Działka na Kaszubach - siódmy rok na Forum
Re: Działka na Kaszubach - siódmy rok na Forum
No, wstyd mi, że tak dawno nie zagladalam, a tu same rarytasy! Troki - bardzo malownicze! Kraniku zazdroszczę z glebokości serca
bo ja ciągam albo wąż albo wózek z wężem i mnie to wkurza
No, a mieczyki sa wybitne, rzekłabym! Naprawde bardzo, bardzo! 
Bea
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Przepiękna wyprawa ....potem pozostają fajne i interesujące wspomnienia oraz masa ciekawych poznanych rzeczy.
Mieczyki jeszcze piękne kwitną (chowaj je) bo dzisiaj wieje - moje połamało

Mieczyki jeszcze piękne kwitną (chowaj je) bo dzisiaj wieje - moje połamało
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
anka93 - no nie powiem, trochę czasu to zajęło...tym bardziej, że kamyczki zbierałam własnoręcznie na świeżo wykoszonym polu
Kasiu - wiesz, u mnie to nigdy się kałuże nie robiły...każda ilość wody wsiąka w grunt z prędkością światła...Za to trawsko i inne zielsko obrastało ten kran i było tam paskudnie.
Tak - dzika różyczka wprowadziła się tam sama, a ja ją troszkę pielęgnuję. Przecież nie będę gościa sekatorem traktowała
. Przycinam tylko gałązki - o które można by się podrapać podczas korzystania z kranu.
Ewo - to raczej żwirek nie mozaika. Chociaż myślę, że mogłabym poukładać kamyczki w jakiś ciekawy ornament - jak na tej ścieżce, którą podziwiałam ostatnio w Twoim wątku.
Beo - ja też ciągam i wąż i takiż wózek jak piszesz. on jest właśnie przypięty do tego kranu.
Mieczyki pochodzą od koleżanki z naszego forum i to są niedobitki - bo większość zeżarły mi nornice
Agnieszko - moje częściowo też
nawet przywiązanie do podpórek nie pomogło. W poniedziałek calutki dzień lało i wiało - i takie niestety skutki.
Przed domkiem - iglakowo-chryzantemowo-jesiennie...

Astry

Zimowity na białej rabatce

Kasiu - wiesz, u mnie to nigdy się kałuże nie robiły...każda ilość wody wsiąka w grunt z prędkością światła...Za to trawsko i inne zielsko obrastało ten kran i było tam paskudnie.
Tak - dzika różyczka wprowadziła się tam sama, a ja ją troszkę pielęgnuję. Przecież nie będę gościa sekatorem traktowała
Ewo - to raczej żwirek nie mozaika. Chociaż myślę, że mogłabym poukładać kamyczki w jakiś ciekawy ornament - jak na tej ścieżce, którą podziwiałam ostatnio w Twoim wątku.
Beo - ja też ciągam i wąż i takiż wózek jak piszesz. on jest właśnie przypięty do tego kranu.
Mieczyki pochodzą od koleżanki z naszego forum i to są niedobitki - bo większość zeżarły mi nornice
Agnieszko - moje częściowo też
Przed domkiem - iglakowo-chryzantemowo-jesiennie...

Astry

Zimowity na białej rabatce

- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Oj podoba mi się ta Twoja jesień
Piękne chryzantemki,zimowity,asteki
- amba19

- constancja

- Od: 5 sie 2012, o 23:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiesz co Ambuś...... gdybym była nornicą to z całą pewnością zeżarłabbym ten rósoffy.
Jesienią się nie przejmuj. To tylko oznacza, że bliżej do wiosny, a potem znów lato.
Aaaa....... zapomniałam napisać, że wspaniale pokazałaś biel ziemowitów. Gapiłam się na nie pół godziny i dopiero swąd dochodzący z okolic kuchni wyrwał mnie z tego gapienia.
Jesienią się nie przejmuj. To tylko oznacza, że bliżej do wiosny, a potem znów lato.
Aaaa....... zapomniałam napisać, że wspaniale pokazałaś biel ziemowitów. Gapiłam się na nie pół godziny i dopiero swąd dochodzący z okolic kuchni wyrwał mnie z tego gapienia.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
- amba19

