Witajcie
Jakoś ostatnio nie mam weny do pisania

Cichaczem śledze Wasze wątki, chociaż nie wszystkie, niestety, ogranicza mnie czas
Złożyłam zamówienie u Ewci na róże

W tym tygodniu będą u mnie
Zaległe fotki
Dokupiłam kolejne worki kory
Na różance zrobiło się przejrzyście
Przedłużyłam dalej rząd małych iglaczków a przed nimi rosną sasanki
Dosadziłam białe dzwonki i za nimi będą posadzone trzy niskie róże
Za Nostalgią i Schneewalzerem będą posadzone dwie wysokie róże a przed posadze trzy niskie o których pisałam wcześniej
Pociągne dalej rząd w lini obok czarwonej nn
Sylwiu róże zamówiłam u Ewci z fotum, wszystkie moje róże są od niej
Różanka będzie się powoli zapełniać, ale już nie dopuszczę do takiego misz-maszu
Miłego poniedziałku.
Aguś nio, totalna
rozwalanka, mam tylko nadzieje, że będzie ładniej niż poprzednio

Co myślisz o moim planie......wiem, że róże nie robią na tobie wrażenia.....myślałam jeszcze nad jakimiś iglakami zamiast róż........
Buziaczki
Halinko u mnie już przesadzanie prawie dobiegło końca, ale mam jeszcze sporo bylin nie posadzonych. Znajomy miał po nie przyjechać i chyba zapomniał

Dobrze, że pada deszcz, to nie zmarnieją. U ciebie rewolucja będzie wiosną, mam nadzieje, że pracownicy nic ci nie zniszczą!
Pozdrawiam
Aniu już są nowe fotki
Udanego urlopu.
Marysiu witam cię w moim zielonym kwadracie
Cieszę się, że do mnie zajrzałaś

Ścieżki dopiero powstają, ale zapraszam na spacerek po nich .
Staram się jak mogę upiększyć mój ogródek, co sprawia mi dużo radości a czasami bólu pleców hihihi. Prawie wszystkie hortensje kupiłam w tamtym roku, cudnie kwitną i się przebarwiają. Przygoda z różami też trwa od zeszłego roku, to wszystko pod wpływem forum

Bardzo się ciesze, że tu trafiłam!
Miłego dnia.
Beatko u mnie już szał się skończył, teraz tylko co nieco wsadzę
Pozdrawiam
Ewciu i co? Udało ci się poszaleć z różami?
Ja jeszcze chciałam przedadzić Nostalgie, ale szkoda było mi ruszać tak ładnego krzaka

Buziaczki.