetworów, więc dzień spędziłam na tworzeniu wianuszków, zrobiłam 2 nowe
Asiu cieszę się, że podoba Ci się
Ja dziś do ogródka wyszłam tylko po to, żeby cyknąć fotki..... a i tak kropiło w tym czasie.... mam nadzieję, że już jutro będzie pogodniej.....
Misiu moja Ola już od początku sierpnia poza domkiem, przed szkołą postanowiła popracować.... właśnie jutro ma przyjechać na weekend
Ale cały czas bardzo się tęskni.....Dziękuję za życzenia powodzenia 
Justynko miło mi, że podoba Ci się
Janku bardzo dziękuję Ci za miłe słowa
Ewuniu niesamowicie miło mi słyszeć takie ciepłe słowa
U mnie też dziś cały dzień padało,więc też nie można było nic zrobić w ogródku, miałam przerwę w robieniu przetworów, więc dzień spędziłam na tworzeniu wianuszków, zrobiłam 2 nowe
Asiu cieszę się, że podoba Ci się
Misiu moja Ola już od początku sierpnia poza domkiem, przed szkołą postanowiła popracować.... właśnie jutro ma przyjechać na weekend
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko bardzo ładnie wkomponowałaś żurawki wyglądają jakby same wybrały to miejsce. Hortensje w ślicznych kolorach, moje wpadają już w brąz pewnie przez te deszcze 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Przepis na nalewkę wypróbuję, na razie owoce pigwowca są zbyt zielone, żeby się za nie zabierać. A pogoda... 
Dzień dobry, Aguś! Jak zapowiada się dzień?
U mnie póki co nie pada i jest szansa, że popracuję w ogrodzie... niestety boli mnie głowa, więc najpierw powinnam sobie z tym poradzić, bo robota nie będzie się kleić...
U Ciebie kolorowo jak w jesiennym żurnalu mody... tonacje się przenikają, uzupełniają, a wciąż zielony trawnik pięknie je eksponuje... podobają mi się bardzo te wijące się ścieżki, a żurawki skomponowałaś po mistrzowsku.
Super!
Miłego dnia Ci życzę
U mnie póki co nie pada i jest szansa, że popracuję w ogrodzie... niestety boli mnie głowa, więc najpierw powinnam sobie z tym poradzić, bo robota nie będzie się kleić...
U Ciebie kolorowo jak w jesiennym żurnalu mody... tonacje się przenikają, uzupełniają, a wciąż zielony trawnik pięknie je eksponuje... podobają mi się bardzo te wijące się ścieżki, a żurawki skomponowałaś po mistrzowsku.
Super!
Miłego dnia Ci życzę
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Pięknie to wszystko u Ciebie wygląda .Żurawki ślicznie wyglądają ,a ja tez sie skusiłam w tym roku i kilkanaście mi przybyło .Teraz tylko trzeba czekać ,aż się rozrosną . 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu bardzo lubię żurawki, nieocenione są szczególnie jesienią, w bezśnieżną zimę i wczesną wiosną, kiedy jeszcze nie ma kolorków, a one wspaniale zdobią szary ogród. Sadzę je w każde najmniejsze nawet wolne miejsce, taką pokaźną obwódkę mam tylko jedną, ale bardzo jestem z niej zadowolona
Ewuniu oj tak..... ostatnie deszczowe dni nie bardzo pozwalały dojrzewać owocom i rozkwitać kwiatom....ale podobno ma być już pięknie, słonecznie..... mam nadzieję, że to prawda
Aguniu witaj
Dzisiejszy dzień wstał piękny....... słoneczny, pogodny..... jeszcze nie miałam okazji wyjść na dwór, ale mam nadzieję, że i w miarę ciepły.... współczuję Ci bardzo bólu głowy.... ależ się z tym masz kochana
mam nadzieję, ze szybciutko przejdzie i będziesz mogła miło spędzić czas
Ja dziś po dłuuuugiej przerwie spowodowanej deszczami , też planuję popracować w ogródku.... na pierwszy ogień pójdą do wycięcia zasychające badylki lilii a i muszę przesadzić kilka odmian, bo nadmiernie się rozrosły .... tylko gdzie nie mam pojęcia
Dziękuję za miłe słowa o ogródku
..... mam nadzieję ,że jutro będzie równie pięknie i eM będzie mógł skosić trawę, bo jak tak dalej pójdzie, to za chwilę sięgnie kolan
(zresztą widać to na fotkach
)
Ewuniu dziękuję
Bardzo się cieszę, że skusiłaś się na żurawki, jestem pewna, że pokochasz te roślinki, bo są warte tego, by być w ogródku
Są wielką ozdobą, szczególnie doceniam je w takim czasie, kiedy mało, albo i wcale nie ma kwiatów.... późną jesienią , zimą i wczesną wiosną . Przyciągają wzrok swoimi żywymi kolorami i rozświetlają szarość 
Kilka zapłakanych wczorajszym deszczem portrecików

Ewuniu oj tak..... ostatnie deszczowe dni nie bardzo pozwalały dojrzewać owocom i rozkwitać kwiatom....ale podobno ma być już pięknie, słonecznie..... mam nadzieję, że to prawda
Aguniu witaj
Ja dziś po dłuuuugiej przerwie spowodowanej deszczami , też planuję popracować w ogródku.... na pierwszy ogień pójdą do wycięcia zasychające badylki lilii a i muszę przesadzić kilka odmian, bo nadmiernie się rozrosły .... tylko gdzie nie mam pojęcia
Dziękuję za miłe słowa o ogródku
Ewuniu dziękuję
Kilka zapłakanych wczorajszym deszczem portrecików

- reniusia20
- 1000p

- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Aguś
piękna sesja zdj. róż w kropelkach deszczu!
Róża na 3 zdjęciu
wspaniała!
Róża na 3 zdjęciu
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Aguś ,zapłakane czy nie ,i tak piękne
jej kocham takie róże z kropelkami 
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Aguś, ale dawno mnie nie było u Ciebie, zimą wszystko -mam nadzieję, uda mi się nadrobić.
Pięknie się prezentuje Twój ogród. U mnie żurawki niektóre zmarniały, nie wiem czemu, po prostu pozasychały im liście...
Pięknie się prezentuje Twój ogród. U mnie żurawki niektóre zmarniały, nie wiem czemu, po prostu pozasychały im liście...
- sosna1
- 500p

- Od: 23 mar 2010, o 22:03
Jak pięknie i kolorowo! Dla mnie z zalanych deszczem Mazur aż nierealnie