Teraz to róże dają czadu co? Wszędzie, gdzie nie zajrzę to kwitną zjawiskowo. Żeby jeszcze tych żółtych listków nie dostawały
Ogródek An-ki część 8
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek An-ki część 8
Teraz to róże dają czadu co? Wszędzie, gdzie nie zajrzę to kwitną zjawiskowo. Żeby jeszcze tych żółtych listków nie dostawały
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tam za gorąco, u nas za zimno...Weź i sadź róże
Pokazuj, co u Ciebie kwitnie 
- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Ania
Jakoś mi się złożyło
, że lata świetlne temu zgubiłam twój ogród.... jestem z przeprosinami, i zaglądam w rabaty 
Jakoś mi się złożyło
Pozdrawiam
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Aniu ale kolorowo u ciebie.Tak mi się u ciebie podobała róża oczęta wiec sobie ją zamówiłam.Aniu powiedz mi coś na jej temat czy jest bardzo delikatna i jak wysoko rośnie.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kosteczki wygrzane, wypoczęta ,opalona i uśmiechnięta .Teraz wracamy do normalności .Śliznie kwitnie Chewpurplex u mnie na razie nie pokazała drugi raz kwiatu ,ale wszystko przed nią 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Przy takiej pogodzie jak za oknem, chyba żaden upał nie byłby mi straszny.
Do czasu
Ale faktycznie fajnie sie ogląda takie słoneczne zdjęcia
Do czasu
Ale faktycznie fajnie sie ogląda takie słoneczne zdjęcia
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Ja w tym roku również zaliczyłam Chorwację, więc odświeżyłam wspomnienia
Od razu zrobiło mi się cieplej, co przy panującej pogodzie nie było łatwe.
Cieszę się, że ogród nie ucierpiał, ale pewnie i u Ciebie przez ten okres padło.
Od razu zrobiło mi się cieplej, co przy panującej pogodzie nie było łatwe.
Cieszę się, że ogród nie ucierpiał, ale pewnie i u Ciebie przez ten okres padło.
Witam serdecznie.
Reniuniek-Reniu już zapomnialam o opalaniu się.Okropna ta pogoda w kratkę.Ale nie ma co narzekać-woda potrzebna naszym spragnionym roślinom.
Kogro-Grażynko Chewepurplex dalej kwitnie i deszcze nic złego jej nie robią.Dobrze,że ją zamówiłaś.Kolor niesamowity,
Trochę żle posadziłam przy niej powojnik Diana,bo kolorystycznie są prawie jednakowe i zleją się w jedną masę.Chyba go przesadzę(tylko gdzie)
Edulkotku-Maju tak,róże maja tam za gorąco za to inne cuda im rosną wprost fantastycznie.Zauroczyła mnie passiflora ,ktora zajmowła prawie całe przęsło(2,5m)_.Było na co popatrzeć.
Agnieszko jestem ciekawa jaki region wybierzecie w Chorwacji.Ja już planuję gdzie będziemy w przyszłym roku.
Tosieńko widziałam u Ciebie te maleństwa i wiem też co się stało.Szkoda,zawsze to życie i przykro jak coś-ktoś odchodzi.
Róże pięknymi barwami i obfitością kwitnienia przywitały mnie ale już dzisiaj jest tylko mała część tego wysypu.Poucinalam klapnięte i zgnile kwiaty bo urody nie dodawaly.
Jadziu już zapomniałam o wygrzanych kosteczkach
Wczoraj przeprowadzalam szafy-tzn-zawartość-letnie rzeczy zastąpiły jesienne.Okropnie żmudna praca.
Ewcia-temperaturka była cudowna dla starych kości-28-30 stopni.Ranki i wieczory już rześkie tak,że nie męczyłam się nocą-nawet musiałam okrywać się kocem.
Justi to obie się zgubiłyśmy.Muszę się poprawić.Wizyta u Ciebie -murowana.
