Kwitnące cudo! Cz.1
- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O rany Krzyśku! W takim razie wielka buźka za Twoje poświęcenie!
Wiem, co to znaczy wstać na wcześniejszy autobus!
A tu jeszcze chwilkę poświęciłeś - bo i widoczki, i liście, i kora, i owoce!
Giga! Gratulacje za złotko!
A te zdjęcia to? Napisz proszę skąd one są.
Widzę, że już sprawa się wyjaśniła...
Faktycznie - smutny widok ...
Wiem, co to znaczy wstać na wcześniejszy autobus!
A tu jeszcze chwilkę poświęciłeś - bo i widoczki, i liście, i kora, i owoce!
Giga! Gratulacje za złotko!
A te zdjęcia to? Napisz proszę skąd one są.
Widzę, że już sprawa się wyjaśniła...
Faktycznie - smutny widok ...
Pozdrawiam serdecznie
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- krzysiek86

- Kontakt:
Krzysiu ja przychodzę tu zawsze jak dostaje powiadomienie... a więc zawsze jak ktoś coś napisze. Napatrzę oczy, duszę i wydaje się, że i humor się poprawia.
ale.. dziś się odzywam bo po prostu po pierwsze chcę Ci powiedzieć, że tu jestem cały czas a po drugie podziękować za to co robisz. To jest naprawdę pięĸne.
ale.. dziś się odzywam bo po prostu po pierwsze chcę Ci powiedzieć, że tu jestem cały czas a po drugie podziękować za to co robisz. To jest naprawdę pięĸne.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Kwitnące cudo
Krzysiu;mimo deszczu,udało Ci się zrobić piękne fotki.Spodek mógłby być drugim herbem Katowic,ze względu na rozpoznawalność.Wieżowiec Altus,chyba niedawno wybudowali?.ładny gmach,co tam się mieści?.Na jednym zdjęciu jest chyba fontanna,czy tak?.Platany ładne.
Wisienko;piękna aleja platanów ze Szczecina.Jak będę miał fotki ze starówki to przekażę.
zdjęcia gigi z Kosowa wstrząsające,efekt bezmyślnej wojny.A zaczyna się w Gruzji.
Lepiej żyć w świecie przyrody.
wkleję coś z botanika.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.

Wisienko;piękna aleja platanów ze Szczecina.Jak będę miał fotki ze starówki to przekażę.
zdjęcia gigi z Kosowa wstrząsające,efekt bezmyślnej wojny.A zaczyna się w Gruzji.
Lepiej żyć w świecie przyrody.
wkleję coś z botanika.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard.

Zobaczcie co Józef pokazał http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?p=416380
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
To co Jozef pokazal jest przepiekne mialam kiedys te zdiecia (dostalam mailem i glupia usunelam).Dzis robilam "polowanie "obiektywem na koliberka ale niestety fotki wyszly mi fatalne,przeciez to tak szybko sie porysza ze ciezko uchwycic,wiec przepraszam za jakosc.
a tu jeszcze raz czyzyk tez dzis staral sie pozowac (zdiecie z mocnego zblizenia)

i podlot wrobla ktorego mama karmila przez 2 dni na moim drzewku

a tu jeszcze raz czyzyk tez dzis staral sie pozowac (zdiecie z mocnego zblizenia)

i podlot wrobla ktorego mama karmila przez 2 dni na moim drzewku

- krzysiek86

- Kontakt:
Świetne zdjęcia pokazujecie, cieszę się że wszyscy je tak chętnie tutaj wklejają
Coma - fakt to jest straszne jak tak można traktować zwierzęta i ja też uważam że wojna jest bezsensowna.
Rysiu - Altus stoi już jakieś 4 lata mieszczą się tam biura, a na dole są drogie sklepy i znane kawiarnie i kino sieci helios i teraz niedawno otwarli tam trójwymiarowe kino, już drugie w Katowicach. Za niedługo budynek będzie miał konkurencje bo zaczną budowę silesia taower, jupiter plaza, wieżowca 200metrowego LC Corp i Rang progress. Same biura ale co za tym idzie piękne otoczenie.
A by, zapomniał Marta kolibry świetne

Coma - fakt to jest straszne jak tak można traktować zwierzęta i ja też uważam że wojna jest bezsensowna.
Rysiu - Altus stoi już jakieś 4 lata mieszczą się tam biura, a na dole są drogie sklepy i znane kawiarnie i kino sieci helios i teraz niedawno otwarli tam trójwymiarowe kino, już drugie w Katowicach. Za niedługo budynek będzie miał konkurencje bo zaczną budowę silesia taower, jupiter plaza, wieżowca 200metrowego LC Corp i Rang progress. Same biura ale co za tym idzie piękne otoczenie.
A by, zapomniał Marta kolibry świetne
Kwitnące cudo
Zdjęcia Józka są niesamowite,aż się wierzyć nie chce,co można zrobić z roślinami.Chociaż piękne zegary oglądałem,kiedyś w Ciechocinku.Uważam,podobnie jak Agnieszka,aby te zdjęcia przerzucić do Krzysia.
Krzysiu;to niedługo Katowice dorobią się wspaniałych budynków,może Będziesz mógł je upamiętnić na fotce.Pożyjem uwidzim.
Jadziu bardzo lubię Jaskółki,ale pod dachem ,bym ich nie chciał.Wiesz o co mi chodzi.
Wkleję parę fotek z botanika.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard

Krzysiu;to niedługo Katowice dorobią się wspaniałych budynków,może Będziesz mógł je upamiętnić na fotce.Pożyjem uwidzim.
Jadziu bardzo lubię Jaskółki,ale pod dachem ,bym ich nie chciał.Wiesz o co mi chodzi.
Wkleję parę fotek z botanika.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard

- krzysiek86

- Kontakt:
Witajcie serdecznie, miło Was widzieć.
Wisienko to wszystko w Katowicach w centrum ale co z tego wyjdzie się okażę.
Jest takie forum gdzie piszą o wszystkich inwestycjach na Górnym Śląsku jak chcesz podam Ci link
to sobie poczytasz i pooglądasz jakby Cię to interesowało.
Jadziu witaj serdecznie, fajnych masz tych mieszkańców pod dachem,
ale też bym się zastanawiał czy to dobre miejsce. Rozumie pogląd Rysia
Rysiu jak zwykle fotki rewelacyjne, że też ja już nie mam żadnych warty pokazania.
Została reszta z Krakowa to może dodam zaraz jak odpisze na wszystkie e maile

Wisienko to wszystko w Katowicach w centrum ale co z tego wyjdzie się okażę.
Jest takie forum gdzie piszą o wszystkich inwestycjach na Górnym Śląsku jak chcesz podam Ci link
to sobie poczytasz i pooglądasz jakby Cię to interesowało.
Jadziu witaj serdecznie, fajnych masz tych mieszkańców pod dachem,
ale też bym się zastanawiał czy to dobre miejsce. Rozumie pogląd Rysia
Rysiu jak zwykle fotki rewelacyjne, że też ja już nie mam żadnych warty pokazania.
Została reszta z Krakowa to może dodam zaraz jak odpisze na wszystkie e maile
- krzysiek86

- Kontakt: