, no może bardzo pozna wiosna
 , no może bardzo pozna wiosna   .
 .wszystko od razu zakwita, ale i tez szybko przekwita. Nie mam czasu się nacieszyć.
Mam nadzieje ze i u was jest ciepło i kolorowo.

Nowa róża peace and love, bardzo zdrowa, spory krzak i pachnie !

klematis "pillu"

pnaca ignoletta, ktora bardzo nie lubie, czas ja...

Moje kurki,

Moja ukochana betty boop, szkoda ze nie pachnie

angielka

liana american pillar, kwitnie bardzi obficie , bardzo zdrowa. szkoda ze kwitnie tylko raz .

Dla Danusi, Yves Piaget . Jakos się podniósł, aż wierzyć mi się nie chce , miał paść ale się nie poddał. proszę jaka niespodzianka

Musze dodać ze sie leciutko rozczarowałam. Kolor jest wyblakły róż, i kwiat się bardzo szybko otwiera i przekwita.

Baron girod de l'ain. Jak na razie dwa kwiaty, czekam na więcej.

No i blue eyes, trochę choruje, ale jak na razie dobrze rośnie.

. Wiesz, że zakochałam się u Ciebie w dwóch różach jedną udało mi się zdobyć w zeszłym roku takie 10cm maleństwo na własnych korzeniach, nie wierzyłam, że w ogóle przezimuje, a ona nie dość, że dała radę to zakwitła i ma białą obwódkę, normalnie szok, ale jestem szczęśliwa
. Wiesz, że zakochałam się u Ciebie w dwóch różach jedną udało mi się zdobyć w zeszłym roku takie 10cm maleństwo na własnych korzeniach, nie wierzyłam, że w ogóle przezimuje, a ona nie dość, że dała radę to zakwitła i ma białą obwódkę, normalnie szok, ale jestem szczęśliwa  , a jak tam moja druga pięknotka w ogóle jej nie pokazujesz.
, a jak tam moja druga pięknotka w ogóle jej nie pokazujesz. sezon się skończył , zostały tylko resztki.
 sezon się skończył , zostały tylko resztki. 

. Masz piękny ogród w ciekawej lokalizacji no i... róże. American Pillar ma bardzo ładne kwiaty
 . Masz piękny ogród w ciekawej lokalizacji no i... róże. American Pillar ma bardzo ładne kwiaty 

.
. 

Znalazłam kilka godnych pokazania zdjec, pochwale się chociaż tym co uroslo.
 Znalazłam kilka godnych pokazania zdjec, pochwale się chociaż tym co uroslo.