Twój wątek pędzi tak szybko, że nie jestem w stanie być na bierząco ze względu na brak czasu. Zimą będe nadrabiała. Calla śliczna, zazdroszczę bo moje nie zakwitły ani jednym kwiatkiem. Piękne hibiskusy.
 Twój wątek pędzi tak szybko, że nie jestem w stanie być na bierząco ze względu na brak czasu. Zimą będe nadrabiała. Calla śliczna, zazdroszczę bo moje nie zakwitły ani jednym kwiatkiem. Piękne hibiskusy.Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
- Norbitka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 7 lip 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3
Witaj Aniu. Wpadłam z rewizytą z nadzieja na zobaczenie tykwy, ale jej nie znalazłam  Twój wątek pędzi tak szybko, że nie jestem w stanie być na bierząco ze względu na brak czasu. Zimą będe nadrabiała. Calla śliczna, zazdroszczę bo moje nie zakwitły ani jednym kwiatkiem. Piękne hibiskusy.
 Twój wątek pędzi tak szybko, że nie jestem w stanie być na bierząco ze względu na brak czasu. Zimą będe nadrabiała. Calla śliczna, zazdroszczę bo moje nie zakwitły ani jednym kwiatkiem. Piękne hibiskusy.

Twój wątek pędzi tak szybko, że nie jestem w stanie być na bierząco ze względu na brak czasu. Zimą będe nadrabiała. Calla śliczna, zazdroszczę bo moje nie zakwitły ani jednym kwiatkiem. Piękne hibiskusy.- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
aguniada-Aguś  Motylki i wszelakie owady lubię podladać jak  "łażą " sobie po kwiatach  U mnie tez nie zaciekawie,chłodno się robi ,i wieje jakoś,A deszcze jak nie było tak nie ma.Suszy ciąg dalszy mamy
 U mnie tez nie zaciekawie,chłodno się robi ,i wieje jakoś,A deszcze jak nie było tak nie ma.Suszy ciąg dalszy mamy  

any57 Witaj i dziękuje za miłe śłowa 

April- JoluMiło mi ,że zajrzałaś do mnie Dziękuję za uznanie fotograficzne.Mój aparat to lustrzanka  CANON EOS 450D CMOS .A rozdzielczość ma 2848 x 4272.Także trzeba ututaj na forum dużo zmniejszać
 Dziękuję za uznanie fotograficzne.Mój aparat to lustrzanka  CANON EOS 450D CMOS .A rozdzielczość ma 2848 x 4272.Także trzeba ututaj na forum dużo zmniejszać  A obiektyw mam spory do makro też.Ale jeszcze marzy mi się jeszcze większy  tz tuba,,,ale powoli jeszcze sobie ją kiedyś dokupię
 A obiektyw mam spory do makro też.Ale jeszcze marzy mi się jeszcze większy  tz tuba,,,ale powoli jeszcze sobie ją kiedyś dokupię 
Norbitka-BeatkoWitaj specjanie dla Ciebie moja tykwa;
 specjanie dla Ciebie moja tykwa;
tykwa cobra
http://images63.fotosik.pl/130/f5ff1fb9735c72d2.jpg[/img]
Calie kwitną,I hibiskuski też te teraz najbardziej mnie cieszą 

Mam coś takiego nie wiem co to jest .Dostałam w ubiegłym roku sadzonkę... a w tym roku sam mi się wysiał
 .Dostałam w ubiegłym roku sadzonkę... a w tym roku sam mi się wysiał  

Może ktoś to rozpozna???

U mnie tez nie zaciekawie,chłodno się robi ,i wieje jakoś,A deszcze jak nie było tak nie ma.Suszy ciąg dalszy mamy
 any57 Witaj i dziękuje za miłe śłowa

April- JoluMiło mi ,że zajrzałaś do mnie
 Dziękuję za uznanie fotograficzne.Mój aparat to lustrzanka  CANON EOS 450D CMOS .A rozdzielczość ma 2848 x 4272.Także trzeba ututaj na forum dużo zmniejszać
 Dziękuję za uznanie fotograficzne.Mój aparat to lustrzanka  CANON EOS 450D CMOS .A rozdzielczość ma 2848 x 4272.Także trzeba ututaj na forum dużo zmniejszać  A obiektyw mam spory do makro też.Ale jeszcze marzy mi się jeszcze większy  tz tuba,,,ale powoli jeszcze sobie ją kiedyś dokupię
 A obiektyw mam spory do makro też.Ale jeszcze marzy mi się jeszcze większy  tz tuba,,,ale powoli jeszcze sobie ją kiedyś dokupię 
Norbitka-BeatkoWitaj
 specjanie dla Ciebie moja tykwa;
 specjanie dla Ciebie moja tykwa;tykwa cobra
http://images63.fotosik.pl/130/f5ff1fb9735c72d2.jpg[/img]
Calie kwitną,I hibiskuski też te teraz najbardziej mnie cieszą

Mam coś takiego nie wiem co to jest
 Może ktoś to rozpozna???

