Mam coś takiego nie wiem co to jest
 .Dostałam w ubiegłym roku sadzonkę... a w tym roku sam mi się wysiał
 Może ktoś to rozpozna???
 [url=http://www.fotosik.pl][img]
 [url=http://www.fotosik.pl][img]to może być nikandra.

własnie mam ja na liście zakupów.
 własnie mam ja na liście zakupów. tyle jeszcze pączków mają.
  tyle jeszcze pączków mają.
 Roże masz bardzo dorodne, hortensje również! Wrzesień byłby bez nich bardzo smutny...ta kremowo nn przypomina mi Creme Caramel, a ta czerwona...wciąż sie zastanawiam
 Roże masz bardzo dorodne, hortensje również! Wrzesień byłby bez nich bardzo smutny...ta kremowo nn przypomina mi Creme Caramel, a ta czerwona...wciąż sie zastanawiam   Kojarzy mi się  z Lavaglut
 Kojarzy mi się  z Lavaglut   

, hortensje również, o galtoni muszę poczytać. Ja dzisiaj dostałam paczką dwie hortensje bombshell, będa mieszkały w donicach i zdobiły wejście do chałupki
 , hortensje również, o galtoni muszę poczytać. Ja dzisiaj dostałam paczką dwie hortensje bombshell, będa mieszkały w donicach i zdobiły wejście do chałupki   , tylko o zimowaniu hortensji w donicach nie mam pojęcia
, tylko o zimowaniu hortensji w donicach nie mam pojęcia  

i w jednych i w drugich jestem zakochana
 i w jednych i w drugich jestem zakochana 

ślicznie wyglądają razem.
 ślicznie wyglądają razem.
 Aniu, pięknie wygląda Twoja działka, a jaką tykwę wyhodowałaś
 Aniu, pięknie wygląda Twoja działka, a jaką tykwę wyhodowałaś  .
.
 Ja żałuję ,że mam ich  trochę mało(20 sztuk)
 Ja żałuję ,że mam ich  trochę mało(20 sztuk)  
  Róże caraz bardziej doceniam,przecież one od czerwca  kwitną i kwitną,,,fajnie jak ich jest  trochę więcej sztuk,bo bez przerwy ,coś na rabacie rózanej kwitnie
 Róże caraz bardziej doceniam,przecież one od czerwca  kwitną i kwitną,,,fajnie jak ich jest  trochę więcej sztuk,bo bez przerwy ,coś na rabacie rózanej kwitnie  .. A hortensje.,, to moja  też miłość,którą zaraziłam się własnie od Ciebie tymi ślicznościami jak się naogladałam
 .. A hortensje.,, to moja  też miłość,którą zaraziłam się własnie od Ciebie tymi ślicznościami jak się naogladałam  

To pradwa,robiąc zdjątka też trzba mieć zmysł wyostrzony i   widzieć  widoki  drugo lanowe,i  całą resztę,,,ale wszystkiego można się nauczyć
 To pradwa,robiąc zdjątka też trzba mieć zmysł wyostrzony i   widzieć  widoki  drugo lanowe,i  całą resztę,,,ale wszystkiego można się nauczyć  
  Polecam się pamięci nasionek z  tej żółtej jeżówki
 Polecam się pamięci nasionek z  tej żółtej jeżówki  
  nikandra. Pięknie to brzmi
  nikandra. Pięknie to brzmi  
  Tak to ona.
 Tak to ona. Kurcze jeszcze nie słyszałam o hortensje bombshell.Ale teraz tyle nowości,że nie nadąży człowiek za nowinkami.
 Kurcze jeszcze nie słyszałam o hortensje bombshell.Ale teraz tyle nowości,że nie nadąży człowiek za nowinkami. I dziękuję za miłe słowa .Dziękuję za podpowidzi nazw.Ta czerwona. może być  Lavaglut  ,juz obejrzałam.
 I dziękuję za miłe słowa .Dziękuję za podpowidzi nazw.Ta czerwona. może być  Lavaglut  ,juz obejrzałam. 
  Dzięki też za słowa o Nicandrze.Oczywiście nasionka zbiorę ,żaden kłopot tylko przypomnij się na PW,bo pamięć  dobra ale krótka
 Dzięki też za słowa o Nicandrze.Oczywiście nasionka zbiorę ,żaden kłopot tylko przypomnij się na PW,bo pamięć  dobra ale krótka  
  Mój  hibiskus bylinowy ma 2 latka,Dobrze pod kopczykiem przezimował i widzę robi się  szerszy,bujniejszy krzaczorek,To lubię,Mam 2 takie same  i mają duduuużo pąków:tan
  Mój  hibiskus bylinowy ma 2 latka,Dobrze pod kopczykiem przezimował i widzę robi się  szerszy,bujniejszy krzaczorek,To lubię,Mam 2 takie same  i mają duduuużo pąków:tan 
 [/URL]
[/URL]  

[/URL]
[/URL] [/URL] [URL=www.fotosik.pl]
[/URL] [URL=www.fotosik.pl] [URL=www.fotosik.pl]
  [URL=www.fotosik.pl] 

Winogrona wyglądają smakowicie
 Winogrona wyglądają smakowicie 

kwiat hosty bajeczny, moje jeszcze młodziutkie ale już się cieszę jak w przyszłym roku mi zakwitną
  kwiat hosty bajeczny, moje jeszcze młodziutkie ale już się cieszę jak w przyszłym roku mi zakwitną