Wbrew pozorom słońca wcale nie jest tak mało i mimo wszechobecnego igliwia wiele roślin da się z powodzeniem uprawiać. Wieczorem wkleję trochę zdjęć i uzupełnię podpisy pod już zamieszczonymi. Przywiązuję dość dużą wagę do nazw odmian, przynajmniej wiadomo, co się ma i czego szukać
Leśny ogród Moni68 cz.1
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszystkim serdecznie dziękuję za odwiedziny i miłe wpisy
Wbrew pozorom słońca wcale nie jest tak mało i mimo wszechobecnego igliwia wiele roślin da się z powodzeniem uprawiać. Wieczorem wkleję trochę zdjęć i uzupełnię podpisy pod już zamieszczonymi. Przywiązuję dość dużą wagę do nazw odmian, przynajmniej wiadomo, co się ma i czego szukać
Witaj Moniczko
Muszę i ja się wreszcie odezwać
.
Przechadzam się po Twoim ogrodzie niemalże codziennie i to od dłuższego czasu ( pewne forum z afrykańskim wątkiem
) . Tak mi tu dobrze ,że nie chce mi się pisać , Twój ogród działa tak jakoś uspokajająco ,że człek by tak sobie siadł i się tylko rozglądał .
Wiem ,że jesteś cudowną ,wspaniałą, spokojną osobą i to wszystko przeniosłaś do leśnego ogrodu , niesamowite
.
Buźki i cudownych snów Małgosia-23MARGO
Muszę i ja się wreszcie odezwać
Przechadzam się po Twoim ogrodzie niemalże codziennie i to od dłuższego czasu ( pewne forum z afrykańskim wątkiem
Wiem ,że jesteś cudowną ,wspaniałą, spokojną osobą i to wszystko przeniosłaś do leśnego ogrodu , niesamowite
Buźki i cudownych snów Małgosia-23MARGO
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.