Ewo-Constancjo - A ja mam jeszcze bardziej apetyczny egzemplarz. Wygląda jak mus jagodowy z waniliowym sosem. Poszukam fotki i wstawię ale jutro, bo dzisiaj późno i mi się nie chce. Na jutro zaplanowałam koszenie - więc pewnie będę siedzieć przy kompie, bo ostatnio jakoś niespecjalnie lubię kosić
Taaaa...po jesieni jest zima( nie lubię
bo śnieg, ślisko, zimno i trzeba całą furę ciepłych ciuchów nałożyć żeby z domu wyjść) a po zimie wiosna( lubię
bo słońce, dzień dłuższy i fajne kwiatuszki kwitną) no i na działkę można pojechać chociaż na jeden dzień.
Zima ma tylko jedną zaletę. Więcej czasu na FO
Tę biel zimowitów to mój starożytny aparat był uprzejmy pokazać
nie ma w tym za wiele mojej zasługi
Gilu - witaj na Kaszubach! Fotka z wrzosami fajna - ale ta z białą ławeczką i przecudnej urody hortensją
Ja marzę o takiej ławce, pięknym trawniku....a o takiej hortensji - to nawet marzyć nie śmiem, bo na pewno u mnie nie urośnie.
W związku z tym dziękuję Ci za to zdjęcie
Chociaż sobie popatrzę jak mnie chandra jakowaś dopadnie 
Taaaa...po jesieni jest zima( nie lubię
Zima ma tylko jedną zaletę. Więcej czasu na FO
Tę biel zimowitów to mój starożytny aparat był uprzejmy pokazać
Gilu - witaj na Kaszubach! Fotka z wrzosami fajna - ale ta z białą ławeczką i przecudnej urody hortensją
Ja marzę o takiej ławce, pięknym trawniku....a o takiej hortensji - to nawet marzyć nie śmiem, bo na pewno u mnie nie urośnie.
W związku z tym dziękuję Ci za to zdjęcie
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
Marysiu
jeszcze jest lato przynajmniej w ciągu dnia, bo wieczorem temperatura spada do 10-9 stopni.
Są i powroty i wyjazdy - ale to też ma swoje dobre strony> pięknie mieczyki - moje poległy po deszczach
Są i powroty i wyjazdy - ale to też ma swoje dobre strony> pięknie mieczyki - moje poległy po deszczach
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Ambo-początki jesieni z bielą zimowitów piękne!
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miło oglądać zimowity
... szczególnie białe bo u mnie one jeszcze nie kwitną...
Miłego dnia !

Miłego dnia !
- amba19

AGNIESZKO - babie lato
W dzień przepięknie a wieczorem rozpalamy już w kominku. Dzisiaj chyba przyniosę ze strychu elektryczny kaloryferek do łazienki coby higienę zachowywać w jakiejś ludzkiej temperaturze
EWO - jesień ma wiele uroków, tylko szkoda, że o niej zima następuje i ja ciągle o tym myślę
MARPO - to znaczy, że u Ciebie jeszcze pełnia lata....zazdroszczę
Pełne kosmosy. W tym roku mam tylko różowe i dopiero zaczynają kwitnąć

EWO - jesień ma wiele uroków, tylko szkoda, że o niej zima następuje i ja ciągle o tym myślę
MARPO - to znaczy, że u Ciebie jeszcze pełnia lata....zazdroszczę
Pełne kosmosy. W tym roku mam tylko różowe i dopiero zaczynają kwitnąć

- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
Cudowne kosmosy
no tak farelka
Marysiu - moje kosmosy posiane na wiosne nie wzeszły, ciekawe czemu - rudbekie i jeżówki tak nawet kwitną kosmosy nie
Marysiu - moje kosmosy posiane na wiosne nie wzeszły, ciekawe czemu - rudbekie i jeżówki tak nawet kwitną kosmosy nie
- a_nie

- Od: 31 mar 2011, o 12:16
No może to już nudne, ale po raz kolejny muszą głośno westchnąć i wyartykułować OCHY i ECHY. Marysiu twoje zdjęcia są przecudne
, pięknie oddane kolory i to niesamowite tło jakie powstaje na Twoich ujęciach makro. Ostatnie zdjęcie -PRZECUDNE!!!!!!!
Zaczęłam czytać trochę o fotografii, bo nie jestem zadowolona z moich ujęć robionych w programie automatycznym. Czy ty ręcznie ustawiasz- przesłonę, ISO, balans bieli- na razie to dla mnie chińszczyzna- ale zaczynam eksperymenty.
Zaczęłam czytać trochę o fotografii, bo nie jestem zadowolona z moich ujęć robionych w programie automatycznym. Czy ty ręcznie ustawiasz- przesłonę, ISO, balans bieli- na razie to dla mnie chińszczyzna- ale zaczynam eksperymenty.
- Mufka

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Witaj Marysiu, zajrzałam nacieszyć oczy mieczykami, bo moje już przekwitły, a tu jeszcze w gratisie, piękne białe zimowity i kosmosy
Zdjęcia prześliczne !
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4