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,pieknie i kolorowo jeszcze u ciebie.Dzisiaj u mnie jest okropna wichura,patrze tylko co chwilę przez okno czy cos nie fruwa,typowa paskudna polska jesień.

- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Brawo, Aniu,  kawał dobrej roboty zrobiłaś   a efekty fantastyczne.
 a efekty fantastyczne. 

a efekty fantastyczne.
 a efekty fantastyczne. 
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Aniu, chodzi mi o kwiat za 12 strony zdjęcie ósme. Niestety nie porobiłam hostom fotek latem a teraz wyglądają już nieszczególnie, mają dziury w liściach, chyba wyżarte przez ślimory, w przyszłym sezonie nie mam w planie chorowania   więc pofocę te moje hościska. Wiem wiem że hosty to Twoja miłość, od nich zaczął się przecież Twój pierwszy wątek
 więc pofocę te moje hościska. Wiem wiem że hosty to Twoja miłość, od nich zaczął się przecież Twój pierwszy wątek   

Piękna tykwa, ja się na nie obraziłam i pewnie jeszcze trochę obrażona będę, tak samo zresztą jak na luffę Kwiaty jeszcze pięknie Ci kwitną
 Kwiaty jeszcze pięknie Ci kwitną  

więc pofocę te moje hościska. Wiem wiem że hosty to Twoja miłość, od nich zaczął się przecież Twój pierwszy wątek
  Piękna tykwa, ja się na nie obraziłam i pewnie jeszcze trochę obrażona będę, tak samo zresztą jak na luffę
- Renata1962
- 1000p 
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu zdjęcie z motylkiem cudowne a Dziewięćsił bezłodygowy zasługuje na wyróżnienie  

- 
				e-babcia
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu taki ponury dzień ,jesień widac ,a u Ciebie jak zwykle lato w pełni i rzdośc na mojej buzi 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu mój hibiskus bylinowy jest ciemno czerwony wręcz bordowy. Dziewięćsił bardzo mi się podoba, bo kojarzy mi się z górami i końce wakacji 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, motylek na budlei pięknie uchwycony  

Dziewięćsił bezłodygowy od dawna mi się podoba i niedługo będę go miała

Ale niesamowita Ci ta tykwa wyrosła

Ale niesamowita Ci ta tykwa wyrosła

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Malgosiu1960;  e-babcia-Jadziu Jeszcze kwiaty kwitną i fajnie  .Dziś znowu chłodno,,,wieje,,,jak do tej jesieni się przyzwyczaić
 .Dziś znowu chłodno,,,wieje,,,jak do tej jesieni się przyzwyczaić   Ale deszczu zero. suszy ciąg dalszy
  Ale deszczu zero. suszy ciąg dalszy  

stasia_ogrod Dziękuję za pochwały 

zielonajagoda-Iwonko To galtonie.Na drugi rok posadzę je wszystkie razem,tak sadziłam po 2 ,,ale ładniej wygladaja wszystkie razem Szkoda,że nie porobiłaś zdjatek funki,,,zawsze coś rozpoznałoby się ,,,no cóż zdrowiej  ,nie choruj i  na dugi rok to zrobimy
 Szkoda,że nie porobiłaś zdjatek funki,,,zawsze coś rozpoznałoby się ,,,no cóż zdrowiej  ,nie choruj i  na dugi rok to zrobimy  Tykwa jedna ale  ładniutka,,ozdoda będzie
 Tykwa jedna ale  ładniutka,,ozdoda będzie  

