Uwielbiam je ...ostatnio dostałam od Marzki podobny ,ale kwitnie na limonkowo i ma ciut jaśniejsze liście
 Uwielbiam je ...ostatnio dostałam od Marzki podobny ,ale kwitnie na limonkowo i ma ciut jaśniejsze liście   Muszę jeszcze dorwać takiego jak Twój
 Muszę jeszcze dorwać takiego jak Twój   
 Cudowne są jesienne rabaty ...takie nasycone ,pełne koloru po prostu piękne

Buziaki!

Uwielbiam je ...ostatnio dostałam od Marzki podobny ,ale kwitnie na limonkowo i ma ciut jaśniejsze liście
 Uwielbiam je ...ostatnio dostałam od Marzki podobny ,ale kwitnie na limonkowo i ma ciut jaśniejsze liście   Muszę jeszcze dorwać takiego jak Twój

muszę coś z tym zrobić!!!
 muszę coś z tym zrobić!!!

, zachwycające rozchodniki i wrzosy
 , zachwycające rozchodniki i wrzosy  , a hibiskusy błotne cudo
 , a hibiskusy błotne cudo  .
 .

Bardzo je lubię
 Bardzo je lubię   Są bezobsługowe i świetnie komponują się większością roślin w moim ogrodzie
 Są bezobsługowe i świetnie komponują się większością roślin w moim ogrodzie  

Ten rozchodnik to chyba Matrona ? a polecam Wam też PURPLE EMPERORmm-complex pisze:Ale piękny rozchodnikUwielbiam je ...ostatnio dostałam od Marzki podobny ,ale kwitnie na limonkowo i ma ciut jaśniejsze liście

Cudowne są jesienne rabaty ...takie nasycone ,pełne koloru po prostu piękne
Buziaki!

takie tam widoki też śliczne!!!
  takie tam widoki też śliczne!!! 

. To jesteśmy umówione z rozchodnikami na wiosnę. Też postaram sie pamiętać i przypomnieć na wiosnę.
 . To jesteśmy umówione z rozchodnikami na wiosnę. Też postaram sie pamiętać i przypomnieć na wiosnę.  
  Tylko nie każdy z jednakowym spokojem znosi widok tych pracowitych stworzeń. Dlatego w trosce o nerwy forumek, nie robię portretów pająkom.
 Tylko nie każdy z jednakowym spokojem znosi widok tych pracowitych stworzeń. Dlatego w trosce o nerwy forumek, nie robię portretów pająkom.   Ale spróbuję to zmienić i uwiecznic na fotografii jakiegoś spidera.
 Ale spróbuję to zmienić i uwiecznic na fotografii jakiegoś spidera. 
  Muszę wreszcie  poszukać traw wytrzymałych na suszę. Może znasz takie? Hibiskus bagienny polecam, jest już tyle kolorowych odmian do wyboru.
 Muszę wreszcie  poszukać traw wytrzymałych na suszę. Może znasz takie? Hibiskus bagienny polecam, jest już tyle kolorowych odmian do wyboru.  

I znów muszę zaczynać od początku...
 I znów muszę zaczynać od początku...  

Ale boję się, że ktoś potraktuje i zapomni jako chwasta
  Ale boję się, że ktoś potraktuje i zapomni jako chwasta