Czyli wysiew podobnie jak dynie czyli pikuś
 Czyli wysiew podobnie jak dynie czyli pikuś  Mam już takich litrowych pojemników pełno także i na arbuzy starczy
 Mam już takich litrowych pojemników pełno także i na arbuzy starczy  A jak z ich rozkrzewieniem i korzeniem?? A ma korzenie przybyszowe?
  A jak z ich rozkrzewieniem i korzeniem?? A ma korzenie przybyszowe?
 Czyli wysiew podobnie jak dynie czyli pikuś
 Czyli wysiew podobnie jak dynie czyli pikuś  Mam już takich litrowych pojemników pełno także i na arbuzy starczy
 Mam już takich litrowych pojemników pełno także i na arbuzy starczy  A jak z ich rozkrzewieniem i korzeniem?? A ma korzenie przybyszowe?
  A jak z ich rozkrzewieniem i korzeniem?? A ma korzenie przybyszowe?
 .
 .

. W ogóle mam wrażenie, że arbuz rośnie podobnie jak melon, muszę jeszcze tylko douczyć się co z cięciem.
 . W ogóle mam wrażenie, że arbuz rośnie podobnie jak melon, muszę jeszcze tylko douczyć się co z cięciem.

Pędy, które leżały bezpośrednio na ziemi, ukorzeniły się. Tylko wiadomo, że ziemia pod nimi musi być mokraBobejGS pisze:A ma korzenie przybyszowe?

Czyli jednak mają. Dzięki.Marcoo16 pisze:Pędy, które leżały bezpośrednio na ziemi, ukorzeniły się. Tylko wiadomo, że ziemia pod nimi musi być mokraBobejGS pisze:A ma korzenie przybyszowe?

Mam nadzieję że i mi w przyszłym roku się uda.
 Mam nadzieję że i mi w przyszłym roku się uda.

Dopiero jak będzie lipa to będę krzyczał
  Dopiero jak będzie lipa to będę krzyczał