Renata1962; Maska-Marysiu; tesia39-Teresko Lubię przygladać wszelakim owadaom przesiadującym na kwiatuszkach.A Dziewięćsił bezłodygowy też lubie i tez mi sie kojarzy z górami ; Marysiu,czy Twój hibiskusek bylinowy nie jest taki jak mój???Mój tez jest ciemno czerwony
 Marysiu,czy Twój hibiskusek bylinowy nie jest taki jak mój???Mój tez jest ciemno czerwony  

i hortensje
Hortensja bukietowa Kyushiu - Hydrangea paniculata Kyushiu

Vanilka;

Vanilka

hortensja ogrodowa Renate;

hortensja ogrodowa pia

i róże dawno były;
Aladyn
 [/URL]
[/URL]  

i Munstead Wood

NN

NN

MM

NN

NN

mainzer fastnacht

.Dziś znowu chłodno,,,wieje,,,jak do tej jesieni się przyzwyczaić
 .Dziś znowu chłodno,,,wieje,,,jak do tej jesieni się przyzwyczaić   Ale deszczu zero. suszy ciąg dalszy
  Ale deszczu zero. suszy ciąg dalszy  
 stasia_ogrod Dziękuję za pochwały

zielonajagoda-Iwonko To galtonie.Na drugi rok posadzę je wszystkie razem,tak sadziłam po 2 ,,ale ładniej wygladaja wszystkie razem
 Szkoda,że nie porobiłaś zdjatek funki,,,zawsze coś rozpoznałoby się ,,,no cóż zdrowiej  ,nie choruj i  na dugi rok to zrobimy
 Szkoda,że nie porobiłaś zdjatek funki,,,zawsze coś rozpoznałoby się ,,,no cóż zdrowiej  ,nie choruj i  na dugi rok to zrobimy  Tykwa jedna ale  ładniutka,,ozdoda będzie
 Tykwa jedna ale  ładniutka,,ozdoda będzie  
 Renata1962; Maska-Marysiu; tesia39-Teresko Lubię przygladać wszelakim owadaom przesiadującym na kwiatuszkach.A Dziewięćsił bezłodygowy też lubie i tez mi sie kojarzy z górami ;
 Marysiu,czy Twój hibiskusek bylinowy nie jest taki jak mój???Mój tez jest ciemno czerwony
 i hortensje
Hortensja bukietowa Kyushiu - Hydrangea paniculata Kyushiu

Vanilka;

Vanilka

hortensja ogrodowa Renate;

hortensja ogrodowa pia

i róże dawno były;
Aladyn
 [/URL]
[/URL]  

i Munstead Wood

NN

NN

MM

NN

NN

mainzer fastnacht

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Aniu róże cudne zwłaszcza wpadła mi w oko pomarańczowa.Zaciekawiła mnie roślinka która rośnie w mniejszej donicy i kwitnie na różowo.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu wprawdzie Twój domek widać w oddali jako delikatne tło za różą, ale kolejny raz muszę napisać, że jest przepiękny   

Różyczki wspaniałe, bardzo obficie i pięknie Ci kwitną.... no i hortensje.... moja miłość.... u mnie już rumieńców nabrały u Ciebie wciąż w szlachetnej bieli

Różyczki wspaniałe, bardzo obficie i pięknie Ci kwitną.... no i hortensje.... moja miłość.... u mnie już rumieńców nabrały u Ciebie wciąż w szlachetnej bieli

- Amara
- 1000p 
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
No to chyba zakosze cały krzaczek   
   bo jest cudny
  bo jest cudny 
i prośba jeśli chcesz abym obejrzała wszystkie zdjęcia to ...........
słonecznik wklejaj na końcu 

uwielbiam słoneczniki 

piękności pokazujesz 

bo jest cudny
  bo jest cudny i prośba jeśli chcesz abym obejrzała wszystkie zdjęcia to ...........
słonecznik wklejaj na końcu

uwielbiam słoneczniki

piękności pokazujesz

- 
				April
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Powiem tylko ŁAŁ. 
Jak widzę takie zdjęcia, to po raz kolejny postanawiam sobie że muszę nabyć lustrzankę. Choć pewnie przydałby się też talent bo bez tego to i dobry aparat mi nie pomoże

Jak widzę takie zdjęcia, to po raz kolejny postanawiam sobie że muszę nabyć lustrzankę. Choć pewnie przydałby się też talent bo bez tego to i dobry aparat mi nie pomoże

- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
No właśnie zauważyłam to co i Agness że u Ciebie hortensje bukietowe jeszcze nie złapały kolorków. U mnie Vanillia już mocno różowa.