Mój ogród - eukomis cz.1
- eukomis
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Czosnek
Witaj Jolu jest to czosnek ozdobny"Allium Chrystophii' może występować pod starą nazwą-albopilosum lub jako czosnek białawy. bardzo lubię czosnki długo kwitnie i są piękne do bukietów na zimę.
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Onak

- Od: 4 lip 2006, o 17:58
- Kontakt:
Halinko - ten czosnek ozdoby jest fantastyczny!! Super musi wyglądać w zimowym bukiecie? suszysz go? 
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie
Na moim balkonie
- eukomis

Czosnek
Tak miałam powieszony do zasuszenia przy gałązkach róży i jak była buża to mi wiatr zniszczył , i w tym roku nie mam, ale naprawdę wygląda odjazdowo jako sam w wazonie . Jak pójdę odwiedzić koleżanki w mojej byłej pracy to zrobię zdjęcie temu czosnkowi bo tam go miałam w wazonie. Jeżeli jeszcze jest.pozdrawiam
- eukomis

Czosnek ozdobny
Przyniosłam go z pracy do domu jest trochę pokruszony wrzeczywistości wygląda jeszcze ładniej.
- Hanka 1

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko
Poznałam cię u Bogusi i zajrzałam do ciebie.Kalie mnie zachwyciły ile ty masz kolorów,chyba wszystkie jakie bywają.Czosnek ozdobny fajnie wykorzystałaś a ja wyrzucałam do tej pory.Na drugi rok już tak nie zrobię,ale żeby takie coś wymyśleć trzeba mieć artystyczną duszę
Życzę dobrej nocki
Poznałam cię u Bogusi i zajrzałam do ciebie.Kalie mnie zachwyciły ile ty masz kolorów,chyba wszystkie jakie bywają.Czosnek ozdobny fajnie wykorzystałaś a ja wyrzucałam do tej pory.Na drugi rok już tak nie zrobię,ale żeby takie coś wymyśleć trzeba mieć artystyczną duszę
Życzę dobrej nocki