no a moja datura to całkiem ma się dobrze mimo że gubi liście to znów zakwitnie
a to jeden z mieszkańców mojej działeczki chyba lubi marchewke,ale chyba jej nie je, co on tam robi? to nie wiem
Witam,Zosiu;dzięki za odwiedziny.Gnany ciekawością odwiedziłem Wasz ogródek.Widzę,że woda spłynęła lub wsiąkła w ziemię.Czy domek dużo ucierpiał,bo widziałem,że stał w wodzie.Pięknie zagospodarowałaś ten kawałek ziemi,śliczne kwiaty.Ale śliweczki nie zauważyłem.Cieszę się że wyszliście na prostą.Z przyjemnością będę Was odwiedzał.Pozdrawiam.Ryszard
Witaj Zofio
Roślinki wyglądają jakby nie widziały powodzi, na szczęście
No właśnie fretka czy tchórzofretka? I jak sobie radzisz ? Dosyć żywiołowa chyba jest
Poluje na robale jaszczureczka Super, że udało Ci się ją złapać w kadr, gratulacje
Witaj Mario i Monisiu to jest fretka moja kotka bardzo lubi się bawić z miki czyli fretką ale żeby zrobić fotkę to by musiał jakiś profesjonalista i mi się jeszcze nie udało.Dzięki za odwiedziny
Witajcie muszę się jeszcze czymś pochwalić to jest ulubiony owoc mojegoJózia prawdopodobnie jest to japońska gruszka do nazw to nie mam głowy, nigdy nie zapamiętam a to sami wiecie waga jego to 70dkg.
zofia majowska pisze:Witajcie muszę się jeszcze czymś pochwalić to jest ulubiony owoc mojegoJózia prawdopodobnie jest to japońska gruszka do nazw to nie mam głowy, nigdy nie zapamiętam a to sami wiecie waga jego to 70dkg.