Właśnie teraz gdy wszystko już przekwitło, róże wciąż czarują urodą i zapachem
 Właśnie teraz gdy wszystko już przekwitło, róże wciąż czarują urodą i zapachem 
W przyszłości na pewno będę miała różany ogród, a na razie się wstrzymuje z braku miejsca. Na moim poletku doświadczalnym stawiam na byliny, szczególnie liliowce i irysy.
A co do zakupów u Bogdana na All to mój pierwszy raz i nie przywiązuję uwagi co do odmian. Faktycznie róże są u niego tanie.
Ważne by były zdrowe. Zobaczymy
 , a jak przyjadą to się pochwalę.
 , a jak przyjadą to się pochwalę.Maska - Dziękuję, trochę odmian się uzbierało i właśnie irysy i liliowce najbardziej kocham.
Nasiona liliowców zamierzam wysiać
 Eksperymentalnie - pierwszy raz. A co wyjdzie to wyjdzie
 Eksperymentalnie - pierwszy raz. A co wyjdzie to wyjdzie 
AgaNet - dokładnie, zawsze należy się cieszyć tym co się ma

Pamiętam jak dziś, gdy skakałam z radości kiedy z rodzicami kupiłam małą działeczkę nad jeziorkiem. To było moje pole doświadczalne, bo składałam papiery na wydział ogrodnictwa
 Maleńki ogródek tez mi wystarczał kiedy mieszkałam za granicą.
 Maleńki ogródek tez mi wystarczał kiedy mieszkałam za granicą.No a teraz mam większy ... a i może dobrze, że wymarzonych hektarów nie mam, bo wolnego czasu to jak na lekarstwo

e-genia - moja mama mówi to samo
 Małe ogródki są urokliwe, bo zazwyczaj strasznie wypieszczone, a na dużych czasu i rąk do pracy nie ma. Najbardziej nie lubię kosić trawy
 Małe ogródki są urokliwe, bo zazwyczaj strasznie wypieszczone, a na dużych czasu i rąk do pracy nie ma. Najbardziej nie lubię kosić trawy   
 kogra - teraz już coraz mniej kwiatków na ogródku
 Zostały asterki, cynie, zawilce, róże i niedobitki innych... Dziś wkleję kolejną porcję.
 Zostały asterki, cynie, zawilce, róże i niedobitki innych... Dziś wkleję kolejną porcję.ElleBelle - dziękuję bardzo
 Przydał by się gumowy ogród - to marzenie każdego ogrodnika
  Przydał by się gumowy ogród - to marzenie każdego ogrodnika   

Robi się coraz zimniej
 Robi się coraz zimniej   A niedługo zaczniemy marzyc o wiośnie.
 A niedługo zaczniemy marzyc o wiośnie.