W stronę słońca -

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
doroteczkaa
100p
100p
Od: 11 lip 2013, o 16:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W stronę słońca -

Post »

Pieknie jak zawsze
Pozdrawiam
Nie musze być idealna..!... Wystarczy, ze jestem wyjątkowa!

W Ogrodzie Panny D.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Strasznie ryzykujesz zapraszając mnie śliweczki bo nic nie zostać ;:306 Jestem strasznym śliweczkowym łakomczuchem.
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Was dziewczyny w ten wietrzny dzisiaj dzień ;:222
Ani to słońce ani żeby popadało to by trochi roślinki odżyły,a tu buro,ponuro i ten wiatr.
W weekend zapowiadało się,że coś już pokropi nawet zaczęło już padać ale i no spadło kilka kropelek co nawet na ziemi widać nie było ;:185 a ciemne chmury goniły się po niebie...
Wiec działam dzisiaj akcja powidła!!! ;:137

Gosiu niczym się nie martw! Ja tego roku ani jednego słoiczka ogórków nie zrobiłam ;:185 takie jakieś marne miałam w tym roku ,że i tak się dziwiłam że do obiadu miałam chociaż kilka sztuk :shock:
Tyle i no że śliwek w tym roku mam to działam z nich powidła :D bez czarny u Mnie rośnie jakoś tak koło ogrodzenia reszta to właśnie koło lasu lub przy drogach...
Dorotko to i tak dobrze!!! ;:306 Z każdym następnym rokiem będzie coraz więcej i więcej!!!
U Mnie na pewno za to za rok śliwek nie będzie ;:185 przeważnie tak mam że co dwa lata mam taki wysyp na wszystkich śliwach ... Od czego to zależy to nie wiem? W tym roku jabłek oj nie mam może tak na jednej jabłonce jak pół wiadra będzie owoców to góra haahaa :D a reszta nic a nic nie ma...
Gosiaczku o to dużo!!! Ja właśnie jeszcze papryki nie robiłam ;:185 hmmm...może bym sobie kupiła na jarmarku taką paprykę i zrobiła przetwory :tan muszę pomyśleć nad tym!
O tak o wiele lepsze są przetwory zrobione w domowym zaciszu ;:215 mniam,mniam!!!
Dorotko dziękuję bardzo ;:196
Joasiu zaryzykuję haahaa ;:306 już kilka słoiczków powideł mam to możemy się objadać!! :;230 Jak braknie u Mnie to pójdziemy gdzie do kogo innego na sad rzecz jasna na degustację i no ;:306 ...
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Reniu to się napatrzyłam i mam ochotę na śliwaczkę , :)
Awatar użytkownika
byna
500p
500p
Od: 18 maja 2009, o 19:18

Post »

gosiaczek12a11 pisze:Widzisz ty już zrobiłaś ;:138 ja byłam zobaczyć ale jeszcze dużo zielonych kuleczek musi bardziej dojrzeć . Za to jutro będę zaprawiać paprykę. Od niedawna jestem gospodynią domową , wraz z nowym rokiem duże zmiany , zmiany na lepsze. I doszłam do wniosku że lubię gotować lubię zaprawiać , lubię być tak zwaną kurą domową ;:306
Nie kura domowa tylko home menager ;:306 albo major domus ;:306 .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Gosiu niczym się nie martw! Ja tego roku ani jednego słoiczka ogórków nie zrobiłam takie jakieś marne miałam w tym roku ,że i tak się dziwiłam że do obiadu miałam chociaż kilka sztuk
Reniu to tak jak u mnie dwa razy siane i dwa razy sadzone i na grządkach nic , a w tunelu to teraz trochę rosną, może przed przymrozkami słoik własnych zrobię ;:306 co to za rok :?: w poprzednich koszykami ogórki z tunelu przynosiłam ;:65
Śliwek niestety własnych nie mam, ale kupię i powidła obowiązkowo!
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Reniu jak na s jaki chłop w sadzie na "degustacji " złapie ?Uwaga komunikat Jutro lepsza pogoda proszę dziś zrobic przygotowania do jutrzejszych prac ogrodowych. ;:108
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

Witam Was dziewczynki!!! ;:196
Wieje dzisiaj coś w nocy musiało pokropić,ale marnie bo pod gałązkami drzew to ani kropli ;:185 nadal sucho i ten wiatr!!!
Ale Mnie dzisiaj miła niespodzianka spotkała!!! ;:1
Micha to mi się tak cieszy cały czas że ho,ho!! A to wszystko dzięki Marysi ( Maska ) ;:cm piękne kwiaty dostałam.Po otwarciu paczki szoku doznałam ;:oj ;:oj aż tyle!!!?
Miały być tylko irysy a tu tyle kwiatów! ;:oj Dziękuję Ci bardzo kochana,no nie wiem jak Ci mogę podziękować po prostu jestem jeszcze cały czas w szoku haaahaa ;:306

Reniu zapraszam!
byna pisze:
gosiaczek12a11 pisze:Widzisz ty już zrobiłaś ;:138 ja byłam zobaczyć ale jeszcze dużo zielonych kuleczek musi bardziej dojrzeć . Za to jutro będę zaprawiać paprykę. Od niedawna jestem gospodynią domową , wraz z nowym rokiem duże zmiany , zmiany na lepsze. I doszłam do wniosku że lubię gotować lubię zaprawiać , lubię być tak zwaną kurą domową ;:306
Nie kura domowa tylko home menager ;:306 albo major domus ;:306 .
Grażynko ;:306 ;:306 doooobre! A jak to bosko brzmi - home menager! ;:215
Marysiu ten rok jest jakiś dziwny ;:218 deszcze to znów susze ni to to ni to tamto ;:306 a zbiory jakieś marne ogórków to wcale! Eeee to w tunelu może co do zimy jeszcze zdąży urosnąć chociaż na jeden marny słoiczek! Mi to już wszystko padło pasowało by skopać grządkę bo i no ptaki straszy haaahaa ;:306
Joasiu jak nas jaki chłop zobaczy to wtedy choduuuu ile siły w nogach haaahaa ;:306 a potem będziemy się kończyć gdzieś na miedzy - brak kondycji,u Mnie to gwarantowane... :;230
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

Muszę Wam się pochwalić roślinkami które dostałam od Marysi :tan

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dziękuję!!!! ;:196
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Ale będziesz miała sadzenia ,ho ,ho .Tylko ci pozazdrościć .Ja uwielbiam sadzić rośliny ,to jest chyba najprzyjemniejsza czynność w ogrodzie .Piękne wyhodowałaś sobie owoce ,paluszki lizać ;:168
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

Rozalko o tak sadzenia będę mieć! ;:224 Ale co fakt to fakt zgadzam się z Tobą kochana sadzenie nowych roślinek to wspaniała rzecz! :tan
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Reniusia tak to już z nami jest nowa roślinka i wiele radości,buziaczki ;:196
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

Reniu radość ogromna!!! ;:1
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Reniu to fakt zasadzi człowiek i czeka jaką niespodziankę sprawi mu dana roślinka.Pozdrawiam Ala
Pozdrawiam Alicja
123katex
1000p
1000p
Od: 22 maja 2013, o 20:16

Post »

Same cudności , a na drugi rok dopiero będzie radocha jak będą kwitły. :heja :heja
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”