Moje początki - giga45
Ten słonecznik jest cudny
, niestety chyba macie rację , jesień w tym roku jakby już się chciała wedrzeć . Nawet ja na balkonowych to widzę . Ale ten dzisiejszy deszcz był bardzo potrzebny , tylko ,że jak to u nas zawsze bywa , zrobiło się dużo chłodniej
To taki oddech 
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
Witaj Giguś ale pięknie ukorzeniły ci się roślinki
ja próbuję ukorzenić hortensje już ma korzonki i ligustra
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, Bożenko, Małgoniu, Asiu, Krysiu, Izunia, Renia dziękuję serdecznie za wizytke i mile słowa. Tak jak piszecie ukorzeniam co sie da i tak eksperymentuje. Kochane dziewczyny susza tak daje we znaki że wszytko pada. Nie nadążam podlewać, co tam Gosiu taki deszcz na działce to kropelka w morzu. Renia w poniedzialek idzie do Ciebie paczuszka.Nachylek juz w wiaderku czeka-wykopany prosto po przekwitnieniu.
A teraz kilka fotek
moje róznokolorowe dziwaczki

A teraz kilka fotek
moje róznokolorowe dziwaczki

Giguś dziwaczki pięĸne(!!!!).
To co zaczyna Ci kwitnąc to krokosmia. U mnei też zaczyna
i skalniaczki rewelacja.
Sadzonek Ci grtuluję. Widzę, że masz wątpliwości kiedy wsadzić do gruntu. Powiem tak... jeśli nikt Ci nic konkretnego nie napisze, to wsadź z doniczką. Na wiosnę wykopiesz doniczkę i posadzisz tam gdzie będziesz chciała. Ja dużo roślin dołuję wraz z doniczką i one czekają na właściwe miejsce
To co zaczyna Ci kwitnąc to krokosmia. U mnei też zaczyna
Sadzonek Ci grtuluję. Widzę, że masz wątpliwości kiedy wsadzić do gruntu. Powiem tak... jeśli nikt Ci nic konkretnego nie napisze, to wsadź z doniczką. Na wiosnę wykopiesz doniczkę i posadzisz tam gdzie będziesz chciała. Ja dużo roślin dołuję wraz z doniczką i one czekają na właściwe miejsce
z uśmiechami Iza
u liski
u liski