Margo-Małgoś i ja najchętniej spakowałabym manatki znowu gdzieś w ciepełko się udała.
Od poniedziałku ma być ładniej więc nastawiona jestem opotymistycznie i czekam na słońce.
Heliofitko no to zdjęcia na pulpit i mod razu cieplej-przynajmniej na sercu.W jakim regionie byłaś?
Eukomis-Halinko wiem,że zamowiłaś i ciesz się bo to cudo zdrowe,piękne i nie przemarza.
Reniuniek-Reniu już zapomnialam o opalaniu się.Okropna ta pogoda w kratkę.Ale nie ma co narzekać-woda potrzebna naszym spragnionym roślinom.
Kogro-Grażynko Chewepurplex dalej kwitnie i deszcze nic złego jej nie robią.Dobrze,że ją zamówiłaś.Kolor niesamowity,
Trochę żle posadziłam przy niej powojnik Diana,bo kolorystycznie są prawie jednakowe i zleją się w jedną masę.Chyba go przesadzę(tylko gdzie)
Edulkotku-Maju tak,róże maja tam za gorąco za to inne cuda im rosną wprost fantastycznie.Zauroczyła mnie passiflora ,ktora zajmowła prawie całe przęsło(2,5m)_.Było na co popatrzeć.
Agnieszko jestem ciekawa jaki region wybierzecie w Chorwacji.Ja już planuję gdzie będziemy w przyszłym roku.
Tosieńko widziałam u Ciebie te maleństwa i wiem też co się stało.Szkoda,zawsze to życie i przykro jak coś-ktoś odchodzi.
Róże pięknymi barwami i obfitością kwitnienia przywitały mnie ale już dzisiaj jest tylko mała część tego wysypu.Poucinalam klapnięte i zgnile kwiaty bo urody nie dodawaly.
Jadziu już zapomniałam o wygrzanych kosteczkach
Ewcia-temperaturka była cudowna dla starych kości-28-30 stopni.Ranki i wieczory już rześkie tak,że nie męczyłam się nocą-nawet musiałam okrywać się kocem.
Justi to obie się zgubiłyśmy.Muszę się poprawić.Wizyta u Ciebie -murowana.
Margo-Małgoś i ja najchętniej spakowałabym manatki znowu gdzieś w ciepełko się udała.
Od poniedziałku ma być ładniej więc nastawiona jestem opotymistycznie i czekam na słońce.
Heliofitko no to zdjęcia na pulpit i mod razu cieplej-przynajmniej na sercu.W jakim regionie byłaś?
Eukomis-Halinko wiem,że zamowiłaś i ciesz się bo to cudo zdrowe,piękne i nie przemarza.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zimno, ale póki nie będzie przymrozków, można cieszyć się ogrodem
Artemis pracuje wytrwale na miano mojej ulubienicy, choć zaczynam się martwić o to, czy dobrze przezimuje. Chopin jest piękną różą, ale co wiosnę tnę nisko i się zamartwiam, czy przeżyje.
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jeszcze kwitną kwiaty, więc trzeba się cieszyć każdą taką chwilą.
Chociaż jakoś w tym roku szybko ta jesień nadzeszła
Chociaż jakoś w tym roku szybko ta jesień nadzeszła
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu róże kwitną Ci przepięknie i jeszcze widać całą masę pąków.... jeśli pogoda dopisze to będziesz miała jeszcze długo, cudne różane obrazy 
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aniu a co mogłabyś polecić na pierwszy wypad?
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Aniu ja leciałam samolotem do Dubrownika, a potem objazdówkaan-ka pisze: Heliofitko W jakim regionie byłaś?
Poza tym drugi tydzień spędziłam w Czarnogórze, więc miałam trochę czasu, aby zachwycić się tym regionem
Kiedy patrzę na to co wyprawia się za oknem, to od razu mam ochotę, aby spakować walizki i tam wrócić

[/URL]